Şimdi Ara

Arkadaşlar biraz dertleşelim,artık evlenip düzenmi kursam.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 36 yaşında ve yalnız yaşayan bi adamım,işim gücüm fena değil çok şükür ama yıllarca hep yalnız büyüdüm biraz alışkınımdır.

Her anlamda hayatıma giren kadınlar oldu ama bununda sonu yok aslında bazen düşünüyorumda evlenip bi ailemi kursam,karşıma çıkanlar oluyor ama içimden gelmiyor ciddi bi ilişki düşünemiyorum yada evlilikten korkuyorum

Sizinle dertleşmek istedim siz ne düşünüyosunuz sevgili arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Direnc-

Bu mesaj silindi.

Kardeşim çıkıyor karşımada beğenmeyincede olmuyor aslında çok şükür memnunum hayatımdan ama günü birlik böyle nereye kadar bilemiyorum.

Bende şu huy var kimseye minnet edip onla bunla tanıştır demiyorum sevmiyorum birine söylemeyi onla bunla yatmış çocuk için evlenmek isteyenide ben kabul etmiyorum açıkcası.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Kardeşim yok tek çocuğum ailem bu konuda çok pasif ya zamanında çok istiyordum memleketteyken neden bilmiyorum ailem evliliğe hep karşıydı.

Yaşım ilerledi bende alıştım bu hayata ben istemiyorum şimdide biraz sidik yarışına döndü olay aslında evli arkadaşlarımda bana özeniyor ne iş anlamadım.Az ellenmişe razıyız dostum yeterki dürüst olsun bendr çok temiz değilim

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

44 yaşındayım. biriyle evlenmektense beraber yaşamayı tercih ederim.

• Evlilik öyle canım sıkıldı bari evleneyim kafasıyla olmaz kardeşim. Evleneceğin kadın i isteyeceksin, huyunu suyunu az çok bileceksin, dünya görüşünüz, hayata bakışınız, zevkleriniz vs uyuşacak. Öyle ki bu kadın benim karım olmalı diyeceksin. Can sıkıntısından bu işe girersen kolunu bile kaptırırsın ortam çok fena.
  • quote:

Orijinalden alıntı: socialworker

Evlilik öyle canım sıkıldı bari evleneyim kafasıyla olmaz kardeşim. Evleneceğin kadın i isteyeceksin, huyunu suyunu az çok bileceksin, dünya görüşünüz, hayata bakışınız, zevkleriniz vs uyuşacak. Öyle ki bu kadın benim karım olmalı diyeceksin. Can sıkıntısından bu işe girersen kolunu bile kaptırırsın ortam çok fena.

Farkındayım dostum çevremde çok gördüm yaşadım yaşımda küçük değil öyle evlilik delisi değilim şu an ams arada yalnız yaşadığım zaman bi hayat arkadaşlm olsa nasıl olurdu dediğim oluyır ha kızlarla aram harikadır ams geçici hep.

ne gibi kötü ortam tecrübe ettinizmi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Dostum arada takıl ya kimseyle olmamakta meziyet değil bununda psikolojik sıkıntıları oluyor tamam evlenecek birimi bulmak zor ama kızlarla takıl yeni birilerini tanı bence

Orijinalden alıntı: SISU

evlenip ayrılmış biri olarak diyorum ki. sakın hocam. rahatınızı bozmak istiyorsanız evlenin. yoksa rahatınız yerindeyse ne gereği var?

hocam evlenen arkadaşlarım hep pişman

bazen emin olamıyorum şakasına mı diyorlar ciddi mi

"evlenme sakın" diyorlar

• Ben sizin yanınızda çok genç kalıyorum ama hayatımı geçirebileceğim birinin karşıma çıkması için böbreğimi bile verirdim. Son bir sene+22 senedir yalnızım. Sadece 1 sene sevmenin sevilmenin tadına varabildim ve tekrar o harika duyguları hissetmeyi o kadar çok istiyorum ki.

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

hocam evlenen arkadaşlarım hep pişman

bazen emin olamıyorum şakasına mı diyorlar ciddi mi

"evlenme sakın" diyorlar

Alıntıları Göster

hacı kadınlarla geçinmek kolay değil. gerçekten seversen belki bazı olumsuz yönlerini görmezden gelirsin ama işte bu devirde çoğu kişi evlenmiş olmak için evleniyor. seviyorum diyenlerin çoğu 3 gün sonra boşanıyor.

• 36 yaşından sonra evlenmek adına evlenirseniz, pek mutlu olacağınızı sanmıyorum hocam. Duygulardan ziyade mantığın sesiyle hareket ettiğiniz yaşların içindesiniz, bu yaşta duygularınızı harekete geçiren mantığınıza uyan biri karşınıza çıkarsa ayrı fakat yalnızlık beni sıktı, birazda evlilik nasılmış diye bu işe girişirseniz, bugünlerinizi ararsınız hocam :)

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

36 yaşından sonra evlenmek adına evlenirseniz, pek mutlu olacağınızı sanmıyorum hocam. Duygulardan ziyade mantığın sesiyle hareket ettiğiniz yaşların içindesiniz, bu yaşta duygularınızı harekete geçiren mantığınıza uyan biri karşınıza çıkarsa ayrı fakat yalnızlık beni sıktı, birazda evlilik nasılmış diye bu işe girişirseniz, bugünlerinizi ararsınız hocam :)

Gerçekten onu farkediyorum bazen diyorum bi yaştan sonra dost hayatımı iyi olur:)) eskiden çok hoşlanırdım unutamazdım ams çok güzel bi kadında görsem eskisi gibi olamıyorum çabuk aklımdan çıkıyor:))

çevrem kız dolu evli arkadaşlarda var ya evli olsam yapamam gibş geliyor bana sıkıcı geliyor aslında:)

Orijinalden alıntı: Guest-766060EFE

Ben sizin yanınızda çok genç kalıyorum ama hayatımı geçirebileceğim birinin karşıma çıkması için böbreğimi bile verirdim. Son bir sene+22 senedir yalnızım. Sadece 1 sene sevmenin sevilmenin tadına varabildim ve tekrar o harika duyguları hissetmeyi o kadar çok istiyorum ki.

Merhaba evet sizide anlıyorum ama aslında belli yaşa gelmiş çok kadın var evlenmeseniz bile beraber yaşarsınız.

Hiç evlilik yaşadınızmı

Hayır hiç yaşamadım

Evlilik diye tariflediğim şey hayatımı beraber yaşamak istediğim kişiyi bulmak aslında yoksa imzayı atınca hayatımda hiçbir şey değişmeyeceğinin farkındayım

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.