Şimdi Ara

Arkadaşlar bilgisayarım virüs dolu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün E dıskıni bir bir taramadan geçirdim(awast4.7) birsürü solucan buldu ama disk boş nasıl iş bende anlamdım virüsün olduğu yere sistem/soul ... falan diyor bu trojen yazılımlardan kesin bir şekilde nasıl kurtulurum pc winamp ı açarken bile biraz kasılıyor(işlemcim3.2 normalmi?) yardım ederseniz sevinirim

• E diskine sağ tıklayıp biçimlendir desem bişey olur mu?
  • Biçimlendirmek kısaca partitionu siler (Formatlama)

sorununa gelince

Makinana kaspersky antivüris+Spybot - Search & Destroy yada SpySweeper makinaya kur,güncellemeyide unutma sonra makinayı bir güzel güvenli kipte tarattır.
  • bu arada "bilgisayarım/araçlar/klasör seçenekleri/görünüm/gizli dosyaları göster"sekmesini tıklamayı untmayın.kolay gelsin
  • Virüs taramayı bilgisayarı güvenli kipte açarak yaptır...
    Kaliteli bir antispyware kullan
    ayrıca internetten hijackthis adlı programı indir. Sistem taraması yaptır. Çıkan log dosyasınıwww.hijackthis.de adresinde ilgili kısma yapıştır analiz yaptır. Sonuçlara göre hijackthis'de gereken dosyaları fiks et... Hijackthis ile ilgili ayrıntılı bir sürü yazı var forumda aratırsan bulursun. Çok kullanışlı bir yazılım....
    Kolay gelsin
  • pandanın yeni sürümü ücretsiz her derde deva hemde ücretsiz ram ,n yüksekse mutlaka bir deneü
    http://www.inndir.com/program.php?id=23546
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.