Şimdi Ara

Arkadaşlar acil önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ilk yılım yani bu yıl ygs de 40000 oldum ardından lys De 20000 bine indim ama bana yetmedi ve 2. Yıla bıraktım kendim final dershanesine gidiyorum dershane değiştirmek konusunda kararsızım bütçe önemli değil bildiğiniz dershaneler ve çalışma şekilleri hakkında önerilerinizi bekliyorum

• ben 2 yıl önce fem e gittim bu yıl üniversite kaydımı dondurup sınava tekrar girecem bence dersanenin denemeler ve verdikleri kaynaklar dışında çok da büyütülecek bir katkısı yok. dersane sadece rehberdir eğer sen kendi planını yapıp kullanacağın kaynakları dışardan temin edip planını uygulayabilirsen dersane zaman kaybı gibi gelir. hangi dersane olduğunun da pek bi önemi yok ancak bildiğim kadarı ile fem, körfez, maltepe .. kısaca "the cemaat" dersaneleri kaynak yönünden diğerlerine göre daha avantajlı zaman denemeleri ve femset ler olsun. bir de soruları alıyorlar söylentileri dolaşıyor o gerçek olmamakla birlikte ilerde gerçekleşebilir. çünkü ösym tübitak ellerinde soruları zaten bunlar hazıyorlar kendi dersanelerine kendileri gibi düşünen öğrencilere kıyak yapabilirler. eğer ideolojileri önemli değil benim amacım sadece sınavı kazanmak diyorsan (rehberlik toplantısı diye çağırıp risale denen anlamsız kitapları okumalarına ve atatürk'e hakaret etmelerine katlanırım diyorsan - bizzat benim başıma geldi) fem e git onların kaynakları daha iyi.

• Bende senin gibi düşünüyorum kendin çalışmadıkça dershane zaman kaybı ama fem benim hiç tarzım değil o yüzden hayatta gitmem kitap deneme bunlar bizde de veriliyor ama yine de öneride bulunduğun için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Acil tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.