Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ÇOK ACİL LİG TV İLE İLGİLİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bende NEXT 8000 X-CAM var bu receiver a modül takılabiliyor ayrıca kart ğirişi de var ben lig tv almak istiyorum şimdi benim alacaklarım neler olacak acaba ayrıca evimde turksat a bakan çanak var yani lig tv yi oradan almak istiyorum digiturk ün sitesine baktım oradaki fiyatlar paket için ben yalnızca lig tv istiyorum galiba bir de mödül gerekli ama o da 20-30ytl bir şeymiş lütfen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

NOT: SÖYLEMEYİ UNUTMUŞUM BENDE BİR DE VESTEL İN ESKİ ZAP ZAMANINDAKİ UYDU ALICISI VAR ACABA MODÜL ALMADAN BUNU İZLEYEBİLİR MİYİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 20 Ağustos 2007; 21:17:45 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 21 Mart 2021; 12:3:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

NOT: SÖYLEMEYİ UNUTMUŞUM BENDE BİR DE VESTEL İN ESKİ ZAP ZAMANINDAKİ UYDU ALICISI VAR ACABA MODÜL ALMADAN BUNU İZLEYEBİLİR MİYİZ?

modül almadan zap cihazınızla lig tv yi izleyebilirsiniz.. digiturk bayisine gidin.. zap cihazım var deyin ve size zap kart verecekler tek başına lig tv aboneliği ya da ailecek + lig tv üyesi olabilirsiniz.. ayrıca modül olmanıza gerek yok ( zaten modül satılmıyor ) bu cihazın içinde digiturk uyumlu modül vardır

not: aynı zap cihazından ben de de var sadece zap kart aldım ve tek başına lig tv üyesiyim gayet de iyi şekilde izliyorum

• digitürk lig tv kampanyadan bir haber varmı???
  • arkadaşlar lig tv alıcam da bende next 2000CI var ve kart girişli acaba modülle sadece lig tv izlenebiliyor mu cevalarsanız çok sevinirim acil cevaplar mısınız çünkü yarın alcam!!!
  • digiturk sadece Lig Tv karti vermiyor....

Yaninda en ucuzundan bir paket almak zorundasin yani sadece lig tv yokmus artik ben binkere aradim sordum musteri hizmetlerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: ordeniz

Dostum bugün digitürk bayii ne gittim,direk alcaktım,çarşamba günü yeni ve cazip kampanya veya kampanyalar başlayacak dedi görevli,ben de vazgeçtim,çarşambayı bekliycem.Sen de bekle bakalım ne çıkacak.

hocam ne oldu çarşamba soruşturdun mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde bildigim tek basina kart vermiyor LigTv. Gerci ben 3 sene once falan uye olmustum o zaman modulude almistim (100ytl verdim) ama sanirim modulu kiralayabiliyorsun.
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 17:57:30 >
  • quote:

quote:

quote:

Dostum bugün digitürk bayii ne gittim,direk alcaktım,çarşamba günü yeni ve cazip kampanya veya kampanyalar başlayacak dedi görevli,ben de vazgeçtim,çarşambayı bekliycem.Sen de bekle bakalım ne çıkacak.

Dostum sordum,kız dediki bize de gün veriyorlar sonra erteliyorlar,kusra bakmayın dedi.Ama çok aciliyeti yoksa 1 haftaya kadar beklemenizi tavsiye ederim dedi.Ben de onun yalancısıyım.

tamam bekleyelim bakalım 1 hafta daha

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum sordum,kız dediki bize de gün veriyorlar sonra erteliyorlar,kusra bakmayın dedi.Ama çok aciliyeti yoksa 1 haftaya kadar beklemenizi tavsiye ederim dedi.Ben de onun yalancısıyım.

tamam bekleyelim bakalım 1 hafta daha

Tabki daha cazip kampanyalara girşecekler ama şuan hala bende dahil maç kaçırmamk adına alanlar yoğun olduğundan enayi değiller cazip öneriler sunsunlar. Ortalık durulacak satış grafiği düşecek o zaman ikiliemde kalan müşterileride almak için cazip öneriler sunacaklar bu digitürkün en iğrenç olaylarından biri aynı paketi kullanan 10 kişi varsa ortada 8 farklı fiyat oluyor. Şuan ailecekli ligTv paketini 29,90Dan 41,90'a kadar kullanan kullanıcılar bulablirsiniz.

Bence bir haftadan daha uzun sürer yeni kampanyaların gelmesi çünkü özellikle Vestel kampanyası bayiilerde şuan peynir ekmek gibi satılıyor. Hatta bugün bir arkadaşım daha alacaktı istanbulda 2 yetkili serviste modül bulabildi onlarda karşıdaydı. Tahminim yaklaşık bir ay sonra bu kampanya üzerinde fiyat kırma politikasına gidecekler. Sabrı olan beklesin ama ben sabredemedim geçen hafta yedim kazığı Ama maçları dışarda izlemekten iyidir, her ne kadar maçları evde izlemek o zevki vermesede sigarasız kavgasız gürültüsüz ev rahatlığında aile ile maç izlemek daha iyi.

• dün arkadaşıma mesaj geldi 29.90 dan izleyebilirsiniz diye.
    bende aradım digitürkü dedimki 29.90 olmasında 39.90 olsun benimkiside.
    aynen verdikleri cvp eko spor paketi 62.80 aşağısı kurtarmıyor.
    bu nasıl bir iş anlamadım gitti.anlayan varsa anlatsın.

Bu fiyatla al-ma-ya-ca-ğım.
    çok istememe karşın kesinlikle almayacağım .
  • bende 4 haftadır beklemedeyim hala da beklicem elbet bişe yapacaklar oda büyük ihtimalle Eylül başından itibaren olur
  • bende bekliyorum hemde sonuna kadar bekleyeceğim.
    biri 29 .90 a biri 62.80 e izler demek ne demek .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.