Bildirim
Arkadaşlar kullananlar yardım lütfen

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam çok fazla yazılıp çizildiği için pek yazılmıyor artık....2011 i var bende uzun yolda 6 civarı yakıyor 7 binde araç şehir içi 8.4 lere kadar düştü 1 sene oldu tüp taktırmadım fazla kilometre yapmadığımdan...Yol tutuşu mükemmel..100 lük olan motor şehir içinde zayıf kalıyor ama uzun yolda kesinlikle sorun olmuyor...2800 devirde 100 yapıyor daha ne isterim bundan önce 2/3 tane hondam vardı baktım fiyatlar çok uçuk sıfır aldım pişman değilim...Aynı olsa gene alırım donanım seviyesi çok iyi daha ne olsun....Alacaksanız tüp taktırıp binersiniz..... -
tşk. hocam bir de arabanın özelliklerini öğrenebilirmiyim size zahmet. ilanlarda herkes birşey yazıyor madem siz kullanıyorsunuz doğru bilgileri sizden alabiliriz.(abs,airbag vs....) -
Abs, klima, 4 hava yastığı, elektirikli öncamlar, ısıtmalı yan aynalar, cruze control, daha ne lazım bilmem ama bana yetiyor....Bunlar 2011 model..2010 da kapı kolları ve aynalar siyah heralde başka da farkı var mı bilmiyorum....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X