Şimdi Ara

Arkadaşlar Gerçekten Pes Diyorum Artık !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Non-Steam da yaşanan wall,speed vs hile ile ilgili şeylerden bıktığım, sebepsiz yere 2-3 hs atınca ban atan küçük yaş grubu çocuklar, birinin iyi oynamasını kendine yediremeyen admin arkları ve sürekli hile sebebiyle banlayan oyunu bilmeyen cahil adminler ve bunun gibi yüzlerce sorundan sıkıldım ve steam cs aldım.
    Ama gelin görün ki steamde oynayan adamlar non-steam da oynayanlardan daha cahil ve oyunu bilmiyorlar 1 hafta oldu alalı 3 serverdan hile sebebiyle ban yedim artık cs bize haram oldu 10 senedir cs oynarım iyiyim demiyorum ama karşıdakilerde çok zayıf kalıyor adam gibi steam veya non-steam server önerilerinizi bekliyorum...
    +18 yaş admin ve münkünse oyundan anlayan admin olan bir server olsun.



  • Her girdiğin serverın başında vac simgesi olunca vac koruması olmuyor işte

    Serverdayken konsola status komutunu girip diğer oyuncuların da steam id'si olup olmadığını kontrol et, varsa sorun yaşamazsın. Bazı server sahipleri steam+non steam aynı anda girilebilen fakat hiçbir anti-hile yazılımı bulundurmayan server açıyorlar, bu durumda da steamden giren kişi mağdur oluyor. Kesin emin olduğun serverlarda oyna derim, steam server listesinde dediğim tarzda birçok server çıkıyor.

    Düşük ping aldığın yabancı serverlarda oynayabilirsin, onlar daha düzgün oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 16 Şubat 2010; 17:08:41 >
  • Server listesinde bulduğum en düşük pinglilerdi bunlar nasıl server olduğu hakkında bilgim yok onun dışında gather lar var ama onlardada sırf mac ve kolay kolay bulamıyorsun türk serverdarında yer 3 server var hepside dolu oluyor yabancı gatherda oynasan ping sorunun var anlıcan cs bize haram
  • Türkiyede oyun sektörü gelişmediği için oyuna para vermiyor kimse, sxe gibi birçok rezillik çekiyor sonra da.

    88.255.86.30:27033 -- Forumdan zurrani hocamızın bulunduğu dP klanının serverı, vac korumalı olup olmadığını deneyemedim hiç oyuncu yoktu fakat, diğer oyunlardaki serverları vac korumalı olduğundan ekledim.
    89.19.226.181:27015 -
    89.19.226.180:27015 - > yabancı, 90 ping altı serverlar.
    88.191.108.22:27015 -

    Çoğu server boş olduğundan deneme fırsatı bulamadım. Sözünü ettiğiniz sizi banlayan server büyük ihtimal zzzteam diye bir server, onu da denedim ve dediğim gibi çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 16 Şubat 2010; 18:02:21 >
  • Teşekkür Ederim
  • Bende bu yüzden kaç aydır public serverlarda oynamıyorum. FUN serverlarda böyle sorun fazla olmuyor daha çok fun a yönelmeye başladım. Gerçekten adamı oyundan sogutan tipler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.