Şimdi Ara

Arkadaşlar İtunes la ilgili sorun var acill++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar itunes'a kayıt olurken, K.kartı bilgilerimi verdim ve sonrasında belirli şeyler okuduktan sonra biraz korktum çoluk cocuk cok karıştırır benım telefonunu, kredi kartı bölümünü None olarak işaretledim yani kredi kartı bilgilerimi iptal etmiş oluyorum değilmi ? Ve ardından mailime
    alttaki mesaj geldi

bu nedir bilen varmı ?
    |

Hello,

The following information for your Apple ID mthners@hotmail.com was updated on 02/09/2011:

Credit card

If these changes were made in error, or if you believe an unauthorised person accessed your account, please reset your account password immediately by going to iforgot.apple.com.

To review and update your security settings, sign in to appleid.apple.com.

This is an automated message. Please do not reply to this email. If you need additional help, please visit Apple Support.

Thanks,
    Apple Customer Support

ve ardından free bir uygulama indirdim appstore dan bu alttaki mail geldi herhangi bir sorun varmı kartı iptal ettim diye bir sorun yaşarmıyım arkadaşım dedi iptal oldugu için para istiyorlar dedide.

Your Apple ID, mthners@hotmail.comwas just used to download Radar Detector Free from the App Store on a computer or device that had not previously been associated with that Apple ID.

If you initiated this download, you can disregard this email. This email was sent as a safeguard designed to protect you against unauthorised activity.

If you did not initiate this download, we recommend that you go to iforgot.apple.com to change your password, then see Apple ID: Tips for protecting the security of your account for further assistance.

Regards,
    Apple

şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EryolMet -- 2 Eylül 2011; 3:26:50 >

• Merhaba,

Apple ID mthners@hotmail.com için aşağıdaki bilgileri 2011/02/09 tarihinde güncellendi:

Kredi kartı

Bu değişikliklerin hata yapılmış, ya da inanıyorsanız, yetkisiz bir kişinin hesabı erişilen olsaydı, iforgot.apple.com için giderek anında hesabınıza parola sıfırlama lütfen.

Güvenlik ayarlarını gözden geçirmek ve güncelleştirmek, appleid.apple.com için oturum açmak için.

Bu bir otomatik mesajdır. Lütfen bu e-postaya cevap vermeyin. Ek yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen Apple Destek'i ziyaret edin.

Teşekkürler,
    Apple Müşteri Destek Apple kimliği, sadece Radar Dedektörü, daha önce Apple'ın kimliği ile ilişkili olmasaydı bir bilgisayar ya da cihaz üzerinde App Store'dan ücretsiz indirmek için kullanılan mthners@hotmail.comwas.

Bu indirme işlemini başlatan, bu e-postayı göz ardı edebilirsiniz. Bu e-posta yetkisiz etkinliğe karşı korumak için tasarlanmış bir korunma olarak gönderildi.

Daha fazla yardım için hesabınızın güvenliğini korumak için ipuçları: Bu ​​yüklemeyi başlatmak almadıysanız, size şifrenizi değiştirmek için iforgot.apple.com gitmek öneririz sonra Apple Kimliğinizi görebilir.

Saygılarımızla,
    elma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.