artık banlananlar piskopata bağladı seviniyor vay knight gençliğinin haline hepimiz deli olacaz sonunda Allah sonumuzu hayır etsin
quote:
Orjinalden alıntı: Return_of_Aqressive
quote:
Orjinalden alıntı: serious_captain
quote:
Orjinalden alıntı: backboy2003
hayırlı olsunda inş. yine başlamazsın
bu saatten sonra kimse başlamaz artık bırakma mevsimi geldi
bence baslama mevsimi geliyor yazın herkesin işi gücü bitiyor presiz artık hiç girilmicek
onu demek istemedim beni yanlış anladın
bugüne kadar hileyi yapan yaptı bugu yapan aldı lvlini +75 karakter yaptı estirdi ortalığı dupe yapan aldı malı götürdü duman attırdı ahaliye k2 arkadan vurdu gold pre.sidir knight cashidir cartıdır curtudur tonla para çekti
bunca yapılan hile hurdadan sonra kimse başlamaz
eyi olmuş sevindik
her şeyde bir hayır vardır
quote:
Orjinalden alıntı: MrYzC
charını bana verseydin zaten içinden oynayasın gelmezdi
alem adamsınız
quote:
Orjinalden alıntı: DjSummer
hiLe Yapanın Sonu her Zaman ßan'dıR ßanlayan Gm'ye Tebrikler. Oyun'u ßırak Rahat'et
ben premiumsuz charla 30 levelde koxp açtıgım gün banlandım. Elin premiumlusu 75 levele kadar koxp açar yine de banlanmaz. Gmlerinde ..............
quote:
Orjinalden alıntı: S0N_0SMANLI
ARKADAŞLAR BUGÜN BENİM EN MUTLU GÜNÜM ÇOK SEVİNÇLİYİM ÇÜNKÜ BAN YEDİM BU OYUNU BAŞKA TÜRLÜ BIRAKAMAYACAKTIM ÇOK GÜZEL OLDU ŞUAN İTİBARİYLE BANLANDIM ÇOK GÜZEL BİŞEY ÇOK RAHATLADIM HERKEZE TAVSİYE EDERİM YAŞASIN ÖZGÜRLÜK ! ZATEN XTRAP YÜZÜNDEN OYUNA GİREMEDİĞİM ZAMANLARDA KULLANDIGMIZ ISTIRAP YÜZÜNDE SOYULACAKTIM YADA BANLANCAKTIM GERÇİ KOSPU KULLANMADIM ARKA BUG YAPMAK İÇİN GİRDİYDİM PARTYSİNE AMA OLSUN ÇOK MUTLUYUM HERKEZE TAVSİYER EDERİM SAYGILARIMLA ...
En azından yaz bitene kadar dönme oyuna Senin adına sevindim belki aşkta kazanırsın
sen mutluysan ne mutlu ban verenlere
darısı başıma inş... ben gm e koxp acıkken pm attım yine de bannlamadı...
quote:
Orjinalden alıntı: DjSummer
quote:
Orjinalden alıntı: N@HEAT
dual +5 cleaver ve +5 fp setle ban yesem bende mutlu olurum
ama benim itemlerim oyunda hayatta goremicegin itemler oldugu için banlanmak istemiyorum ayrıca sana iyi olmus
ArtiSt'likmi yapıon itemlerinLe.?
??
ne diyelim hayirli olsun ne kadar zarardasin dur bakalim ooo ne kadar saat harcadiysan o kadar :D
harbi ya emeklerime acıyorum bide pisi pisine gittik he
oyunu çok seviyosan aç bi char daha kas
doğum gününde mi yoksa şimdi mi daha mutlusun
banlandın mutlu oldun ama o kadar emek uctu gitti konus dışı na tasınması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: killbill4
quote:
Orjinalden alıntı: 4EveRaP
quote:
Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe
nice banlara
herkesin banlanması dileği ile
SEVINDIM KURTULDUN UMARIM BASKA BIR ARKDASIN TEKRARDAN SANA CHAR VEREKE GERI DÖNDURMEZ OYUNA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme