Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BİR BAKIN[ARCHANGEL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben trex arkadasın üyeliginden girdim Mu ArchAngeL'i 1.01+E yapmak istiyorum bizmu ve mubergama adminlerine sesleniyorum 1.01E muserver files i nerden bulabilirim onlar bu işte tecrube kazanmıslar bizmu ve mubergama adminleri nerden bulabilirim bu dosyaların soylerseniz muarchangel'ide 1.01E yapmak istiyorum

• aga 99b iyiydi sadece exp azdı ama 1.01E+ olursa da olur ben sana dosyaları bulacam söz
    sen sadece exp yükselt ve geçici olarak 99b yi aç
  • ozzy yaw ben 99b yi hic sevmedim ondan hazır acacakken yenide olsun diyorum 1.01E+ herkes kurmus mubergama ve bizmu demekki güzel bir client onun icin hazır acmısken 1.01E+ olsun diyorum bu arada msn ekle !!!!
  • aga benim msn açılmıyo ekledim seni de ama açılmıyo sorun veriyo
    99b de galiba sorun vardı bilmiyorum da exp 300 gibi değildi
    bugün bi server oynadım 200x hemen kasılıyo
    pointleri ayarlayabiliyosan biraz yükseltiriz
  • olm baştan yükle msni msn adresinde sorun varsa ac simdilik baska bitane 1.01E dosyasını arayacaz olm merak ettim kuralım sunu domain aldım bi tane iyimi :D www.muarchangel.ick.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNS -- 17 Ocak 2006 16:01:01 >
  • ya adreste sorun yok bu amk adsl si sorun veriyo
    domain iyi eskisiyle bi fark yok
    istersenwww.smartdots.com dan alabilirsin
  • olm ama .com sadece para ile oluyor dimi parasız .com lu olan yokmu :D
  • yaw onu bunu bırakta 1.01E+ ara yaw yok valla sinir oldum
  • [[tReX]] Bizmu nun yöneticileri size birşey soracağım ben clienti editleyene kadar sizin clientinizi siteme koyabilirmiyim download olarak ?

• olm bu 1.01d deilmi oyle yzıyor
  • ayrıca benim servera nasıl girecez ip ekleyip girilmiyordur ben bizmunun client ile mubergamaya girmeye calıstım olmadı
  • standart 1.1e olsunki normal ip ekleyerek girilsin servera main.exe si deiştirilmemiş olsun
  • ben buldum tamam indiriyorum kurabilirsem bakacaz girebilecezmi servera
  • OH BE İNGİLİZCE AYNI 97D+99 GİBİ AYRICA MAİN.EXE Yİ İCİNDE VERMİŞLER HAZIR OLAY BİTMİŞTİR
  • EH ANASINI DATABASELERİ RESTORE EDERKEN MUONLİNE DATABASESİNDE HATA VERİYOR NEDENİNİ BİLEEN PLZ SOLESİN
  • ARKADAŞLAR BU HATAYI VERİYOR LUTFEN NEDENİNİ SOYLEYİN SİNİR OLDUM

• EVET ARKADAŞLAR ONUDA HALLETTİK
  • loglarinda hata verio log lari sql de tekrar gir sil tekrar gir duzelir
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.