Bildirim
Arkadaşlar iPad Mini Retina ve iPad Air arasında ne gibi belirgin farklar var? (YARDIM LÜTFEN)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sadece ebat...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
retina iPad mini 2048*1536 çözünürlüğü 7.9 inch ekranda sunarken, iPad Air bunu 9.7" inch ekranda sunuyor.
Yani iPad mininin inch başına pixel oranı daha fazla. Fakat iPad mini'de kullanılan panel Air'den daha kötü. Renk gamutu sorunları olduğu söyleniyor.
Ayrıca iPad Air'deki A7 işlemcisi 100mhz daha hızlı. Günlük kullanımda bir farkını görmezsin ama fark farktır.
Arada sadece 100 lira varsa iPad Air al derim ben. Retina mini beklentileri karşılayamadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: POSE1DON
Arkadaşlar retina ekranlı ipad mini ve ipad air arasında ne gibi belirgin farklar var? Yoksa tek farkları ekran boyutu mu?
Tablet almayı düşünüyorum. iPad air şuan 1038tl, Retina ekranlı iPad Mini ise 959tl. Aradaki yaklaşık 100tl'lik fark sadece ekran boyutundan mı kaynaklanıyor?
Sadece boyut ama Retinalı Mini 7.9 inç iken 326 ppi iPad air ise 9.7 inç iken 264 ppi çözünürlükleri ise aynı .
Kaynak
Bana sorarsan ne alayım diye iPad Air derim büyük ekranın tadı farklı hem daha iyi bence :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0n -- 9 Mart 2014; 20:33:50 >
-
Boyut farkı var ve taşınabilirlik açısından mini çok daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ıpad air bir harika. resmen uçuyo. alıcaksan kesinlikle air. kendimden biliyorum. -
Air aldım iade ettim mini retina aldım. Taşınabilirlik sorun değilse air al.Kolay taşınsın dersen mini retina al.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X