Bildirim
arkadaşlar bu ayakkabı sizce nasıl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kusura bakma ama ayakkabı çöp.Ederide gözümde 40 TL yani.Daha sade şeylere bakın bence.Örneğin :
http://www.deichmann.com.tr/TR/tr/shop/bay/bay-ayakkabilar/00015001210899/Klasik*Erkek*Ayakkab%C4%B1s%C4%B1.prod?r=5&c=3&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=bay/bay-ayakkabilar -
quote:
Orijinalden alıntı: calamityeas
Kusura bakma ama ayakkabı çöp.Ederide gözümde 40 TL yani.Daha sade şeylere bakın bence.Örneğin :
http://www.deichmann.com.tr/TR/tr/shop/bay/bay-ayakkabilar/00015001210899/Klasik*Erkek*Ayakkab%C4%B1s%C4%B1.prod?r=5&c=3&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=bay/bay-ayakkabilar
iş yerine mecbur keten giyiyoruz yazın.resmi daire.pantolon içine sokmak koşulu ile tshirtte giyebiliyoruz.
gösterdiği ayakkabıyı kemer ile kombin etmem pek mümkün değil gibi.
-
Hakiki deri diyor ama zaten ayakkabının %80 i süet o para verilmez, kısaca çöp. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alter Bridge
Hakiki deri diyor ama zaten ayakkabının %80 i süet o para verilmez, kısaca çöp.
peki krem, gri ,açık kahve keten pantolan altına giyebileceğim dikkatini çeken güzel ayakkabılar varmı varsa örnek link paylaşırmısın -
-
quote:
Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: calamityeas
http://www.deichmann.com.tr/TR/tr/shop/bay/bay-ayakkabilar/00015001210899/Klasik*Erkek*Ayakkab%C4%B1s%C4%B1.prod?r=5&c=3&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=bay/bay-ayakkabilar
iş yerine mecbur keten giyiyoruz yazın.resmi daire.pantolon içine sokmak koşulu ile tshirtte giyebiliyoruz.
gösterdiği ayakkabıyı kemer ile kombin etmem pek mümkün değil gibi.
Hocam o tip bişey dedim illa o değil. Gösterdiğiniz ayakkabı %100 hakiki deri ama %20 deri ayakkabının zaten boşa verirsiniz o parayı bir aç filan doyurun daha makbule geçer
-
-
Harbi çöp, biraz daha renk uyumlu sadee şeyler seçin ya. -
Çöp -
quote:
Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Alter Bridge
Hakiki deri diyor ama zaten ayakkabının %80 i süet o para verilmez, kısaca çöp.
peki krem, gri ,açık kahve keten pantolan altına giyebileceğim dikkatini çeken güzel ayakkabılar varmı varsa örnek link paylaşırmısın
Şu tarz bi ayakkabı daha güzel durur bence.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: FFAKO
Harbi çöp, biraz daha renk uyumlu sadee şeyler seçin ya.
keten pantolan altına giyicem.
gri
krem
füme
pantolan altına ne gibi renk olur sizce.
mavi renk olmaz resmi dairede giyicem.
sade tek renk kahrengi olsa kunduradan farkı kalmaz diye düşündüm.
iki renk olması biraz daha sporlaştırmış gibi geldi bana -
Altlarıı bu şekilde olan ayakkabıların beyaz kısımları genelde renk değiştiriyor ve aşırı spor havası veriyor.
ben resmi dairede giyicem. kahve veya siyah deri biraz daha klasikleştirdiği için ayakkabıyı bu tip mıodellelre baktım -
Ayakkabı gayet güzel, senin de icine sindiyse al bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: safa34
Ayakkabı gayet güzel, senin de icine sindiyse al bence.
hoşuma gitti ama millet çöp diyince hep biraz çelişkiye düştüm. aslında pek tarzım değil ama işyeri için mecbur bu tarz birşey lazım -
güncel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X