Şimdi Ara

arkadaslar isimiz simdi daha zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakin gecen sene ort fenden 21er net mat 37 ve geo 13 netle ygs2de 38kdan mf3 23kya cektim ve puanim ygsde 371 puan lysde de 371 yine ayni puan ama siralama baya cekildi
    Simdi bu sene 411 puan ve gecen seneki ygs2 siralamamla ayni 36k ve benim puanimi korumam icin gecen seneki lysden 4 5 er net fazla yapmam lazim ki 411 lys ham puanim olsun ve bundada 23k olayim yani her birinden 4 5 er net fazla yapmam lazim buda ortlama 25 26 net fen demek.simdi benim hedefim ilk 10k 5kysa artik matda 4 tane falan yanlis en fazla geoda 20 25 arasi net ve fende 1 2 ser yanlis yapmam lazimki ilk10kya gireyim ancak gecen sene 25 26 sar fen ve mat 42 geo 20 olsa yine 10kda olacaktim hatta daha da iyi bi siralamam olacakti
    Cok karisik anlattim ama bilmiyorum anladiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DarkSky_

Bakin gecen sene ort fenden 21er net mat 37 ve geo 13 netle ygs2de 38kdan mf3 23kya cektim ve puanim ygsde 371 puan lysde de 371 yine ayni puan ama siralama baya cekildi
    Simdi bu sene 411 puan ve gecen seneki ygs2 siralamamla ayni 36k ve benim puanimi korumam icin gecen seneki lysden 4 5 er net fazla yapmam lazim ki 411 lys ham puanim olsun ve bundada 23k olayim yani her birinden 4 5 er net fazla yapmam lazim buda ortlama 25 26 net fen demek.simdi benim hedefim ilk 10k 5kysa artik matda 4 tane falan yanlis en fazla geoda 20 25 arasi net ve fende 1 2 ser yanlis yapmam lazimki ilk10kya gireyim ancak gecen sene 25 26 sar fen ve mat 42 geo 20 olsa yine 10kda olacaktim hatta daha da iyi bi siralamam olacakti
    Cok karisik anlattim ama bilmiyorum anladiniz mi?

Seni anladım dostum. Simdi sana bi sey sormak istiyorum: benim ygs2 60k ve lys bilgime cok guveniyorum fenlerden ortalama 25 minimum olarak ve mattan minimum 40 hedefliyorum. Sence o netlerle kaca cekerim??

• Anlamadım cugu

3.seneye kalanlar ise bildigin araniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xaxa789

eğer zor bir sınavda o netleri yaparsan ilk 15e bile çekebilirsin bu yığılmadan dolayı.ama sınav kolay olursa maalesef

Insallah zor olur o zaman. Keski ygs de zor olsaydi benim isime gelecekti ama bari lys zor gelse de discilik hedefim gitmese :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.