Şimdi Ara

:::::....Arkadaşlar Bu Forum Nereye Gidiyor......:::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu forum nereye gidiyor ya eskiden ne kadar güzeldi şimdi ise diesde 80 lwl charımı satıyorum edana 3 e girdim dc yedim sonra +3 raptor bastım +4 e nasıl basayım arkadaşlar lütfen kendinize gelin ya insanları frumdan soğutmayın herkes düşünsün biraz

• anladım simdi pardon, evet çok acaip konular açılmaya başladı edana3 e girdim o2 ye tıkladım dc verdi gibilerinden gercekten moderator arkadas biraz ilgi gösterirse iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 6 Ocak 2007; 17:28:40 >
  • Sence bu topic çok mu gerekliydi? Adminler ve Mod.lar alıyor zaten önlemini.Sa.ak insanlara ne söyllesen anlamazlar,boşuna uğraşma
  • dedıgınden hic bise anlamadım :S
  • arkadaşlar bu kdr mı yani sizi hiç alakadar etmior mu bunlar ? eğer etmiyorsa tşkler duyarlılığınız için ama bu forum böyle giderse ne olur düşünemiyorum
  • ya arkadaşlar sağolun demekki bu forumda kimse rahatsız olmuyor bu durumdan forum bi ticaret ve koxp forumuna döndü haberiniz yok lütfen arkadaşlar duyarlı olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumhuriyet. -- 6 Ocak 2007; 17:36:07 >
  • bu ararlar kimse banlanmıyormudur nedir bide adamlar kfr edior YTL ile char satıolar gb satıolar ama birşey olduğu yok adamlarda sıkıldı günde 20 topic var böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum nasıl bu hale geldi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: temo

bu ararlar kimse banlanmıyormudur nedir bide adamlar kfr edior YTL ile char satıolar gb satıolar ama birşey olduğu yok adamlarda sıkıldı günde 20 topic var böyle

ben 6 gün önce beni koxp kullanmadığım halde banlayan gm e s.lak dediğim için ban yedim maşşallah küfür almış başını gidiyor ama Nedendir bilmem ama forum kullanmayı bilmeyen kullanıcılar ile doldu "aha o2 alıyo giriin" diye açılan topicler "kirlilik zuhauha" diye açılan topicler... Bunlar yeşil sahalarda görmek istemediğimiz hareketler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 6 Ocak 2007; 17:50:05 >

• evet adamım haklısın iyice değişti ya yakında evet paramun partysindeyim , 12k ex gelior, bana souul düştü nasıl kullansam satayımmı basayımmı gibi saçmalıklar olucak bunlar kimseye fikir olmasın
  • mod ve adminler görevini yapsalar dicem günde böle adamlar 30 topic açar
  • quote:

Sence bu topic çok mu gerekliydi? Adminler ve Mod.lar alıyor zaten önlemini.Sa.ak insanlara ne söyllesen anlamazlar,boşuna uğraşma

KATILIYORUM
    ZATEN ADMİNLER İLGİLENİYOR
    EDana 3 e girdim diyince bir çok kişi yönlendirmiş oluyorum sizce kötü bişey mi,
    ii konularda var bu forumda onları da açıyoruz merak etme!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: castibaby

quote:

Sence bu topic çok mu gerekliydi? Adminler ve Mod.lar alıyor zaten önlemini.Sa.ak insanlara ne söyllesen anlamazlar,boşuna uğraşma

KATILIYORUM
    ZATEN ADMİNLER İLGİLENİYOR
    EDana 3 e girdim diyince bir çok kişi yönlendirmiş oluyorum sizce kötü bişey mi,
    ii konularda var bu forumda onları da açıyoruz merak etme!!!!!!!!!!

ama açtığın iyi konular e3 e girdim d1 e girdim topiclerinin altında düşüp duruyor ve okumak isteyen bulamıyor

• haklı arkadaş yani bencede o zmn her giren söylese girdiğini biz hiç topic açmayalım bu forumda kaç kişi var o zmn ne olur düşün
  • arkadaşlar size söyleyeceğim bir ikinci şey ise şu topic açıp birşey sormadan önce bi arama yapın lütfen arama yapmadan hemen topic açmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: temo

evet adamım haklısın iyice değişti ya yakında evet paramun partysindeyim , 12k ex gelior, bana souul düştü nasıl kullansam satayımmı basayımmı gibi saçmalıklar olucak bunlar kimseye fikir olmasın

ewet bunlar yakında olacak
  • ya biz Sensi istiyoruz ya gelsin kurtarsın şu forumu
    bide şey wardı 700 800 mesajı olan bi Mod (sadece mesaj sayısı aklımda kalmış) o gelsin biraz konu silsin de forum şöyle eli yüzü düzgün bişiye benzesin...
  • En son gördüümde Edirne yoluna girmişti kaçak olarak yurt dışına çıkcakmış
    Bu işin esprisi ama dediin dooru son zamanlarda acaip konular açılıo hele şu
    Rogue açcam ismi nolsun
    Warrior açcam ismi nolsun dien adamlara gıcık oluyom.İsmi kendin bul başkasının ismiyle ne oynucan.Hadi onu bıraktım onlar mal dielim.Bide adamlar girip böle insanlara cevap verio ya okafamı bozuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 6 Ocak 2007; 18:22:06 >
  • aranızda duyarlı kişilerin olmasına sevindim
  • Dh ye üyeliğim2 seneye yaklaşıyor..(bundan başka üyeliğimde vardı şifresini unuttum..)Önceden dh çok seviyeli bir forumdu..Ben üye olmadan öncede takip ederdim..Topic açmaya bile korkardım hatta..Beni aralarına alırlarmı dışlarlarmı diye bile düşünmüşümdür..Bir topic açılmışsa saygılı bir şekilde derdini ifade ederdi..Aynı şekilde saygılı,seviyeli cevaplar alınırdı..Ancak malesef adsl in hemen her eve girmesiyle beraber burasıda seviyesiz kullanıcılarla doldu..Ayrıca bu kullanıcılar arasındaki anlamsız post kasma yarışı zaten kötüleşen knight online bölümünü dahada kötü etti..Ancak çok şükürki DH nin bozulmamış birçok bölümü var..Oralara yazmasamda daha çok okuyup kendimi geliştirmeye çalışıyorum..Neyse fazla uzattım..Saygılar..
  • arkadaşım haklısın bende bu foruma katılalı yaklaşık 1 yıl olucak eskiden sana bütün samimiyetimle söylüyorum acaba burdaki adamlar birbirlerini yüzyüze tanıyorlarmı diye düşünüyordum ama cewabımı alamadan birde baktım en sevilen adamlar gidiyor yerlerini işte saçma sapan insanlar alıyor şu anda ko bölümünde çok az insan adam denebilicek durumda bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.