Şimdi Ara

ARKADAŞLAR HAKKINDA YARDIM GEREKLİ !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani her arkadaş grubunda ezilen tipler olur ya geçen sene öyleydim ben bu sene maşallah hareketlerimi falan değiştirdim Allaha şükür öyle değilim zaten sınıfım falan da değişti şu an kendimi geliştiriyorum kişiliğim gelişiyor allahın izniyle doğru yoldayım.. Neyse benim sorunum şu ben geçen sene böyleydim epey dalga geçilesi hareketlerim vardı ve geçiyorlardı bu sene değiştim ama geçen seneden kalan artıklarla hala dalga geçiliyor. Bu arkadaş grubum baya cıvıktı ders çalışsan inek derler falan o derece gevşek tipler. Şu an gene bir araya geliyorum halı saha maçları falan oluyor. Bir çocuk vardı bu epey geçiyordu dalga hala da geçen sene yaptıklarımı yüzüme vuruyor muhatap olmayım diyorum ama bunlardan başka pek takıldığım yok yemekte falan illaki bunlarla gidiyorum mecburen. Bunun takıldığı şeyler ufak yani geçen sene bir fail olmuştum onunla dalga geçer falan ama ben kafama takıyorum biraz ince düşünürüm.sizce tavrım nasıl olmalı bu ufak dalgaları takmadan devam mı edeyim bunlarla takılmaya yoksa değişiklik gerekli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 3 Kasım 2013; 21:45:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Ya gülüp geçersin, yada alırsın karşına bunları ciddi ciddi derdini söylersin sana hala böyle yapmaya devam ederlerse birdaha konuşmayacagını söylersin he devam ederlerse sen zaten birşey kaybetmezsin inan onlarla takılacagına tek takılırsın, zaten yeni arkadaşlar yapmaya başlarsın ama onlar sana öyle davranmaya devam ederse senin hep kafana takılır her zaman senin için bir sorun olarak kalır orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

Ya gülüp geçersin, yada alırsın karşına bunları ciddi ciddi derdini söylersin sana hala böyle yapmaya devam ederlerse birdaha konuşmayacagını söylersin he devam ederlerse sen zaten birşey kaybetmezsin inan onlarla takılacagına tek takılırsın, zaten yeni arkadaşlar yapmaya başlarsın ama onlar sana öyle davranmaya devam ederse senin hep kafana takılır her zaman senin için bir sorun olarak kalır orada.

Dostum Bi çocukla konuştum daha once Allaha şükür onunla sorun yok bu çocukta herkese boyle davranıyor aynı sınıfında bir çocuk var onunla da boyle dalgacı bir tip

• Up

• Gülüp geçmiceksin hiç gülmeceksin ciddi davranacaksın bir süre fazla konuşmıyacaksın bir araya gelin ama sen konuşma.
  • Bence sertçe bi konuş baktın sallamıyo aynı sertlıkte bi sağ kroşe olayı çözer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ver odunu geç
  • Beyler odunu veririm ama durum o kadar büyük değil suç biraz da bende çok kafaya takıyorum anama babama küfür etmiyor etse indiririm direk ama ben daha farklı çözümler arıyorum.

• Bende biriyle dalga geçerdim hep o kişi de çok atarlıylı olum ya mal mısınız dediği zaman yine dalga gecerdik ama nadiren de olsa dalga geçerken o da espirinin üzerine komik bir şeyler ekleyip daha güzel oluyordu o yüzden o anlık onla dalga geçmezdik başka birini bulup onun la dalga geçerdik yani demek istediğim onlar senle dalga geçiyorlar ise sen de onların espirisinin üzerine bir şey koyup eğlenmeye bak onlar da bunu anladığı için onlardan biriymiş gibi gözükürsün bir dene istersen

• Ya mesela bizimde arkadaş grubumuz var sınıfta kendi aramızda birbirimizle dalgada geçiyoruz ancak hani herkes biliyor takılmaca oldugunu ve zaten bu durumlarda kimse takmaz eglenırsın ama seni başkalarının önünde küçük düşürecek hareketler yapıyorlarsa o zaman ayrıl onlardan.
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.