Şimdi Ara

arkadaşlar bir yardım edin? ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcell 27 gündür bakiye iadesi yapmıyordu.konustugum müşteri hizmetleri sürekli çözüm merkezinde bekleyin yatacak dediler bende bekledım. başka bir aramamda ise meger 16 aralık ta reddedilmiş o yuzden yatmamıs. ben sormasam hala çözüm merkezinde oldugunu söyleyecekler.resmen salak yerine konuluyoruz yahu. müşteri hizmetleri haklısınız, evet, sizi anlıyorum demekten başka çözüm üretemedi. ben de babamın kullandıgı benım uzerıme olan hattı zorunlu turkcell e geri taşıdım bakiye bitirip 1 ay sonra tekrar diger operatöre geçmek için.. 1 yıl içinde iade alınacagı mesajı gelmişti. turkcell çözüm merkezi 27 gündür hala arastırıyormus. diyorum kı banka hesabıma istemiyorum. hatta bakiye olarak yuklensın diyorum. hala bana masal okuyorlar yahu. ne yapmalıyım.? sanki turkcell den borç istiyoruz arkadas. kendi paramızı bile alamıyoruz. nefret ettirdiler yahu.

• "ne alaka be" demeyeceksen intikam yolu basit.
    buna benzer bir olayda turkcell bana ayak diredi. Bende babam dahil olmak üzere kökten ve ilk zamandan beri turkcell i olan bütün 532 1 2 3 4 5 serisi eş dost ahbabı, ellerinden tutup vodafone a götürdüm.
    babamda dahil olmak üzere.
    Ben zaten telefonla bana küfür edercesine konuşan bayan'a çevremdeki tüm turkcell lileri vodafone a götüreceğim dedim.
    Babamı aramışlar yasak olmasına rağmen neden numara taşımaya başvurdunuz diye caydırmak için babamda oğlumun numarası bu fazla fatura yazmışınız demiş. Yarım saat içinde beni aradılar bende taşıttığım bütün numaraları söyledim. bu yaptığınız yasal değil vs diye maval okumuşlardı. suratlarına kapattım hala ses yok.

Turkcell e en büyük ceza başka gsm operatörüne taşımak numarayı. başka türlü adam olmazlar.
  • muratcool kullanıcısına yanıt
    en güzelini yapmışsın murat. Dün iade ettiler babamın bakiyesine. Bir daha turkcell kullanmayacak zaten. 1 ay bitirsin de. Çevremde turkcell li pahalı olduğundan diğer operatörlere geçmek isteyen ama önyargıları olan arkadaşlarım akrabalarım var. Yavaş yavaş onları diğer operatörlere numara taşıma başvurusu yapmalarını sağlayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözü kapalı vodafone derim. Ben kayseri de yaşadığım için, babamda sürekli iş seyahetlerine çıktığı için vodafone diyorum. Turkcell kadar kaliteli çekimi var. Kayseri merkez de avea sıkıntısız olduğu için annem kardeşim ben avea da kaldık. turkcell çekilir dert değil sürekli turkcell kalitesi diye diye soygun yapıyorlar.
    Taa kökten turkcell cileri benim gibi caysak turkcell kendini silkeler. Direk süreç geçtikten sonra taşıtın yalnız vodafone kurumsaldan bir arkadaşım 2014 ocaktan itibaren güzel bir tarife paketi çıkaracaklarını söyle di vodafone un.
    Şimdilik bakarsanız zaten hep geçiş tarifeleri var. ocak sonunu beklemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

gözü kapalı vodafone derim. Ben kayseri de yaşadığım için, babamda sürekli iş seyahetlerine çıktığı için vodafone diyorum. Turkcell kadar kaliteli çekimi var. Kayseri merkez de avea sıkıntısız olduğu için annem kardeşim ben avea da kaldık. turkcell çekilir dert değil sürekli turkcell kalitesi diye diye soygun yapıyorlar.
    Taa kökten turkcell cileri benim gibi caysak turkcell kendini silkeler. Direk süreç geçtikten sonra taşıtın yalnız vodafone kurumsaldan bir arkadaşım 2014 ocaktan itibaren güzel bir tarife paketi çıkaracaklarını söyle di vodafone un.
    Şimdilik bakarsanız zaten hep geçiş tarifeleri var. ocak sonunu beklemek lazım.

Bende turkcell kullanıyorum. Net tarifelerının bu kadar pahalı olması bezdirdi. 19 ocak sonrası aveya geçmeyi düşünüyorum. Çekım kalıtesı olarak vodafone mu avea mı tavsiye edersin. İstanbulda oturuyorum arkadaşlarım gayet memnunlar. Yınede tereddüt ediyorum:)

• devitos D kullanıcısına yanıt
    Ben büyük şehirlerde avea önermiyorum. Yada çok küçük şehirlerde.
    Büyük şehirde avea sıkıntı çıkarabiliyor.
    Birde şu gerçekle yüzleşmeye hazırmısın turkcell 8 mbit i ile avea 8 mbit i denk değil gibi. Avea nın hızından çok memnunum lakin bariz turkcell e göre yavaş yada sunucu hatası tadında olabiliyor.

ŞAyet yaşadığınız yerde avea kullananlar memnun ise önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Ben büyük şehirlerde avea önermiyorum. Yada çok küçük şehirlerde.
    Büyük şehirde avea sıkıntı çıkarabiliyor.
    Birde şu gerçekle yüzleşmeye hazırmısın turkcell 8 mbit i ile avea 8 mbit i denk değil gibi. Avea nın hızından çok memnunum lakin bariz turkcell e göre yavaş yada sunucu hatası tadında olabiliyor.

ŞAyet yaşadığınız yerde avea kullananlar memnun ise önerebilirim.

Neti arkadaslardan denedım. Turkcell'den pek farkı yok gibi yada ben fark edemedim. Büyük şehirlerde Avea daha iyi çekıyor gibi okudum daha önce ama sen şimdi tavsiye etmeyince şaşırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla arkadaşlar avea dan şaşmayın. Çekim kalitesi fiyat internet hızı çok iyi. Türkcell é gelince bence adlarını değiştirsinler soyguncell yapsınlar. Bende Turkcell'den 2009 da çıktım. Speak denen kuruluş yüzünden 36 liramı yediler. İadesinide yapmadılar. Bende ailede kim varsa hepsini avea ve Vodafone götürdüm.çıkış nedeni bu değildi bayan müşteri hizmetlisi kı....dan mı konuşuyor belli değil. O gün bugündür turkcell é dönmedim. Dünyayı verseler dönmem. İnat ettik bir kere.

• Izmitte full abi aveaaa

• devitos D kullanıcısına yanıt
    Büyük şehirlerdeki kullanılan baz istasyonlarının taşıyabileceği, kendisini kullanan hat sınırları her zaman limitin üstünde olduğu için diyorum.
  • Turkcell pişmanlıktır

• muratcool kullanıcısına yanıt
    Numara taşımanın neresi yasal değil anlamadım.
  • Sözde yasal olmadığı kısım, ben vodafone a çalışıyor ve Türkcell e müşteri kaybettiriyormuşum.

• Turkceel hertürlü on basar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.