arkadaşlar dün aldığım haberlere göre internet Kafelerde sro ko vb. oyunlar kaldırılacakmış yakalanana 1500 ytl cezası war dikkatli olun
Haberi nereden aldın ?? peki türkiyedeki bütün internet cafeleri denetliyebilceklermi ?? bence doruluk payı fazla deildir bu haberin kaynak güvenilir deilse
Polis bizim cafeye geldi ve bazı oyunların silinmesi gerektiğini söyledi ellerinde bir liste var. Yoksa para cezası varmış. Bazı oyunları sildik olmayanlarda var zaten ama KO gibi bir oyun bir cafeden silinirse iş yapamayız çok saçma bir uygulama.
yaw anadk kantırı flnda hani şiddet KO'da ne war onu anamadım(KO'cu deilimde ölesine diom işte)..
bence dogru bi karar olabilir. cunki kucuk yastaki cocuklar basladimi alıskanlık oluo okul ve ders gibi seylerden uzaklasiyorlar ornegin ben orta 1 de uo ya basladim hayatimi karartti.
ama cok abartmadan da oynanırsa yararlı olabilir.bence dogru bi iş
Bazı şehirlerde okul saatlerinde öğrencilerin cafelere alınmasını yasakladılar. Bu kadar saçma ve aciz bir uygulama olmaz. Okuldan kaçmalarını engellemek için bir şey yapmıyorlar gittikleri yerleri engelliyorlar saçmalık bence. Her yeri engellesinler gene bir yer bulunur.
Ya kalksın işte ne istiyonuz küçüklerin başlamasından yakınıyoruz siz burda saçma diosunuz internet cafeden oynayan büyükelrde olabilir ama onlar için de iyi olacaktır paralarından tasarruf ederler.
artik bu devirde internet cafe diye bisey kalmadi zaten beyler gittikce ucuzluyor internet yakında cok ucuz cok yuksek baglanti olucak internet cafeler tarih olcak benimde evimde internet fln var ama ben kafelere genelde oyun icin giderim arkadaslarla beraber oynamak icin.ama bence bunlari yasaklicaklarina okuldan kacmalarini onlemek daha kolay
Tabii ki..
ko counter strike gta call of duty half life wb oyunlar bende gazetede okumuştum saçmalık bu listede sro yok
pff iyice saçmaladılar bizene elalemin cocugundan alla alla salmasınlar cafeye
quote:
Orjinalden alıntı: zodd
artik bu devirde internet cafe diye bisey kalmadi zaten beyler gittikce ucuzluyor internet yakında cok ucuz cok yuksek baglanti olucak internet cafeler tarih olcak benimde evimde internet fln var ama ben kafelere genelde oyun icin giderim arkadaslarla beraber oynamak icin.ama bence bunlari yasaklicaklarina okuldan kacmalarini onlemek daha kolay
Bu dediğin bizim ülkemizde mi?Hemde türk telekom varken. 10 yılı bulur o dediklerin.
quote:
Orjinalden alıntı: zodd
zaten beyler gittikce ucuzluyor internet yakında cok ucuz cok yuksek baglanti olucak
Sen internetin ucuzladiginimi dusunuyorsun. 1mb 3gb 29ytl sence bu ucuz mu
bunların hepsi boş ama ko yasaklanmalı tabiki ufalıkların hayatı kurarır beyler çocuklarda bağımlılık yapıo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme