Resmen burada yöneticileriniz şike yapmaya çalıştığı ama başaramadığı için seviniyorsunuz. Yönetici dediğiniz adamların hepsi Aziz Yıldırımın elinin altındaki adamlar, Aziz Yıldırım'dan izinsiz WC'ye bile gidemezler, şike teşebbüsünde mi bulunacaklar ? Kendinizi kandırmayın lütfen.
Sadece oturup bir 5 dakika tarafsız olarak raporu okuyun ve sorgulayın. En azından FENERBAHÇE gibi 100 yılı aşkın bir kulüp, taraftarı tarafından bunu hak ediyor.
Kim ne derse desin, Fenerbahçe bu olaydan "alnı ak" çıkamamıştır ve bunun hesabını başta Aziz Yıldırım olmak üzere bütün yöneticilerden sormalıdır. "Tahliye olsun, başkan olsun, maçı yerinde izlesin" dememelidir.
Dediğim gibi belki "sana mı kaldı" diyebilirsiniz ama dıştan bakınca görmek daha kolay oluyor, çoğunuz Fenerbahçeliliği bırakmışsınız, Azizbahçeli olmuşsunuz. Yapmayın etmeyin. Fenerbahçe kulübü bunu hak etmiyor. Hepiniz aklı başında insanlarsınız, dine bağlanır gibi Aziz Yıldırım'a bağlanmayın, Fenerbahçe'ye bağlanın ama o adama bağlanmayın, oturup 5 dakika sakin kafayla sorgulayın lütfen.
Onlar görevli ''hep destek , tam destek'' derken bunu beyinlerine kazıdılar . Hedefe giden her yol mübahdır. Türk futbolu, adalet, hak , hukuk sadece teferrüat. Çok yaşa Aziz Başkan !
Hocam sadece sunu soruyorum sana ..
Sen gercekten bizim gecen yil SIKEYLE mac kazandigimiza inaniyor musun ? SIKEYLE sampiyon oldugumuza inananlardan misin ?
Bu ligde hiçbir takım temiz değil. Cezaları ne ise verilsin, verilmez ise erkekçe istifa etsinler. Bu sadece FB için değil iddianamede adı geçen bütün kulüpler için geçerli.
Bize Azizbahçeli diyen siz; onun değil topyekün Fenerbahçe'nin bitirilmesini istiyorsunuz o ne olacak? Gelmiş 'Siz Fenerbahçe taraftarısınız yahu' diye yağ çekiyor. Yer miyiz? yemeyiz. Gidin plan yapın şimdi o kadar arkasından attık tuttuk, sülalesine kendisine deliler gibi sövdük. Acaba çıkınca bize ne olacak diye bir düşünün. Aziz Yıldırım çıkarsa sizi Ünal Aysal'da koruyamayacak çünkü. Burnunuzdan fitil fitil gelecek aylarca yaptığınız linç girişimleri, karalama kampanyaları. Hadi bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Unzerstörbar
Sen gercekten bizim gecen yil SIKEYLE mac kazandigimiza inaniyor musun ? SIKEYLE sampiyon oldugumuza inananlardan misin ?
bakın ben kimse şike yapmıştır, kesinlikle ceza alsın demiyorum. Bunun kararını verecek olan ben değilim.
Ama rapora baktığımda da bir çok maçta şikeye teşebbüs olduğunu görüyorum yöneticiler tarafından. Hatta İBB maçında raporda yazan cümle aynen "...müsabaka sonucunu etkilemekten..." değil mi?
Ve raporu okuyup foruma "şu an Fenerbahçe taraftarı nasıl bir tepki gösteriyordur yönetime, Aziz Yıldırım'a?" diye girdim inan ki.
Ama gördüğüm manzara bayram havası.
Neden?
Çünkü yöneticileriniz şike yapmaya çalışmış, başaramamış. Nasıl olmuşsa Aziz Yıldırım'ın hiç haberi yok, oley. Onlar ceza almış, e olsun Fenerbahçe ceza almadı. Yaşasın!
Ben sizden daha kararlı bir duruş beklerdim. Her şey şampiyonluk veya ceza almama olayı değil, sizden bunların hesabını sormanızı beklerdim. Çok şey sanırım beklediğim.
Şöyle böyle diyip ama hık mık diyerek içindeki kini kusanlardan hiç hazetmiyorum. Dürüstçe konuşun.
Bize Azizbahçeli diyen siz; onun değil topyekün Fenerbahçe'nin bitirilmesini istiyorsunuz o ne olacak? Gelmiş 'Siz Fenerbahçe taraftarısınız yahu' diye yağ çekiyor. Yer miyiz? yemeyiz. Gidin plan yapın şimdi o kadar arkasından attık tuttuk, sülalesine kendisine deliler gibi sövdük. Acaba çıkınca bize ne olacak diye bir düşünün. Aziz Yıldırım çıkarsa sizi Ünal Aysal'da koruyamayacak çünkü. Burnunuzdan fitil fitil gelecek aylarca yaptığınız linç girişimleri, karalama kampanyaları. Hadi bakalım.
Arkadaşım Aziz Yıldırım bitse kazancım ne ? Ömür boyu hapiste kalsa kazancım ne ? Fenerbahçe amatör lige düşse kazancım ne ? Fenerbahçe bitse kazancım ne ?
İster ye, ister yeme. Kimseye yağ çektiğim falan yok. Zaten neden yapayım? Tanımadığım insanlara yağ çekince mutlu mu olacağım?
Ben 3 Temmuz'dan beri Aziz Yıldırım'ın içeride olmasının mantıksız olduğunu söyleyen bir insanım.
Aziz Yıldırım çıksa ne yapabilir bana/bize? Neden korkayım ondan? Bırakın bu işleri..
quote:
Orijinalden alıntı: Beamer
quote:
bakın ben kimse şike yapmıştır, kesinlikle ceza alsın demiyorum. Bunun kararını verecek olan ben değilim.
Ama rapora baktığımda da bir çok maçta şikeye teşebbüs olduğunu görüyorum yöneticiler tarafından. Hatta İBB maçında raporda yazan cümle aynen "...müsabaka sonucunu etkilemekten..." değil mi?
Ve raporu okuyup foruma "şu an Fenerbahçe taraftarı nasıl bir tepki gösteriyordur yönetime, Aziz Yıldırım'a?" diye girdim inan ki.
Neden?
Çünkü yöneticileriniz şike yapmaya çalışmış, başaramamış. Nasıl olmuşsa Aziz Yıldırım'ın hiç haberi yok, oley. Onlar ceza almış, e olsun Fenerbahçe ceza almadı. Yaşasın!
Ben sizden daha kararlı bir duruş beklerdim. Her şey şampiyonluk veya ceza almama olayı değil, sizden bunların hesabını sormanızı beklerdim. Çok şey sanırım beklediğim.
Hocam diger konuya attigim Mesaj.......
--------------------------------------------------------------- Bu cok cok ince bir durum beyler bana sorarsaniz. Ben bu haberler ciktigindan beri KESIN KONUSMA FALAN OLMUSTUR dedim fanatik fenerli olmama ragmen!! Amaaaa sahaya yansimamistirr dedimm ve tüm maclarida izledim..
Hic kimseye ceza verilmeseydi ,Bu laf soyleyen arkadaslar simdi cikip ÖZÜR MÜ dileyeceklerdi Fenerlilerden ?? Eger Evet özür dileyecektim diyorsaniz buyrun AZIZ YILDIRIM hakkinda dediklerinizden özür dileyinnn cünkü ceza almadi !
Tekrar ediyorum takimimi cok seven ,fanatik biri olmama ragmen sunu diyorum.. Görüsme falan olmustur bence, yani tesebbüs e bulasmislardir ama sahaya yansimamistirr! Ben buna inaniyorum... Sakin yanlis anlamayin beni Tesebbüsü destekledigim falanda yok ama benim icin en önemli unsur Mac'a yansimasidir..
Dur şimdi dur düşündüm. 3 yöneticimiz bu olay yüzünden ceza alıyor. İbrahim Akın ise skor etkilemekten 3 yıl men cezası alıyor. 1. bu adam niye kendi başına böyle birşey yapsın? 2. Aziz Yıldırım'ın başkan olduğu bir kulüpte kimse ondan habersiz iş yapamaz. Bunu en iyi bizim bilmemiz lazım. Kaldı ki Aziz Yıldırım soyunma odasına sokmadı diye Zico'nun biletini kesen adamdır. Kısacası evet var bi bit yeniği
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Şöyle böyle diyip ama hık mık diyerek içindeki kini kusanlardan hiç hazetmiyorum. Dürüstçe konuşun.
Dostum benim içimde kin falan yok.
Kime karşı, neye karşı kin tutayım? Fenerbahçe'ye mi kin tutacağım ? Komik :)
Aziz Yıldırım'a mı kin tutacağım? Neden tutayım tanımadığım etmediğim adama? Kim ki Aziz Yıldırım? Ona nefret duyacağım ne yapmış olabilir bana? Sırf Fenerbahçeli diye mi nefret duyacağım ?
Ama o kadar alışmışız ki Futbol ve Kin,Nefret kelimelerini bir arada tutmaya, fikirlerimi söyleyince bile paranoyakça cevaplar alıyorum.
quote:
quote:
quote:
Neden?
--------------------------------------------------------------- Bu cok cok ince bir durum beyler bana sorarsaniz. Ben bu haberler ciktigindan beri KESIN KONUSMA FALAN OLMUSTUR dedim fanatik fenerli olmama ragmen!! Amaaaa sahaya yansimamistirr dedimm ve tüm maclarida izledim..
Hic kimseye ceza verilmeseydi ,Bu laf soyleyen arkadaslar simdi cikip ÖZÜR MÜ dileyeceklerdi Fenerlilerden ?? Eger Evet özür dileyecektim diyorsaniz buyrun AZIZ YILDIRIM hakkinda dediklerinizden özür dileyinnn cünkü ceza almadi !
Tekrar ediyorum takimimi cok seven ,fanatik biri olmama ragmen sunu diyorum.. Görüsme falan olmustur bence, yani tesebbüs e bulasmislardir ama sahaya yansimamistirr! Ben buna inaniyorum... Sakin yanlis anlamayin beni Tesebbüsü destekledigim falanda yok ama benim icin en önemli unsur Mac'a yansimasidir..
Tamam maça yansımadı diyelim, yine de kulüpte bu girişimi yapmaya çalışmış yöneticiler olduğu gerçeğini değiştirmiyor? Hiç mi hesap sormayacaksınız ? Benim merak ettiğim bu aslen.
Gecen sene hiç bit macımızı şike ile kazanmadık ama evet yoneticiler şike teşebbüsü yapmış. bunu Fener'e fenerbahçeme fenerbahceliligime yakistirmam.
Defolup gitsinler! İstifa!!!!
Bu kulüpte Aziz Yıldırım'dan habersiz iş dönmez. 3 yöneticimiz hak mahrumiyeti cezası alıyor. İbrahim Akın tek başına şike yapamaz. Olmaz böyle şey. Var bi bit yeniği.
quote:
quote:
quote:
quote:
Neden?
Tamam maça yansımadı diyelim, yine de kulüpte bu girişimi yapmaya çalışmış yöneticiler olduğu gerçeğini değiştirmiyor? Hiç mi hesap sormayacaksınız ? Benim merak ettiğim bu aslen.
Ben mesajimdada belirttim hocam NORMAL karsilamadigimi.. Kesinlikle hesabi sorulmali ama dedigim gibi benim icin en önemlisi SAHAYA yansiyip yansimamasi.
Sana Bir sorum daha var hocam. Sen gercekten Takiminin (hangi takimlisin bilmiyorum) Simdiye kadar hic SIKEYE TESEBBÜSE kalkmadigina inaniyor musun? Yani hic mi Konusma yapmamistir simdiye kadar senin takiminin yöneticileri ??Simdiye kadar ortaya cikmamasi (Simdiki durum gibi) senin icin yeterli mi yani ?Bunu savunur musun ? Icindeki nedir ? Koskoca Milanlar, Juveler ,interler bunlari yapmis hocamm Türkiyeden bahsediyoruz burda birde !!
Bak yine diyorum kim yaptiysaa tesebbüs dahi olsa ,sahaya yansimasa bile yinede HESAP VERMELILER...Bunu savunacak kadar ALCAK degiim
Bit yeniği dahi değil. Bir Fenerbahçeli olarak rahatlıkla diyorum ki ortada birşeyler dönüyor. Açık ve net.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Neden?
Ben mesajimdada belirttim hocam NORMAL karsilamadigimi.. Kesinlikle hesabi sorulmali ama dedigim gibi benim icin en önemlisi SAHAYA yansiyip yansimamasi.
Sana Bir sorum daha var hocam. Sen gercekten Takiminin (hangi takimlisin bilmiyorum) Simdiye kadar hic SIKEYE TESEBBÜSE kalkmadigina inaniyor musun? Yani hic mi Konusma yapmamistir simdiye kadar senin takiminin yöneticileri ??Simdiye kadar ortaya cikmamasi (Simdiki durum gibi) senin icin yeterli mi yani ?Bunu savunur musun ? Icindeki nedir ? Koskoca Milanlar, Juveler ,interler bunlari yapmis hocamm Türkiyeden bahsediyoruz burda birde !!
Bak yine diyorum kim yaptiysaa tesebbüs dahi olsa ,sahaya yansimasa bile yinede HESAP VERMELILER...Bunu savunacak kadar ALCAK degiim
Inanmıyorum tabii ki.
Her takım yapmıştır , benim takımım da yapmıştır. Hiç birimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz.
Ama şöyle de bir durum var bu yasa daha önceden yoktu, sonradan çıktı. Yani bu bir nevi bir iş yerine önceden serbest kıyafet yönetmeliği vardı, herkes kafasına göre geliyordu işe , pijamayla, eşofmanla, takım elbiseyle.
Sonra kural değişti, artık herkes takım elbiseyle gelecekti. Ama eşofmanla gelmeye devam edenler oldu. Tabi sesler yükselmeye başladı diğerlerinden, bu sefer eşofmanla gelen "siz de daha önce eşofmanla geldiniz, şimdi ne hakla konuşuyorsunuz?" veya "siz diğerlerinin hiç eşofmanla gelmediğini mi sanıyorsunuz?"
dese bu onu haklı yapar mıydı ? Yapmazdı bence. Biraz değişik bir örnek oldu ama ana fikrin aynı olduğunu düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Arheleg
Bu kulüpte Aziz Yıldırım'dan habersiz iş dönmez. 3 yöneticimiz hak mahrumiyeti cezası alıyor. İbrahim Akın tek başına şike yapamaz. Olmaz böyle şey. Var bi bit yeniği.
Hocam gerçekten dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi misin anlayamıyorum şu an
Uykum geldi çünkü feci bir şekilde, o yüzden şimdi çıkıyorum. Konu uçmazsa yarın devam ederiz.
İyi geceler herkese.
Uefa sıfır tolerans maddesi gereği, teşebbüse yeltenen ve maç sonucunu etkileyen kulüplere ceza geleceği kesinleşti gibi birşey. Yıldırım Demirören'de bunu göze alarak yaptığı açıklamalardan anlıyoruz ki, "Avrupa'ya gitmezsek ne olur?" gibi açıklamalar yaparak ortalığı bu duruma hazırlamıştır. Yani ey Fenerbahçe'liler açın gözünüzü demek istiyorum, ancak fanatik bir insan, frensiz 100 km hızla giden bir araca benzer. Sonunda hem kendine hemde etrafına zarar verir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Arheleg
Hocam gerçekten dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi misin anlayamıyorum şu an
Uykum geldi çünkü feci bir şekilde, o yüzden şimdi çıkıyorum. Konu uçmazsa yarın devam ederiz.
İyi geceler herkese.
Yok hocam dalga geçmiyorum hatta mesajda attım. İlk mesajımı kaale almayın. Raporu okuduğumdan beri kafamda şüphe oluştu. Bu kulüpte Aziz Yıldırım'dan gizli iş dönmez dönemez. Var birşeyler açık ve net.