Şimdi Ara

Arkadaşlar Çok Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum o kadar tuhaf ilginç ve cansıkıcı ki anlatamam.Yine Windows 7 ve yine çalışmayan bir mouse konusu :(
    olay şöyle başladı:
    bende lisanslı kaspersky vardı lisansı bittiişte herneyse kaldırdım yeniden başlattım avg kurdum sonra avg de yeniden başlatma istedi tamam dedim bilgisayar açıldı mouse hareket etmiyor 4 tane yedek mouse vardı(2si usb 2si ps/2 çıkışlı).denedim yok ışığı yanıyor imleç harekety etmiyor her neyse sistemi geri yükledim düzeldi işte avg kurulmuştu zaten vs. vs.
    akşam kapadım işte bugün okuldan geldim çok önemli bir işim vardı açtım oda ne yine imleç hareket etmiyor yine mouseleri aktardım yine çalışmadılar sistem geri yüklemeye girdim ama geri yükleme noktası yok dedi o an ne küfürler ettiğimi bi Allah bilir heralde.aygıtlara baktığımda görünüyor tyanında bir ünlem işareti detaylara fazla bakamadım klavye ile windows kullanmak eziyet gibiydi resman ama şöyle diyordu:
    HID uyumlu fare aygıtında sürücü sorunu var :((

ne yapabilirim arkadaşlar acil yardım bu arada mouse A4Tech OP-6200 usb çıkışlı olan modelinden driver falanda yok zaten işetim sistemi win7 söylemiştim.birde mesela ykleme dvdsini takınca orada çalışıyor tüm mouseler orada kullanabiliyorum ama windows altında çalışmıyor işte başka win7 bilgisayarda denedim ps/2 mouseler bile tıkır tıkır çalışıyor.USB portarının hepsi sağlam hatta şansa bakın yere düşen ve 1aydır yatan harici hdd mi bugün usb ye taktım canlandı kaç saattirde çalışıyor sorunsuz.Evet arkadaşlar çok önemli dosyalarım var kesinlikle format atmamam lazım yoksa şimdiye kadar formatı çakmıştım.Acil yardımınız gerek :((

• hadi ya nerelerdesiniz :(((
  • bilgisayarım(sağ tık-özellikler)/aygıt yöneticisi/donanım değişikliklerini tara

bunu bi dene. buralara faresiz girebilmek için klavye yeteneğini konuştur :)
  • Onuda denedim olmadi driver yukledim yine olmadi bende bi aralar aldigim vista yedegini geri yukleyecem birazdan cunku kullandigim hdd biraz sorunlu o yuzden temiz kurulumdan korkuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !!! - Lütfen çok acil - !!!
    15 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.