Arkadaşlar ben bütün itemlerimi kırdım tekbi itemim kaldı +3 raptor yardım edin bildiginiz upgrade yollarını söylermisiniz direk mi basmalıyım yok sa bi stiliniz varmı ?
upg sans ısıdır sana bı anımı anlatam compılate ayaklık alıyorum hp basılı degıl +7 bu ıtem.Bless hp kagıt alıyorum yanma olasılıgı cok dusuk %4-6 cıvarı ve ıtem yanıyor artık sen dersını cıkar ona gore davran derımayrıca bı de shel +6 ya dex basarken kırmısdım
quote:
upg sans ısıdır sana bı anımı anlatam compılate ayaklık alıyorum hp basılı degıl +7 bu ıtem.Bless hp kagıt alıyorum yanma olasılıgı cok dusuk %4-6 cıvarı ve ıtem yanıyor artık sen dersını cıkar ona gore davran derım ayrıca bı de shel +6 ya dex basarken kırmısdım
Ya bugünde bi video verdiler ya +8 raptora posıon basrken kırıyo adam içim gitti tek itemim :D up up yardım diger arkadaşlar :D
Bak sana bişey söyliyeyim, belki bazı oyundan anlamayanlar karşı çıkacak ama forumda bilen bilir :
1-Upgrade en başta şans işidir. Elemental veya Bonus basılı iteme grade atlatmak çok daha zordur.
2-İtem yakmak gibi saçmalıklara inanma bence, eğer bastığın item az basılan bir itemse daha rahat geçer.Ama raptor,shard,toto gibi itemler tonlarca basılıyor ve şansın azalıyor.Fakat mesela priest bone crasher alırsan +2,+3 rebirth bile yapıyosun.Bunun gibi daha çok örnek var.
quote:
Bak sana bişey söyliyeyim, belki bazı oyundan anlamayanlar karşı çıkacak ama forumda bilen bilir :
1-Upgrade en başta şans işidir. Elemental veya Bonus basılı iteme grade atlatmak çok daha zordur.
2-İtem yakmak gibi saçmalıklara inanma bence, eğer bastığın item az basılan bir itemse daha rahat geçer.Ama raptor,shard,toto gibi itemler tonlarca basılıyor ve şansın azalıyor.Fakat mesela priest bone crasher alırsan +2,+3 rebirth bile yapıyosun.Bunun gibi daha çok örnek var.
saol yardımıın için şu an +6 yaptım ve bekliyorum nasıl bi yorum gelecek diye sizce +7 ye denemelimiyim ?
ha ayrıca item totomic spear posion bastım bide bi zararı olurmu ?
BAstımmmm beylerrr bastımmm +7 oldu yardım eden ustalarr saolunn
upg sans ısıdır sana bı anımı anlatam compılate ayaklık alıyorum hp basılı degıl +7 bu ıtem.Bless hp kagıt alıyorum yanma olasılıgı cok dusuk %4-6 cıvarı ve ıtem yanıyor artık sen dersını cıkar ona gore davran derımayrıca bı de shel +6 ya dex basarken kırmısdım
bende eskiden +6 rogue chitine dex basarken yakmıştım ce çok üzülmüştü ki +6 ları 10m ediyordu
Az basılan itemin yanmadığına inanmıyorum! Logos da kaç kişi Lycoan staff basıyor ki benim lycoan staff +5 e çekerken patladı hem de trinayla! Magic Anvile ben güvenemiyorum! Şok ediyor bazen insanı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme