Şimdi Ara

Arkadaşlar bu site güvenilir mi? 'İmdattukeniyor.com' her şey 10 Tl gözüküyor :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: engineertim

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

quote:

Orijinalden alıntı: engineertim

Merhaba Arkadaşlar,

Geçenlerde ben de gördüm bu siteyi. Baktım fiyatların hepsi 10 10 10 dedim fake bi site herhalde. Dün akşam google'da telefonuma kılıf ararken tekrar karşıma çıktı tekrar tıkladım. Ürün fiyatları girilmiş ve site live görünüyor. Hatta daha da fenasını yapıp kendimehttp://www.imdattukeniyor.com/SanDisk-8GB-Black-Cruzer-Blade-USB-Flash-Bellek,PR-3338.html bundan sipariş vermek için harekete geçtim. Kredi kartı bilgilerimi yazdım bi baktım 3D secure var. Dedim tamam güvenilir bu adamlar. Sonra daha detaylı inceledim adamlar ideasoft yazılım alt yapısını kullanmışlar sitede. Sitenin altında linkleri görünüyor adamların. Bildiğim kadarıyla bu adamlar eticaret sektorunde baya ünlüler hattawww.eticaret.com onların o derece yani :) Bunla da yetinmeyip facebookta küçük bi arama yaptıktan sonrahttps://www.facebook.com/imdattukeniyor bunu buldum. Anladım ki adamlar siteyi açmışlar, facebookta fan sayfası bile yapmışlar. Ürünleri de gayet uygun. Anlıcanız fake bi site değil arkadaşlar. Güvenebilirsiniz. Maksat sosyal medya yanlış ve eksik bilgiye maruz kalmasın. Fan sayfalarını "like" ettim. Bakalım neler yapacak bu site bu girişim, göreceğiz.

1. Reklam yaptığın çok belli
    2. eticaret.com'un bu siteyle alakası yok sadece e-ticaret paketleri satarlar.Yani bu sitenin sahibi bu paketten almış.
    3. Facebook sayfası kurmaya ne var,herkes kuruyor.Sayfa kurmak güvenilir anlamına gelmez.

Sadece insanların "bu site fake bi site" düşüncesinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum ben. Seçim sizin, sosyal medya tercihi, alışveriş sitesi tercihi sizin. Nereden ve nasıl sipariş vermek istediğiniz tamamen size bağlı. Çünkü ben de sizin gibi düşünmüştüm. Tuhaftır ki 2-3 defa google'da denk geldim. Bu foruma da site ile ilgili araştırma yaparken denk geldim, üye oldum ve yorumumu yazdım. ideasoft konusuna gelince, site tabiki onların değil ama onların alt yapısını kullanıyorlarsa güvenilirdir demeye çalışıyorum ben. Onlarca siteyi live etmiş ideasoft, fake bi siteye alt yapı olusturmaz. Yine de tercih tabiki sizin.

Konu 20 aralıkta açılmış bu kişide bugün üye olmuş Katılım zamanı: 9 Ocak 2012

Muhtemelen sitesini google,da ararken yada link veren siteleri araştırırken burayı bulmuş üye olmuş

http://www.google.com.tr/#sclient=psy-ab&hl=tr&safe=off&site=&source=hp&q=%C4%B0mdattukeniyor.com&pbx=1&oq=%C4%B0mdattukeniyor.com&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=1193l1193l0l2183l1l1l0l0l0l0l211l211l2-1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=bed15b37ffa8b3a0&biw=1440&bih=731

• quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

sitenin isminden anlamıyonmu imdat diyor herif bide sakaryadan siteye girme bile

kardeş ben sakaryalıyım. o siteyide biliyorum. kurulum aşamasınıda biliyorum. nerden bu kanıya vardınız bilmiyorum ama o site fake değil ve güvenilir. bide yukardaki yorumda yazmışsın bide sakaryalı kaçın yazmışsın. sakaryayla zorun ne dostum neyini gördün acabada bütün insanlara mal ediyosun bunu.
  • Alan adına bak ve koşarak uzaklaş.
  • Dün sipariş verdiğim 2 adet Sennheiser HD 407 kulaklığı (tanesi 40 TL'den 80 TL, en ucuz motorları bile 60TL buluyor en az tanesine) ve iki adet usb diski (25 TL) toplamda 105 TL tutan alışverişi, 105 - 20 = 85 TL'ye (Markmost'tan 20TL indirim buldum (100TL üzeri alışveriş için) bu site için) tam bir gün sonra bugün bana ulaştıran sitedir.

İlk alışverişim olduğu için kapıda ödeme yaptım. 6TL fazladan verdim.
  • Daha once verilmisti site sahibi bizim forumdan muhtemelen konuyu acan arkadasla bir baglantisi var reklam.avi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.