Şimdi Ara

ARKADAŞLAR İŞTE LORD_TYRANUS UN SCREENSHOT (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
0
Favori
40.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lord_Tyranus

stayler 65 misin şu an çok iyi bişe kalmamış 70 e ama sen 70 olduunda 75 açılcak yani kasmaya devam boberti severim keşke 70 olsa

Nisanda açılcakmış 75 ben sizin2 lvl arekanızdan gelirim artık gunde 5 saat giriom oyuna okuldan dolayı :)
  • kanka yavaş gel 2 lvl askerliğin çok ayrıca ke de ilk 75 ben olucam
  • quote:

kanka yavaş gel 2 lvl askerliğin çok ayrıca ke de ilk 75 ben olucam

ilk 75 mi hehe :D

forvet 99.99 :)
  • o bişe deil bi haftada 99.99 yaparım mesele şu kim daha fazla online olursa ilk o 75 olur...walla ben serumla oynayanlardanım günde en az 16 saat
  • abi nasıl yapcn okadr cabuk( bu arada geöenlerde 38 saat uyumadn oyundaydı adm :) ben gece cıktım sabah girdim hayla orda :D gece ben yatarje oda bele yatı gece 4 de :D
  • 62 lvl ken 2-3 ayda 70 oldum o kadar eski oyuncu deilim 2005 nisanda başlamıştım
  • lekbu oyundaki nikini ver bi gün ve saat ver yanına gelip seni arenada duvardan duvara çalmayan ne olsun.hala diil diyo ya anlamadım ama bekleyin şimdiden sürprizi verimde yakında clip hazırlıcam cz de tyranus die o zaman anlarsın benmiyim diilmiyim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Lekbu

ya ßlrakln Shu adaml artlk ya .
    ne kadar Eziq oLdunu kendiSi de ßiliO ..
    haLa Lord_Tyranus OLdunu iddaa ediO herif ya ...
    he diim ßen Sna ßöLe devam Et ,.,,
  • hamza msn i aç olum nerdesin MALADAM
  • la canaydından mı kapıyonuz bu zeka geriliğini anlamıyomki hala zero yu alamazsın dio garanti humansındır sen benim bu oyunda 1-1 de alamıcam tek adam ver NYchris zaten onu kimse alamaz onun dışında F9 zero hepsi yalan.o gün yanımda olanlar gördü F9 u bowlda dört döndürdüm arkasında heal olmayınca köpek görmüş kedi gibi vın kaleyi tavaf ettik sonunda town attı.cz de dolaşanlara soruyom madem o kadar bilionuz f9 arkasında healcisi olmadan bana kaç kere dalabildi yada bi ordu peşinde olmadan bende arkama greati veya pam i alsam bende asla ölmem ama tek başına yemiyo bununda şahitleri mevcut oyunda.

quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

senin f9 ile kapışman mümkün deil be dostum... adamın resistanceları da, defansı da, hpsi de herşeyi snden iyi... zaten vidyonuz da war seni keserken görüyoruz f9'u.. titanvid isimli video da.. ama türk olman sevindirici tabi..

bide zero'yu alırm demişsin... sen kim zero'yu yatrmak kim..

• hamza msn
  • quote:

62 lvl ken 2-3 ayda 70 oldum o kadar eski oyuncu deilim 2005 nisanda başlamıştım

O KADAR KISA SÜREDE 70 OLMAK?

CAMIŞ GİBİ OYNAMAK LAZIM HİÇ BİR İŞİN GÜCÜN OLMAMASI LAZIM.OKUL VEYA İŞ.

GÜNDE KAÇ SAAT OYNUYORDUN?
  • aga senin 70 olduğuna nasıl inanırım biliyomusun ben i aksrsan
  • quote:

62 lvl ken 2-3 ayda 70 oldum o kadar eski oyuncu deilim 2005 nisanda başlamıştım

hiç uyumadınmı ya sole şu meslek sırın da bende 70 oluyum 65 den :)
    gune 4 saat kasarım cumartesi pazar 12 şer saat kaç aya 70 olurum :)
  • stay 65 e kasmışsın gerisi zor olmaz senin için ben günde ortalama %13 %14 kasıyodum troll berserker,apos,golem de kastım 5 lvl in kaldı istikrarlı günde 10 saat kassan 50 günde 70 yaparsın
  • SENİN İŞİN , OKULUN YOK MU?
  • walla hafta içi gunde 5 saat max ben haftonu sonu serbestim.
  • ben kendi işimi yapıyorum
  • len gelip bana nie vuruyon:D itemler arkadşda ztn noob noob geziodum
  • memete denk gelmişsindir :D ben seni daha göremedim cz de doğru dürüst
  • walla bnen bilmem Lord_Tyranus hgerkesin arasınden geeldi seçti beni kesti bide malice debuff yediydim 2 seferde aldı
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.