Şimdi Ara

Arkadaşlar Kulaklığımı Satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Arkadaşlar Kulaklığımı Satıyorum
    Kulaklığı bir arkadaşım İngiltere'den kısa bir süre önce 500 Liranın biraz üzerinde ( Liraya çevrildiğinde ) bir fiyata satın aldı. Ürün çok az kullanıldı,hiçbir problemi bulunmamaktadır. Kulaklık, kılıfı ile birlikte gönderilecektir. Kesinlikle orjinaldir, düşük fiyatlara satılan ve sıfır olduğu söylenen ürünlere kanmayın lütfen.Kadıköyde yaşamaktayım, dileyen olursa uygun bir yerde buluşup elden de satış yapabilirim, almadan öncede bi denemiş olursunuz böylece. Ürün gerçekten Türkiyede alabileceğiniz en uygun fiyata sahiptir. Kulaklık üzerinde iPhone' a uygun ses yönetme tuşu vardır...

Ürün Model Adı: Monster 129436

Özellikleri;

*Genişletilmiş tam aralıkta ses için kulak içi kulaklık

*Yüksek performanslı ses izolasyon kulaklıkları

*Dayanıklı bükülme koruması kabloyu korur ve ağır kullanımlara dayanır.

*Gelişmiş Monster Kablo, doğru ve net ses için patentli teknolojiler

*Kablo yönetme klipsi kulağınızda rahat durması için ağırlığı kontrol eder ve kulaklıkların ağırlığını alır.

*Kablo bileziği saklama sırasında dolaşmayı azaltır ve kullanırken takılmayı önler.

*Kompakt koruyucu süper yumuşak klipsli kese

*** Önemli Uyarı: Fotoğraflarda kırmızı olan renkler ışığın geliş açısından dolayı pembe gözükmektedir. Pembe gibi gözüken renkler aslında kırmızıdır.

Fotoğraf ekleyemiyorum max 200kb durumundan dolayı fakat pm atan olursa ilanla ilgili fotoğrafları ve teslimat işini daha geniş konuşabiliriz. Pazarlık Payı vardır.

Ürünün Fotoğrafları İÇin Tıklayın
    Fiyat : 225 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.