pcmden memlunda sayılırım ama pekde tatmin etmiyor
hele şu bi kaçgündür ne yaptıysam hızlanmıyor
XP SP3 kullanıyorum
hizmetlerde gereksizlerin% 99u kapalı pnkbuster birde adobe lissans programı haricinde diyer gereksizler kapalı pc başlangıçda sadece : kaspersky 2009 + msn 8.1
bunlar var ve pc özellikleri resim olarak ekli bios default ayarlar geçerli bana ne yapmam gerektigini söylermisiniz :)
ayrıca ekran kartı okadar önemli oldugunu sanmıyorum ama genede söyliyim :) Nvidia Geforce 9800 GT
3 gb ram,Q6600 var ve adam olur mu diyorsun?
Speed Step kapat belki tatmin olursun
Sisteminden çok aşırısını bekleme stabil güzel bir sistemin var ve gayet adam gibi bir imzan var
iyide ben memlun deilim derken donmalardan kastediyordum :) bu arada hdd bugun bozuldu şuanda diyer pcdeyim 500 GB seagete vardı bi arkdaş bu hdd de yapısal sorun oldugunu söyledi kendisi internet cafede çalışıyor oraya aldıkları bu hddler den 2 si aynı bendeki hatayı verdigi için garantiye gönderilmiş hatada hddyi görmüyor boot disk error fln dio disk yok dio yani :)
sonuç olarak overlock a başlamadan beklemeye aldık :)
d4rkston3 ne anlamda söyledin anlayamadım kötümü ? bence iyi gibi özelikler zaten xp 32 bit kullanıyorum buyüzden 3 üstü kullanmak mantıksız geldi görmeyen bişeyi kullanmak mantıksız ama linuxa geçmeyi düşünüyorum ozaman artıra bilirim
quote:
Orjinalden alıntı: burak_55
d4rkston3 ne anlamda söyledin anlayamadım kötümü ? bence iyi gibi özelikler zaten xp 32 bit kullanıyorum buyüzden 3 üstü kullanmak mantıksız geldi görmeyen bişeyi kullanmak mantıksız ama linuxa geçmeyi düşünüyorum ozaman artıra bilirim