Şimdi Ara

arkadaşlar bu sorunu çozene 40 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elimde ibm 4722 noktavuruşlu yazıcı var bu yazıcı rs232 cıkışlı pc ye (com1 den) bağlıyorum ama çıktı alamadım bunun nasıl olacagını bilen varmı galiba bunlara print sadece unix üzerinden gidiyo sizce windows veya dostan başka bir gonderme yontemi varmı ( dostan denedim tık yok DIR>COM1 olmuyo) ben bunu çozerim diyen varsa 40 ytl vercem

• cozdum bıle,,, yenıbı yazıcı al, benden de sana 40 ytl, ustune ekle ıı bısı alırsın :D :D :D
  • dostum sendeki yazıcı (sürekli formlar için kullanılanlardan ise) 40ytl üstüne biraz daha koy II.elini al..

DAHA İYİ OLMAZ MI???
  • bende aynısını dedım,,
  • +1
  • Yazıcıyı soysal printer tanıtıp denermisin?

quote:

Orjinalden alıntı: flopticall

arkadaşlar elimde ibm 4722 noktavuruşlu yazıcı var bu yazıcı rs232 cıkışlı pc ye (com1 den) bağlıyorum ama çıktı alamadım bunun nasıl olacagını bilen varmı galiba bunlara print sadece unix üzerinden gidiyo sizce windows veya dostan başka bir gonderme yontemi varmı ( dostan denedim tık yok DIR>COM1 olmuyo) ben bunu çozerim diyen varsa 40 ytl vercem
  • soysal printer ne oluyoo anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • para beşin yazdım cevabı bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: flopticall

arkadaşlar elimde ibm 4722 noktavuruşlu yazıcı var bu yazıcı rs232 cıkışlı pc ye (com1 den) bağlıyorum ama çıktı alamadım bunun nasıl olacagını bilen varmı galiba bunlara print sadece unix üzerinden gidiyo sizce windows veya dostan başka bir gonderme yontemi varmı ( dostan denedim tık yok DIR>COM1 olmuyo) ben bunu çozerim diyen varsa 40 ytl vercem

burasi bir forum, insanlar bilgi paylasmak icin buraya geliyor, para verip yaptirmak istiyorsan git bir bilgisayar firmasina onlar yapsinlar.
  • ARKADAŞ!!!

Öncelikle RÜŞVET

Kısaca anakartın üzerindeki com baglantı noktalarına bak!!! 3321 OKI + CITIZEN90 yıllardır kullanıyoruz...
  • Forumda dolaşıyorum bu problemi bu aradaş başka yerdede sormuştu ama şunu anladımki insanlar boş konuşmaktan öteye gitmiyor biri banlamış diğeri yanisi al demiş başka biride ona onay vermiş...

Microsoft işletim sisteminde bu yazıcıya destek sağlamamış uygun driverdi mevcut değil ama Linux Mandarake 10 ve üst versiyornlarında bu yazıcı için yazılım desteği mevcut eğer büyük bir serverde kullanmak istiyorsan linux kurarak paylaşım yapabilirsin bu kadar boş konuşan insan bir arada gördüğüm için özellikle gittim ibm in sitesinde araştırdım ama microsoft işletim sistemleri için driverinin olmadığını hatta driverguide.com sitesinin chat boardında aranan driver olduğu ve driverinin olmadığı yazıyor ...

En güzeli Linux Mandarake kurman olucaktır iyi çalışmalar kolay gelsin.
  • arkadaşım bu tür başlıklara ne cevap verilmesini bekliyorsun buna geyik yapma denir.arkadaşların dediği doğru bu formun amacı insanların birbirlerine bilgi alışverişi yaparak sorunlarını gidermek ve bilgi hazinelerini genişletmek ama forma başlık açıp para teklif edersen arkadaşlarımız az bile söylemiş bizim anadoluda bu tür sorulara paran çok ise git.................. katta ye derler
    quote:

Orjinalden alıntı: Norton Harbi Virüs

Forumda dolaşıyorum bu problemi bu aradaş başka yerdede sormuştu ama şunu anladımki insanlar boş konuşmaktan öteye gitmiyor biri banlamış diğeri yanisi al demiş başka biride ona onay vermiş...

Microsoft işletim sisteminde bu yazıcıya destek sağlamamış uygun driverdi mevcut değil ama Linux Mandarake 10 ve üst versiyornlarında bu yazıcı için yazılım desteği mevcut eğer büyük bir serverde kullanmak istiyorsan linux kurarak paylaşım yapabilirsin bu kadar boş konuşan insan bir arada gördüğüm için özellikle gittim ibm in sitesinde araştırdım ama microsoft işletim sistemleri için driverinin olmadığını hatta driverguide.com sitesinin chat boardında aranan driver olduğu ve driverinin olmadığı yazıyor ...

• quote:

Orjinalden alıntı: seberhan1907

arkadaşım bu tür başlıklara ne cevap verilmesini bekliyorsun buna geyik yapma denir.arkadaşların dediği doğru bu formun amacı insanların birbirlerine bilgi alışverişi yaparak sorunlarını gidermek ve bilgi hazinelerini genişletmek ama forma başlık açıp para teklif edersen arkadaşlarımız az bile söylemiş bizim anadoluda bu tür sorulara paran çok ise git.................. katta ye derler
    quote:

Orjinalden alıntı: Norton Harbi Virüs

Forumda dolaşıyorum bu problemi bu aradaş başka yerdede sormuştu ama şunu anladımki insanlar boş konuşmaktan öteye gitmiyor biri banlamış diğeri yanisi al demiş başka biride ona onay vermiş...

seberhan1907 arkadaşıma katılıyorum. sen merak edip ibm in sitesine gidip bakmışın bu arkadaş niye böyle bie zahmete katlanmıyorda işimi yapın şu kadar para vericem diyor. benim bilgimin değerini ölçecek para birimi yok dünyada. paran çoksa git bir tek serv. yaptır işini.
    bu arkadaşın para teklif etmesi çok ayıp. insanlar birbirlerine para için yardım etmiyorlar burada. demekki bu arkadaşın cevabını bildiği bir sorun olursa çözmek için para isteyecek.ne denir bilemem. başarılar.

• temen olmussun burda para geçmeyeceini anlamamissin.parayla is yapilmaz bilgiler paylasilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

temen olmussun burda para geçmeyeceini anlamamissin.parayla is yapilmaz bilgiler paylasilir

• yazıcıyı ne olarak tanıttın 9pinli yazıcımı?
  • ibm proprinter diye tanıt ben öyle yaptım bizim nokta vuruşluyu gayet güzel çalışıyor.
    oki 521 e bu arada bizim yazıcı
  • ÖNCELİKLE BEN BU SORUNU ÇÖZEBİLRİM AMA ÖNCE PARAMI İSTİYORUM YAPTIKTAN SONRA YATIRMAMA İHTİMALİN VAR KOLAY GELSİN
  • kardeşim biliyosan soyleseneeeeeeeeeeeeee
  • 40 ytl için uğraşmaya değmez....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.