Şimdi Ara

Arkadaşlar bu uyarı nedir?Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda ZoneAlarm güvenlik duvarı yüklü.İnternete girmek için modemin fişini taktığımda internet bağlantısı kurulmadan önce ZoneAlarm Service Executable uyarısı veriyor.Ben de allow diyorum deny demiyorum.Bu Service Executable uyarısı daha önceleri çıkmıyordu son zamanlarda çıkmaya başladı.Arkadaşlar bu Service Executable nedir?Umarım virüs,spyware,backdoor vb. kötü bir şey değildir ben de hep allow dedim.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• xp nin programi adi: msmpeng.exe Windows Defender in bir parcasi prozesslerde görürsün. virüs yada spy degil.
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmeth83

Arkadaşlar bilgisayarımda ZoneAlarm güvenlik duvarı yüklü.İnternete girmek için modemin fişini taktığımda internet bağlantısı kurulmadan önce ZoneAlarm Service Executable uyarısı veriyor.Ben de allow diyorum deny demiyorum.Bu Service Executable uyarısı daha önceleri çıkmıyordu son zamanlarda çıkmaya başladı.Arkadaşlar bu Service Executable nedir?Umarım virüs,spyware,backdoor vb. kötü bir şey değildir ben de hep allow dedim.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 29 Aralık 2006; 20:07:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.