1)BENDE 2.8 P4 512 RD RAMLİ SİSTEM VAR BU BİLGİSAYAR İKİ HARDDİSK ARASI VERİ AKTARIMINI 40MB LIK Bİ DOSYAYI 15 SANİYEDE YAPIYO SİZDE Bİ SORUN VARMI?
2)SİZCE XP Mİ DAHA İYİ YOKSA WİNDOWS98 Mİ BEN SU ANA 98 KULLANIYORUMDA O YÜZDEN SORUYOM?
3)BENDE 2 TANE HDD VAR BİRİ 80 GB BİRİ 20 GB HANGİSİNİ SLAVE HANGİSİNİ MASTER OLARAK KULLANAYIM?
SINAV BİTMİŞTİR SAYGILAR
1) sorun yok 2) Xp daha iyi XP service pack1 ve 2 yi yükleresen daha güvenli olur 3) Sana kalmis birsey. Bilgisayari nasil kullanacagina bagli
1-)Sorun yok 2-)Windows 98 Se dünyadaki linuxdan sonra 2. en güvenli işletim sistemidir xp'den daha güvenlidir ancak yeni programlar sorun çıkarttığı için Windows Xp Sp2'ye tercih edilmektedir(Benim yaptığım gibi) 3-)Hangisine işletim sistemi kuracaksan onu primary master olarak bağla,2. diskide secondary master olarak bağla.Çünki sabit disklerin performansı slave bağlandığında düşer...
1/wallahi emin olamadım. 15 saniye az bir zaman diil! Hddlerin ozelliklerini bilmek gerekir! 2/Bu devirde 98 kullanan kalmadı, programların XP desteğine ihtiyac duymuyorsan kurmana gerek yoq! Hatta kurman anlamsız olur! 3/Devir hızı yuksek olana isletim sistemini kur we master yap!
1 - Süre biraz fazla.
2- Tabiki XP + SP2 kur.
3- Bence 20 GB'a sistem kur , diğerine mp3 , film vb...
Kolay gelsin
cümleten tesekkurler beyler
1- Devir hızlarıyla ilgili bi durm olsa gerek ama büyütme sorun olmaması lazım benim 20 GBlik bazen film okurken yamuluyo 2- ME kurma da ne kurarsan kur 3- Bu aşamada yellowbase ile tamamen hemfikirim
1: 15 sn uzun bir zaman değil 98 işletim sistemi kullanıyormuşsun normal yani,
2: Wİn98 lut gölünün altında kaldı artık kur windows XP Professional i bak keyfine güvenlik yönünden iyi artı server özellikleri taşıyor öğrenmek adına güzel bir sistem.
3: 20 gb 'lık hdd'ye tabii ki işletim sistemi kur 80 gb harddiskinide primary slave yap bunada önemli belgelerinin dosyalarını arşivle tamam kolay gele.
saolun arkadaslar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme