Şimdi Ara

Arkadaşlar alacagım ekran kartında bana yardım edebilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar alacagım ekran kartında (Sapphire r7 260x) dvı gırısı var ve bende vga girişli bir monitor var ben monitoru kullanmak ıstıyorum donustucu felan dıyolar ondada dalgalanma oluyomuş ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.
     Arkadaşlar alacagım ekran kartında bana yardım edebilirmisiniz

• kadirsarikaya01 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla HD 7000 serisinde olan bir sıkıntı R7 lerde güncellenmiş versiyonları R7 lerde de daha önce olduğunu bilmiyordum ama Ben HD 7850 kullandım Vga girişli Monitörüm vardı dalgalanma oluyordu siyah görseller de daha çok belli oluyor hafif bir dalgalanma dikkatlice bakınca belli oluyor tabi video izlerken falan yada Web de dolaşırken hiç görmedim oyun oynarken sana tavsiyem dalgalanma istemiyorsan bühçen kısıtlı ise Nvidia geç ben geçtim iyiki de geçmişim efsane kartlar Msi Gtx 960 aldım çok iyi tavsiye ediyorum..Neyse eğer yok ben R7 260x alıcam diyosan böyle ince şeylere takıntın varsa olmasa bile kötü bir şey dalgalanma istemiyorsan Dvi girişli Monitör alıcan Aoc 24 inç var 450 Tl gayet güzel kullanıyorum ama size tavsiyem 450 tl vereceğiniz paraya ya Gtx 750 Tİ alın yada biraz katın Gtx 950 - 960 alabilirsiniz

• sorunsuz olarak çevirici ile kulanabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.