Şimdi Ara

ARKADAŞLAR HAYAL GÜCÜNÜZÜ KULLANIN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HAYAL GÜCÜNÜZÜ KULLANARAK BİR KAÇ BİR ŞEYLER NE BİLİYİM HAYAL GÜCÜ İŞTE YAZINIZ.
    TUTARSA EYLENCELİ OLUR

• şimdi kapı çalıyor, adriana lima ağlamaklı kapıda, jaric beni aldattı daha gerdek gecemizde diyor, içeri alyırom, teselli ediyorum, sonra diyor hadi gel Amerika'ya gidlim senle diyor, o anda bizim bölüm başkanı kapıyı çalıyor , diyorki inceledik baktık, seni 4.00 ortalamayla mezun ettik.Al buda diploman diyor, o anda telefon çalıyor, bi bakıyorum NASA dan ayırıyorlar , diyorki baycan harika bi isnansın gel NASAnın başına geç, senin gibi uçak mühendisi bulamayız zaten diyor, Bende diyorum paradan haber ver birader!!!!

ve diyorki 300 .000 $ aylık ben kabul edeyim diyorum ama önce 34 yatak odalı şato siterim diyorum kabul ediyorlar.Sonra Adriana'Ya gidiyorum USA'ya, Adriana Jaric'Ten boşanıyor o arada, Megan Fox'ta geliyor , onada diyoerum gel gel oda çok diyorum, o anda yeni bir yeteneğim ortaya çıkıyor, tiger woods arıyor , abi diyor sen golfte harikalar yaratıyormuşsun diyor. Gel diyo r gidiyorum bide golf yıldızı oluyorum

sonra annem , 2 saattir bağırıyorum, kalk derse geç kalcan gene, diyor, bi, bakıyorum kaba yerlerim açıkta kalmış, ama hayali bile güzel ya

• bi tek ben kullanmışım hayal gücümü
  • Tüm İsrail ağlıyor....
    Filistin dağıtıyor tüm avrupayı ve amerikayı
  • Kapı çalıyor bangbros naughty america ve brazzers dan 3 tane hatun geliyor sonra piyango oynuyorum kızlarla 12 den önce 25 trilyon çıkıyor bana sonra bir daha oynuyorum bi 25 trilyon daha çıkıyor yardırıp gidiyorum buralardan aileme para bırakıyorum
  • Direk ölüp cennete gidiyorum Allaaah... var mı ötesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan* -- 25 Şubat 2009; 20:00:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burhan*

Direk ölüp cennete gidiyorum Allaaah... var mı ötesi

helal son nokta budur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizde kazanın arkadaşlar!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'nin başbakanı Recep İvedik oluyo.Ülkenin adını AYIBOĞAN koyuyo.Tek Başına Rusya'yı ele geçiriyo.Konuşma yapıyo.
    Ekinler Baş Vermeden Kör Buzağı Topallamazmış.
    Bu yüzden adam olun,akıllı olun ulen!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.