Şimdi Ara

ARKADAŞLAR Bİ YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • K2 den gelen mesaj aynen şu şekilde ve biri bana ne anlama geldiğini açıklayabilirmi
    lütfenn

Hail ..........! Thank you very much for alerting us to this issue! However, some of our other loyal players have reported this to us. Since we greatly appreciate you playing our game and we want you to continue to play Knight Online, I can assure you that we are doing everything we can to get this fixed in a timely manner. Unfortunately, sometimes these things take a short amount of time to correct. Please bear with us through this transition. I apologize for any inconvenience that this may cause. Thank you for your continued support with Knight Online! -Knight Online Customer Support Team

• Dolu..........! Çok fazla bu çıkışa bizi uyarmak için sana teşekkür ederim! Yine de, bizim diğer sadık oyuncularımızın bir kısmı, bize bunu anlattı. Bizim çokça, bizim oyunumuzu oynarken seni takdir ettiğimizden beri ve bizim, şövalyeyi internet üzerinde oynamaya devam etmen için seni istediğimizden beri, ben, bizim, bizim, zamanlı bir biçimde ayarlanan bunu almak yapabildiğimiz her şeye yapıyor olduğumuz sana garanti edebilirim. Maalesef, bazen bu şeyler, düzeltmesi için zamanın kısa bir miktarını alır. Lütfen bizle bu geçiş boyunca dön. Ben, bunun, sebep olabildiği herhangi bir rahatsızlık için ondan özür dilerim. Şövalyeyle senin devam edilen desteğin için sana internet üzerinde teşekkür ederim!
    -Şövalye, internet üzerinde müşteri destek takımıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceman002

Dolu..........! Çok fazla bu çıkışa bizi uyarmak için sana teşekkür ederim! Yine de, bizim diğer sadık oyuncularımızın bir kısmı, bize bunu anlattı. Bizim çokça, bizim oyunumuzu oynarken seni takdir ettiğimizden beri ve bizim, şövalyeyi internet üzerinde oynamaya devam etmen için seni istediğimizden beri, ben, bizim, bizim, zamanlı bir biçimde ayarlanan bunu almak yapabildiğimiz her şeye yapıyor olduğumuz sana garanti edebilirim. Maalesef, bazen bu şeyler, düzeltmesi için zamanın kısa bir miktarını alır. Lütfen bizle bu geçiş boyunca dön. Ben, bunun, sebep olabildiği herhangi bir rahatsızlık için ondan özür dilerim. Şövalyeyle senin devam edilen desteğin için sana internet üzerinde teşekkür ederim!
    -Şövalye, internet üzerinde müşteri destek takımıdır

çok tşk ederim
    bi adream çarı yapalım dedik bütün itemleri sattık adamı iteme boğduk bize yapılana bak ya deli olucam bu k2 beni çıldırtıyor. çarı askıda bıraka bıraka bi hal oldular pre de boşa gidiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.