Şimdi Ara

Arkadaslar bi bakarmısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar simdi Wii Game cube oyunlarınıda calıstırıyor ya, bu remote controller la Oynana biliyormu ?

• dostum benim bildiğim kadarıyla gamecube oyunlarını wii classic controllerle veya gamecube koluyla oynicaksın
  • anladım saqol
  • arkadaslar bi sorum daha var kirlilik olmasın diye Buradan yazıyorum ;
    arkadaslar ben bitane zelda oyunu buldum ama Pal yazmıyor uzerinde Bunu pal olan aletler calıstıramıyor deilmi ?
  • Ama zeldanın Pal versiyonları varmı ?
     Arkadaslar bi bakarmısınız?

gördügüm resim bu ve Pal yazmıyor bi turk sitesinde satılıyor.

Afedersin ama bana akıl ögretmeye calısma lutfen ben turkcemi gayet iyi kullanıyorum istersem g kullanırım istersem q kullanırım Bu seni ilgilendirmez benim ellerim klavyenin uzerinde lutfen alınma ama dedigim bu

edit: Eksik yazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntercem -- 10 Mayıs 2007; 23:05:24 >
  • Tamam hemen sinirlenmeyin. GameCube oyunlarını oynayabilmen için yukarıdaki 4 tane GameCube Controller girişine bir tane (ya da kaç kişiyseniz maximum 4 kişi olabiliyor) controller takacaksın. Classic Controller, Virtual Console'dan indirdiğin oyunları oynaman içindir.

Oyunlarda bölge (region) kodu sorunu yaşanıyor. Eğer sen makinanı Türkiye'den veya başka bir Avrupa ülkesinden aldıysan, o Wii PAL bölgeli oyunları çalıştırır. Site resmi öyle bir şekilde kapak resmi koymak için öyle yapmış olabilir. Alıcıya oyunun PAL mı, NTSC mi olduğunu sorarak almanı öneririm.
  • hayır bu öle herkezin yayınladıgı bi site degil. Bu Gamespot vb.. gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.