Şimdi Ara

arkadaşlar druidle ilgili bir sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler başlıkta yazdığım gibi ben druid açtım bana arkdaş demişti dediki BOSS kesmeye vs... başka görevlerde druid olmazsa o görevden bir hayır gelmez dedi druidler sizce güçlü mü? PVP de nasıllar bunu öğrenmek istiyorum.

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.....

• Feral Formu baya saglam Kesmek harbiden zor son gelen attackla cok saglam oldular :)
  • Her classın olduğu gibi druidinde kendine göre güzel ve kötü yanları var tabiki her class gibi druidinde oyunda kendine has rolleri var herşey senin zevk alıp almamanda ve classa uyum sağlamanda bitiyo şahsen cat ve bear form falan var renkli bi karakter zevkli olabilir diye açtım lvl 36ya kadar dayanabildim ve sıkıldım. Forumda druidin kitabını yazmış arkadaşlar var daha ayrıntılı bir şekilde yardımcı olacaklardır eminim.
  • druid sıkıcı bir karaktermi :(
  • senin oynama zevkine bağlı kendin denemeden öğrenemezsin
  • Benim fikrimi soracak olursan evet, ama sende aynı etkiyi yaratmayabilir dene bence
  • yani druid pvp de nsl warrior gibi deyil dimi ve çok az silah kullanır ben yinede bi druid yapiyim birde ben göriyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • druıd karısık zor bı class ogrendıgınde korku salabılırsın her class ı kesıp her class a da yenılebılırsın cok ıyı de klavye ye hakım olman lazım her class da olcanda druıd de daha ıyı olcan ögrenene kadar her class sıkar yaf
  • Bana kalırsa Druid oynaması zevkli bi karakter, kedi olunca rogue tadında ayı olunca da warrior tadında bi oyun oynayabiliyosun. Özellikle kedi formunun comboları ve hızı oldukça zevkli bi karakter olmasını sağlıyor.
    Gruplarda healer görevi görebildiğin için gruplarda yer bulmakta da pek zorluk çekmezsin.
    Başlarda belki sıkıcı olabilir ama ilerleyip karakterini keşfettikçe daha çok tad alırsın oyundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersayt -- 10 Ocak 2007; 14:08:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wowarrior

yani druid pvp de nsl warrior gibi deyil dimi ve çok az silah kullanır ben yinede bi druid yapiyim birde ben göriyim

burda kastetiğin eğer silah çeşitleriyse şimdiden söliyim kulandığın silahın dmgi,attack speedi feralde sana bi yararı olmaz,sadece statler ve equiplardan yararlanabilirsin
  • arkadaşlar son bir sorum olucak bu druidlerde kıyafer alınca Strength, Stamina, Intelligence, Spirit hangisine daha çok ağırlık veririyim
  • O senin hangi yetenek üzerine uzmanlaştığına bağlı, helaer olduysan ve bu skillere ağırlık verdiysen Intellect ve spirit ağırlıklı olursun; feral combat üzerine geliştiysen agility,strength ve stamina daha uygun olur.
  • Özetlemek gerekirse druid oynaması en zor ( her formu etkili kullanabilmek açısından) classtır. Ancak verdiği zevk de diğerlerine göre daha yüksek bana göre... Ve bir druidle yapabileceklerinin haddi hesabı yok.. Bir karakterle hem priest hem warrior hem rogue oynayabilirsin. Ancak aynı gearla örneğin cat form ile rogue , bearla warrior kesemezsin genelde.. Ama heallarını ve formlarını düzgün kullanarak herkesin üstesinde gelmek mümkün.. Ayrıca iyi bir druid her zaman yanında 3 farklı set taşımalıdır.. Biri int ve spirit ağırlıklı, biri stam, +aggro, str, hit change ( hepsini bulmak imkansız gibi birşey, yapabildiğince) ve bir de str agi crit hit seti..
  • druid manyagı olarak soyluorum her form bir classın zayıflatılmıs halidir ama genede karsındakinin antisine donusebilirisn ve ustunluk saglaya bilirsin ama en onemli tarafı takımındaki eksik class ın eksigini kapata bilmek
  • +750 attack power gibi XD
    quote:

Orjinalden alıntı: atyay

quote:

Orjinalden alıntı: wowarrior

yani druid pvp de nsl warrior gibi deyil dimi ve çok az silah kullanır ben yinede bi druid yapiyim birde ben göriyim

burda kastetiğin eğer silah çeşitleriyse şimdiden söliyim kulandığın silahın dmgi,attack speedi feralde sana bi yararı olmaz,sadece statler ve equiplardan yararlanabilirsin
  • galdor un dedigine katılıyorum druid oynanması en zor en cok yetenek isteyen classtır..kullanana gore vezir de olur rezil de misal ben su an rezil olma asamasındayım..gecen kıs druid le oynarken cok guzel oynamaya baslamıstım ama tekrar druid e dondugumde rezil oldum gercekten..

ne yapacagını bilmen lazım nerdeyse her class ın taktigi hurrraaaa diyerek rakibe dalmaktır ama druid de boyle degil..atıyorum sırf cat form da herhangi bi class a dalarsan direk olursun..(item farkı cok degilse)item farkından kasıt su: su an bile hw/gm setli druid 1k+ mangle vuruyo hatta 1.5k ları gordugunu soyleyenler var..1 sn attack speed ve %30 ları bulan crit rate i hesaba katınca baya guclu oldugunu dusunebilirsin..sen boyle bir karakterle yeni yetme 60 olmus birine dalarsan adam 3-4 sn icinde olur..ama senle aynı item kalitesine sahip misal rogue seni stun lock tan cıkarmadan oldurebilir..
    bunun warlock u mage i hunter ı paladin i vs vs sini sen dusun..

druid mangle sayesinde dps sorununu baya cozdu dire bear form da..benim yeni yetme druid bile d. bear form da normal vurusu 250 mangle crit 1k+

ama druid su an ki haliyle bile ben bg de 1. olucam 2 k vurucam 5 k vurucam 1 vurusta indirecem herkesi vs class ı degil..denildigi gibi druid her class ın gucsuz hali gibi..cat form da stealth olursun ama adamın yanına gidersen direk gorur seni cat form da rogue kadar dmg vurabilirsin (hatta daha fazla) ama rogue kadar dayanıklı olmazsın(cd skilleri) bear form da shield giymis warrior kadar dayanıklı olabilirsin ama dusmanı yavaslatamazsın ve dmg in bir warrior a gore cok daha az olur vs vs..

druid i iyi oynamak macro master ve klavye-mouse kullanmada ustalık gerektirir..yukarda dedigim gibi cogu durumda 1 form da (feral iseniz) rakibi olduremezsiniz..shapeshift olayına global cd gelecegini soylemisti bliz ama druid lerin yogun baskısı bliz i geri adım atmaya zorladı..yani 2-3 macro komutuyla 1 sn de cat form dan bear form a ya da wsg gibi yerlerde 1 sn icinde travel formdan cıkıp tekrar travel form a girebilirsiniz..bu da baya gerekli bisi cunku druid in genelde (atıyorum cat formdasınız) mouse la cat form a bas cat form dan cık sora dire bear form a bas vs yapabilecek zamanı olmuyo..

bunlar icin pvp kısmı bi de instance druid i var (benim eskiden oldugum) gore healer lıktır.. her ne kadar dps yapabilse de healer lık daha onemli bisiydir bc de de bu degismeyecek 25 kisilik instance da druid in gore yine healerlık olur..ama artık bu bir eksi degil bence warlock/hunter karakter acıp lf guild diye omrunuzu harcamak yerine oralara girme sansına sahip bir healer olmayı tercih ederim..

• druid çok sağlam bir classtır bence hiç düşünme bile benim druid şu an lvl 39 tauren feral yaptım başta balance gitmiştim değişmek zorunda kaldım balance bu lvl da biraz hikaye kalıyor zevk almak istiyosan başta feral git teke tekte alamadığın class olmaz en azından bende öyle 2 ye tek duruma göre 3 e tek bile alıyosun şu ana kadar çok sağlam itemli elemanları dahi alıyosun gerçi lvl 39 a göre benimde üstüm gayet ii ve bu itemler öle çok zorda düşmüyor lvl atladıkça daha da zevk alacaksındır ama iş sadece senin kullanımında bitiyor. . 60 a henüz ulaşamadım (bu lvl ın biraz tadını çıkaralım önce) benim gördüklerim PvE den dolayı genelde resto çünkü healde en ii class druid.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhaosin -- 15 Ocak 2007; 17:47:53 >
  • öyle böyle ama ben balance druid'imle 2 kişiyi classlarına göre çok rahat alıyorum :) 3 bazen zorluyor ama tek kişi oldu mu hiç affetmiom birine at root 'u .. diğerine de yolla agaçları .. aç trinketini ... at bi moonfire .. 20% crit şansı var zaten ... talent'la 30% .. critlediğinde at bi wrath ... hiçbi halt edemiyor hele caster 'sa .. gerekirse kendime hotları döşüyom .. zor çok kesiyorlar ...

feral 'ı sasdece melee kesemiyor .. mage'ler çok raad kesiyor çünkü mana denen olay yok .. bi healla mana bitiyor, 3 form deiştiriyorsun mana bitiyor

• druid çok karışık ve zor karakter ama öğrenince basit
  • Druid denemeyi düşünüyorum bir ara ben de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.