Şimdi Ara

arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna yenı basladım fakat once prıvate servırlarda hangı classta hangı ırkta oynamak ıstedıgımı belırlemek ıstıyorum.bu yuzden tavsıye uzerıne mix.gen.tr ve worldofturk deneme yapma ıstedım.

mıx.gen.tr de kımse yok sankı sunucu bos gıbı bu yuzden worldofturk u denemk ıstedım fakat sıtede acıklanan uyelık sıtemınden uyelık alamıyorum ID olarak tckımlık no ıstıyor yazıyorum kabul etmıyor.

worldofturk bu sıtede bana yardım edecek bırı varmı acaba.bır yetkılı veya ıcınızden bırı sıteye sorun hakkında mesaj cabılecek bırı varmı.

sırf sorunu belırtmek ıcın farklı bır uyelık aldım bu seferde topıc acmama ızın vermıyot yardım lutfen

• daha güzel serverlar var boşver onları. onlar seni istemiyolarsa sende onları istemiyeceksin
  • mesele su ben kalabalık bır servır arıyorum suana kadarkı en kalabalık turk sewrvırı oldugu ıcın wordofturk dedım bıldıgınız yabancı servır varsa neden olmasın baska servır .tercıhım orj benzerı veya en azından abartılmamıs ex ıtem sıstemı
  • Turkwow bildiğim kadarıyla en kalabalık Türk sunucu. Ama WoWspacede oynadığım zamanlar 5000 küsür oyuncu oluyodu. Adımını attığın yerde adam. Acayip World PvP oluyordu. Orada oynamanı tavsiye ederim
  • class olarak rogue / paladin / warrior / druid bunlardan birini açmanı tavsiye ederim çoğu private serverlarda bu class lar için açıklar war rogue stealth bug, druid - warrior armor bug, paladin nin de dps bugu var

ama bunlar serverdan servera değişir!
  • arkadaşlar ogrenmek ıstedıgım sadece lag yapmayacak kadar kalabalık bır servır. baslangıctada belırttım benım ıstedıgım orj. gecmeden once kendımı tum classlarda denemek.ve oyun ıcınde yapmam gerekenlerı ogrenmek.sadece pvp yaparak ogrenemem bunları bu proffesyonellık degıl. ıtem olsun ex olsun armut gıbı gokten dusmesını degıl onu elde etmek ıcın ugrasmasını severım ve bunun ıcın emek harcamak benım ıcın onemlıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.