Şimdi Ara

Arkadaşlar client arıyorum yardım lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardım lütfen!!Bana dawn_mu'nun clienti gibi install dosyasıyla kurulan bir client linki lazım.Dawn-Mu ya da Psychic Doom 97D High exp gibi install dosyalı yani.İnşallah anlatabilmişimdirYardım edecekler buradan ya da dyg_onur@hotmail.com adresinden bana ulaşırlarsa çok sevinirim..[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 25 Mart 2008; 19:09:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

Arkadaşlar acil yardım lütfen!!Bana dawn_mu'nun clienti gibi install dosyasıyla kurulan bir client linki lazım.Dawn-Mu ya da Psychic Doom 97D High exp gibi install dosyalı yani.İnşallah anlatabilmişimdirYardım edecekler buradan ya da dyg_onur@hotmail.com adresinden bana ulaşırlarsa çok sevinirim..[simage][/simage]

Üst konuyu kontrol ettinmi orda olması gerekti...
  • Ama ben Psychic Doom istemiyorum.Onda ışınlanma komutları falan çalışmıyor.
  • quote:

Ama ben Psychic Doom istemiyorum.Onda ışınlanma komutları falan çalışmıyor.

zaten üst konumuzda o client yokki.
  • Ben Handsav-Mu serverina başlamak istiyorum.Ama Dawn-mu nun sitesinde full client linki var.Patchi full clientin içine kursam olur mu?
  • quote:

Ben Handsav-Mu serverina başlamak istiyorum.Ama Dawn-mu nun sitesinde full client linki var.Patchi full clientin içine kursam olur mu?

Senin elindeki full client le handsav-Mu nun clienti ayni ise icine patchi kurup oynuyabilirsin
    bana clientin ozelligin solermisin?
  • Handsav-Mu kapanmış ama devoles-mu ya başlıycam sanırım.97D+99İ versiyonu bulursan çok sevincem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18913988/tm.htm

Burdan indirebilirsin ve baslicagin serverin patchini icine atman yeterli olacaktir

Belki biliyorsundur ama ben genede bi hatirlatma yapayim bundan sonra baslicagin herhangi bi serverin patchini clientin icine atarak oyuna baslayabilirsin.Bosuna 0 dan client indirmene gerek yok ama clientleri ayni olma sarti ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 25 Mart 2008; 20:59:46 >
  • 0.97d+0.99 dediği 97D+99İ mi?
  • http://seeitworks.com/ bu sitede bulabilirsin aradıgını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.