Şimdi Ara

Arkadaşlar bana tavsiye verin ASKERLİK ÇOK ZOR GEÇECEK.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kyorhan

Diyorlarki askerde seni ayağıyla vurarak uyandıracaklar sana sürekli işler yaptıracaklar tuvalet temizlettircekler küfür edecekler falan ben çok sinirli bir vatandaşım elimde silah olsa vururum yani o kadar ne yapmam gerekiyor..

merak etme gerektiğinden fazla sabır göstereceksin. aslın da askerde deli olmak gerekli. milletin kahrını çekeceğine millet senin kahrını çeker.
  • KASARSAN KAS OLUR KASMAYACAKSIN LARGE OLACAKSIN DUYMAYACAKSIN GÖRMEYECEKSİN İYİ TEKMİL VERECEKSİN ASKERLİK BİTTİ GİTTİ...

SİNİRLİLİK OLAYINA GELİNCE KORKMA ASKERE GİDİNCE SİNİRLERİNİ ALACAKLAR YUMUŞACIK OLURSUN ...BEN NE SİNİRLİYİM DİYEN ADAMALR GÖRDÜM HEPSİNİ KUZU GİBİ YAPTIK...KOMANDO ASTEĞMENDİM BİLENLER BİLİR KAYSERİ 1.KOM TUG DİSİPLİNİ ....ŞİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER ŞAKA Bİ YANA ...KORKACAK HİÇ BİŞEY YOK ASİLİK YAPMA GERİSİNİ MERAK ETME ASİ ADAM ASKERLİK DEĞİL HİÇ BİYERDE RAHAT EDEMEZ...

• senden 5-10 yaş küçük adam sana hakeretler ediyormuş en korktugum durum o büyük olsa çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hattori_HANZO -- 22 Ocak 2006 13:02:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HassTa
    senden 5-10 yaş küçük adam sana hakeretler ediyormuş en korktugum durum o büyük olsa çok daha iyi

sen ağırlığını koyarsan ve verilen işi yaparsan kimse sana bağırıp çağıramaz. acemilikte biraz zorlanabilirsin, usta birliğinde de alt devrelik zordur. gerisinde sorun olmaz..
  • valla ne diyim kardeş orası ole bi yerki aslanı kediye boğduruyorlar yani asabiyet psikopatlık dez avantaj adamın daha çok üstüne giderler daha çok ezerler akıllı ol ne fazla öne çık ne geride kal millet ne yapıyorsa sende onu yap ben ilk bir hafta ailemle bile konuşamadım telefonda sesim çıkmıyordu yapılan her şey o kadar zoruma gitmişti insanlığımı unutmuştum resmen koyun sürüsü gibiydik başımızda eski askerler çobanlık yapıyordu ama alıştınmı gerisi kolay unutma orada senin şahsının hiç bir önemi yok önemli olan üstündeki asker elbisesi herkes gibi askersin ve etrafında o kadar mal göreceksinki hatta benim gibi onlar yüzünden ceza bile alabilirsin askerlik arada kaynayıp gününü doldurup gelecen işte dayak konusuna gelince en az bir iki tokat yersin ben de yedim yemedim diyene inanma :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

kardeş hiç öyle çok dayak atıyorlarmış vs demeyin. tamam şu bir gerçek, askere gidip dayak yemeden gelen adam yok denecek kadar azdır. ama çok dayak diye birşey yok. bu tamamen sana bağlı. sen oranın kurallarına uyarsan kimse sana gelip de durduk yere, gözünün üstünde kaş var deyip dayak atmıyor merak etme.

şu olur bak, 150 kişi arasında bir şerefsiz çıkar bir pislik yapar, bundan 150 kişi ceza alır. 150 kiş sürünür. ama tutup da sana durduk yere kimse dayak atmaz. hiç mi atılmıyor, atılıyor tabi. ama herkese de tatlı dille anlatamıyorsun bazı şeyleri. kimi geliyor, sen buna bir kez söylüyorsun yapıyor, kimi geliyor defalarca söylüyorsun tınmıyor ama en sonunda bir dayak yiyor, afedersin köpek gibi yapıyor.

yani bu tamamen sizin elinizde.

ayrıca bence kesinlikle strese girmeyin. tamam ilk zamanlar zor gelecek, ama zamanla alışacaksınız. hayatınızdaki en iyi dostları orada edineceksiniz. yeri gelecekyarım ekmeği paylaşacaksınız, yeri gelecek çatışmada sırtınızı ona emanet edeceksiniz. 24 saat beraber olacaksınız. yani hep kötü yanlarını düşünmeyin. hayatı öğreneceksiniz. 72 milletten adamla bir arada yaşayacak, insanları tanıyacaksınız. yani işin bu yanını düşünün. ilk zamanlar size çok zor gelebilir ama zamanla kesinlikle alışıyorsunuz ve bir süre sonra ilk geldiğiniz cehennem günleri yüzünüzde ufak bir tebessüme sebep olan tatlı bir anı olarak kalacak

quote:

Orjinalden alıntı: HassTa

er olarak yaparsan valla dayak atıyorlarmış.

• bu kısa mı uzun mu olacağına göre değişir.Uzun dönemler küfür de yer dayak da ama kısa döneme fiske bile vuramazlar.
  • Askerlikte hayata dair öğreneceğin bir şey yok.. Askerlik adam eder hayata hazırlar tezleri hiçte doğru değildir.

Ne kadar mantıksız aklın almıyacağı işte olsa yapıcaksın düşünmeyi unutacaksın orada ot gibi yaşamanı istiyorlar..

Aklının alamıyacağı öften püften işler verirlerki bunları hiçbir zaman sorgulamaman lazım gidip kuzu kuzu yapıcaksın. Ot yolmak, çadır taşımak, fidan dikmek, toprak eşelemek benim acemiliğim bunlarla geçti...
    600 kişiye 4 tuvalet vardı, askere gittikten sonra 21 gün banyo yapmadım, ben dahil kimse askerlikle ilgili olumlu düşünmüyordu.. Üniversite mezunu olduğu için başına bir kazma verirlerki başında durur sigara içer arada bir azarlar işi yetiştirmemiz lazım diye sende sinirden çatlarsın..
  • Gittiğin zaman göreceksin ki askerlik hiçte düşündüğün gibi değilmiş...Çevrende söylenenlere de sakın kulak asma .....Bir çoğu yanlış şeyler...

ayrıca adam olduktan sonra uzun-kısa dönem farketmez...dayak yemezsiniz...
  • içerisi çok laçka bir yer gidince göreceksin sadece imaj bunlar.Torpilin iltimasın bini bin para, alkolik subaylar vardı kıpkırmızı suratla gezerlerdi.
  • Allah kurtarsın kaan abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

Diyorlarki askerde seni ayağıyla vurarak uyandıracaklar sana sürekli işler yaptıracaklar tuvalet temizlettircekler küfür edecekler falan ben çok sinirli bir vatandaşım elimde silah olsa vururum yani o kadar ne yapmam gerekiyor..

abi korkma askerde sinirleri ib güzel alıyolar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.