Şimdi Ara

Arkadaşlar elektrikli bisiklet hakkında acil yardım ya lütfeen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
22.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert96961

    Kardeşim Afedersinde Sen Bi Cacık Bilmiyosun Bilmiyosanda Konuşma.

    5 Yıldır Elektirkli Motor Piyasasındayım Fark Ettiysen Goccia Zerodaki Akü Bak Normal Elektirkli Motor Gibi 12v 20 ah Kuru Yada Jel Tip Akü Diyil bu elektirkli bisikle ayrıca çinde yapılmadı italyada yapıldı biraz araştır malıöyle kötüle. bu motordaki akü tipi Lİ-ON Bataryadır. Yedek Parçası Stmaxın Sitesinde Mevcut 700 lira ama Normal Elektirkli Mtorun Akü Ömrü 1 Yılsa Lion Akünün Ömrü 3 Buçuk 4 Yıl Arasıdır,Bilmem Anlatabildimmi

    adamın aldığı motor arora cin malı hem konuya 2 yıl düşünüpmü cevap yazdınınız...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

    quote:

    Orijinalden alıntı: mert96961

    Kardeşim Afedersinde Sen Bi Cacık Bilmiyosun Bilmiyosanda Konuşma.

    5 Yıldır Elektirkli Motor Piyasasındayım Fark Ettiysen Goccia Zerodaki Akü Bak Normal Elektirkli Motor Gibi 12v 20 ah Kuru Yada Jel Tip Akü Diyil bu elektirkli bisikle ayrıca çinde yapılmadı italyada yapıldı biraz araştır malıöyle kötüle. bu motordaki akü tipi Lİ-ON Bataryadır. Yedek Parçası Stmaxın Sitesinde Mevcut 700 lira ama Normal Elektirkli Mtorun Akü Ömrü 1 Yılsa Lion Akünün Ömrü 3 Buçuk 4 Yıl Arasıdır,Bilmem Anlatabildimmi

    adamın aldığı motor arora cin malı hem konuya 2 yıl düşünüpmü cevap yazdınınız...


    Abim ben motoru bu konuyu açtıktan 4 ay sonra aldım 1.5 sene bindim sattım hala konuya cevap geliyo




  • gokturk010 kullanıcısına yanıt
    hocam merhabalar,
    bir kaç sorum olacak eğer cevaplarsanız sevinirim.
    1- bisikleti yağmurlu günlerde kullandınız mı hiç?
    2- kullandı iseniz elektronik aksam ıslandığında sorun oluştu mu?
    3- dik bir yokuş kolayca çıkılabiliyor mu? (terleme vs) (işe giderken kullanmayı düşünüyorum ondan dolayı soruyorum)
    4- sanırım bayadır kullanıyorsunuz bisikleti. pilde güç kaydı performans kaybı oluştu mu?
    5- yeni pil aldı iseniz ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz?
    6- genel bakım giderleri için 1 sene de ödediğiniz yaklaşık maliyet nedir?

    keyifli sürüşler dilerim.
  • Goccia City Zero katlanır modelden çok yakın bir arkadaşım aldı. Geçen akşam evine gittiğimde deneme şansım oldu.
    Çok fazla teknik detay veremem ama 5-10 dakikalık deneyim bile alınabilirlik açısından karar vermeme yetti.

    Öncelikle şunu belirteyim; hem vites hem de güç kademe ayarını, yolun özelliğinde göre optimal bir senkrona getirdiğinizde, - eğer kilonuz 100'ün çok üzerinde değilse - gidemeyeceğiniz yol yok gibi. Tabi bunu okurken bir scooter motor performansı da beklemeyin.

    Bunun olayı elektrikle sizi destekleyen bir gezi/spor aracı aslında. Arkadaşım Emirgan'da korunun hemen yanında oturuyor ve hafta sonları oralar ana baba günü olduğu için alışveriş için arabayla bir yere çıkmak vs. büyük sorun. Pazar sabahı kahvaltı için ekmek almaya gitmek işkence olmuş ve sırf bunun için küçük bir motor bakmaya başlamış. Sonrasında da bunu görüp, bunda karar kılmış. Şimdi aynı zamanda akşamları spor amaçlı da kullanıyor. Bence de doğru tercih kafasında bu tarz düşünceler olanlar için.

    Eğer bilenleriniz varsa, Emirgan Çınaraltı'ndan yukarı Reşitpaşa'ya doğru çıkan bir yokuş vardır. Ben bu yolu aşağı inerek ve yukarı çıkarak test etmiş oldum. Yukarı çıkarken hiç zorlanmadım. Vitesi uygun kademeye getirdim ve yavaşça pedal çevirerek çıktım. Tabi ki güç de devrede olduğundan benim çevirdim pedaldan daha fazla yol aldığı için de yorulmadım hiç.

    Sonra yukarı çıkarken köpekler önümü kestiği için mecburen yol değiştirdim ve Emirgan Özdemir Sabancı Lisesi'nin kapısına doğru çıkan oldukça dik ve arnavut kaldırımlı yokuştan çıkmak zorunda kaldım. İşte o köpekler bu yazıyı yazmama vesile olmuş meğer. =)

    Arnavut kaldırımlı ve kaygan olduğu için (buradan çıkarken düşük motorlu, önden çekişli arabalar bile zorlanıyor) bu yokuşta tabiki zorlandı. Zaten bisikletin ruhuna biraz aykırı ince teker olduğu için de. Ama zigzag yaparak, ful power ve hafif viteste çıkabildim. Google haritadan alınmış ekran görüntüsünü de ekliyorum.

     Arkadaşlar elektrikli bisiklet hakkında acil yardım ya lütfeen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoiso -- 25 Temmuz 2016; 17:18:53 >




  • Goccia City Zero için takip
    Hâlâ alınırmı bu model

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goccia City Zero 'yu bende düşünüyorum. 25km/s hız sınırı düşük olmuş. 35'e razıyım

    Ve bir sorum var. Goccia City Zero'nun arkada bataryası üzerine çanta koyabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goccia. Allan 27,5 aküsünü şarj ettim 4 yeşil yanması gerekirken 3 kademe yeşil yanıyor bisiklet çalışıyor ama 3 yanması sorunlu anlamına gelir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    ST Max 3000 Kobra e-bisikletimi satıyorum ilgilenen olursa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trim

    quote:

    Orijinalden alıntı: servomaniac

    Neden hem normal hem elektrikli kullanabileceğiniz bir bisiklet olmasın? Hem de hafif ve katlanabilir olmasın?

    http://www.hepsiburada.com/liste/goccia-city-zero-katlanabilir-elektrikli-bisiklet/productDetails.aspx?productId=sporgoccia05&categoryId=27026409&SKU=SPORGOCCIA05-S
    Çok daha cazip olur. İkisi bir arada..

    Bu ve benzeri yani bisiklet kadrolu olanlardan kullanan arkadaşlar biraz yorum yazsalar çok seviniriz.

    Yok mu hiç Goccia kullanan?? Ya da Carraro E-Viva ??

    Goccia City Zero Elektrikli Katlanır bisiklet kullanıyorum. Bu yıl 4. senesi olacak, acayip memnunum, 4 yıllık tecrübemden yola çıkarak rahatlıkla tavsiye edebilirim. Aracımın bagajına atıp seyahate çıkıyorum müthiş keyifli oluyor. Oldukça sağlam bir kadrosu var. Uzun şehir turları planlıyorsanız selesini daha konforlu bir sele ile değiştirmenizi öneririm. Ayrıca bagaja koyarak taşıyorsanız arka vites/dişli setini koruyan koruyucu demir aparatı takmanızıda kesinlikle öneririm. 4. yıl pil kondüsyonu gayet iyi diyebilirim. Net ölçmedim ama ilk yıl ile kıyaslarsam rahatlıkla %80 oranda şarj kabiliyeti devam ediyor diyebilirim.

    Bir de unutmadan 25 Km/h ile sınırlandırılmış hızı bazı arkadaşlar yavaş buluyor, o arkadaşlara hızı test etmeden karar vermemelerini öneririm çünkü 25 Km/h öyle yazıldığı gibi görünen hiç yavaş bir hız değil :) , bu bisikletin daha hızlı gitmesini şahsen ben istemezdim çünkü pek güvenli olacağını düşünmüyorum. Bu bir hız bisikleti değil şehir içi gezi bisikleti arkadaşlar, ayrıca güzergahınız uygunsa 8-10 km ye kadar ev-iş ulaşımı açısından harika bir alternatif. Gittiğiniz yerde gayet güvenli katlayıp eve/ofise çıkarma, aracın bagajına koyma şansınızın olduğu bir model.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPelerinliAdam -- 22 Mart 2017; 7:8:43 >




  • Carraro e-viva aldım bende yeni
    Gayet iyi. inceleme ve tecrubelerimi bir konuda yazarım. Araştırmalarımla Ücretine göre şu an için en iyi f/p ürünü olarak gözüküyor. özellikle türkiye coğrafyasında ve üretimi türkiyede olan yedek parça sıkıntısı yaşanmayacak, shimano elektrikli ekipman kullanması avantaj
  • Goccia city zero'ya Gaz kolu takilabiliyor arkadaslar. Ben taktim. Pedal surmeden Rahat 8 km gidiyor.
    Yalniz dikkat etmekte fayda var, standart 5volt 3 telli tek kablolu kol takmaniz lazim (kirmizi.siyah.mavi) siralama boyle olmali. Zaten batarya takilan yerde ufak bir delik var, o deligin oldugu yer beynin (controller) oldugu yerdir, kapagi falan acmayin kucuk parmaginizi veya ufak bir cubuk vasitasiyla o koymadiklari gaz kolu konnektorunu delikten cikarin ve kol baglantisini yapin. Bu kadar basit.
    Sadece kablolarin renklerini karistirmayin.. kirmizi kirmiziya, siyah siyaha) mavi maviye. Lakin her kolun voltaji uymuyor) mutlaka 5v olmalı, bazi kollar 60 derece oluyor elektrikli motorsikletlerin çoğu 60 derece gaz kolu kullanir, ondan takarsaniz hem beyin hemde hub içindeki sensör yanar.
  • Merhaba goccia için gaz pedalı takılabilir demişsiniz ve mavi kırmızı kabloların takılmasından bahsetmişsiniz bu kabloların soketleri bisikletteki orjinal kabloların soketleri ile uyuşmuyor nasıl taktınız rica etsem detaylı anlatırmısınız ve 60 derece kol uygun değilse kaç olmalı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.