Forumda aramaya çalıştım ama aradığımı pek bulamadım kusura bakmayın. Biraz da acelem var.. Yarın akşama kadar almayı düşündüğüm telefonlardan hangisini tavsiye edersiniz acaba? Kamera çok önemli değil. Önemli olan ses kalitesi. Hoparlör ve kulaklık sesleri. Mp3 çalma kaliteleri yani önemli olan bunlar. W810i walkman telefon evet ama son versiyonlarında ses kalitelerini düşürdüklerini okudum forumda doğrumu acaba. K550 yeni bi telefon olduğundan belki ses kalitesi daha iyidir diye düşünmeye başladım.. Siz ne dersiniz. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler...
açıkçası ben araştırma yaptığına pek inanmadım zaten ondan kimse bişi yazmamış topic açmadan önce sadece forumu değil çoğu siteyi gezmelisin. ÇÜNKÜ SİTEDE K550 incelemesi var.
quote:
Orjinalden alıntı: p5gd2
Forumda aramaya çalıştım ama aradığımı pek bulamadım kusura bakmayın. Biraz da acelem var.. Yarın akşama kadar almayı düşündüğüm telefonlardan hangisini tavsiye edersiniz acaba? Kamera çok önemli değil. Önemli olan ses kalitesi. Hoparlör ve kulaklık sesleri. Mp3 çalma kaliteleri yani önemli olan bunlar. W810i walkman telefon evet ama son versiyonlarında ses kalitelerini düşürdüklerini okudum forumda doğrumu acaba. K550 yeni bi telefon olduğundan belki ses kalitesi daha iyidir diye düşünmeye başladım.. Siz ne dersiniz. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler...
eski versiyona düşersi,n tabikide w810i
k550i diyorum
quote:
Orjinalden alıntı: mujim_007
açıkçası ben araştırma yaptığına pek inanmadım zaten ondan kimse bişi yazmamış topic açmadan önce sadece forumu değil çoğu siteyi gezmelisin. ÇÜNKÜ SİTEDE K550 incelemesi var.
Haklısın lakin dediğim gibi biraz acelem var o yüzden daha hızlı bi çözüm olabileceğini düşündüm.. Teşekkür ederim yinede..
tmm hocam daha yenisin tartışmayalım bu konuları snn için müzik önemli ise tabiki w810 bukadar
ikisi arasında çok bariz farklılıklar bulunmuyor.
k550i nin tuş takımı mesaj yazmak için çok uygun değil.en azından ben zorlandım.
w810i hem müzik hem fotoğraf kalitesi hem de kullanırlılık olarak seni tatmin eder diye düşünüyorum.
her açıdan w810i,elini çabuk tut sonyericsson böyle bir cihazı daha üretmeyecek
w810i kamera olarakta ses olarakta kullanım olarakta k550i'den üstün bir cihazdır.. keza şekil olarakta öyle
Arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için sağolun.. Evet aslında gönlümde w810i den yana ancak hoparlör sesinin çok tatmin edici olmadığı ve bi süre sonra cızırdamaya başladığı söyleniyo forumda.. K550 yeni bi işlemci kullanıp daha hızlı çalışıyomuş.. Acaba hoparlör kalitesi kıyaslandığında nasıldır diye düşünmeden edemiyorum..
beyler...son üretülen w810i lerin kulaklık seside kısıkmış forumda herkes bunu sölio
Ben K550i'yi öneririm. W810i eskidi sayılır artık. Kamera olarak zaten K550i üstün. Şekil kişiden kişiye değişir Cellat. Bence K550i'nin tasarımı çok daha güzel. Daha karizmatik. W810i karizmatik değil çünkü turuncu renk taşımaz karizma telefon dediğin
nedense w810i'nin görünüşü bana daha iyi geliyor kim nederse desin w810i walkmanla kameranın birleşimi
quote:
Arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için sağolun.. Evet aslında gönlümde w810i den yana ancak hoparlör sesinin çok tatmin edici olmadığı ve bi süre sonra cızırdamaya başladığı söyleniyo forumda.. K550 yeni bi işlemci kullanıp daha hızlı çalışıyomuş.. Acaba hoparlör kalitesi kıyaslandığında nasıldır diye düşünmeden edemiyorum..
Senin icin hoparlor ses kalitesi daha onemli ise bence ikisi arasinda fazla fark yoktur..ayrica K550i yeni nesil bir tel olmanin avantajiyla bazi arti ozelliklere sahip..220 mhz islemci (W810i nin 110 mhz), daha hizli menuler, gercek ucus modu (tum ozellikler kullanilabiliyor), bluetooth stereo kulaklik destegi, stereo genisletme, resimli blog, TrackID uygulamasi, aktif koruyucu kamera kapagi, daha iyi iscilik ve malzeme kalitesi, 64 mb dahili hafiza, daha ince, hafif, s1k ve karizma, daha hizli foto cekimi ve video oynatma..belli basli artilari bunlar..fiyatlari da birbirine cok yakin..ben uzun sure kullanacaksan kesinlikle K550i al derim..
w810i 110mhz diye yavaş olduğunu düşünürsen hiçte değil 2gb kart kullanıyorum kartı yarısından fazla doldurdum kasılma söz konusu değil yukarıda belirtiğim gibi walkman ile kamerayı sana sunan tellerden biri w810i
quote:
Orjinalden alıntı: Rockcı
w810i 110mhz diye yavaş olduğunu düşünürsen hiçte değil 2gb kart kullanıyorum kartı yarısından fazla doldurdum kasılma söz konusu değil yukarıda belirtiğim gibi walkman ile kamerayı sana sunan tellerden biri w810i
Yavas degil arkadasim, ama K550i kadar da hizli olmasi mumkun degil sanirim:) islemci hizi javali tellerde cok fark ediyor..bu durumda teorik olarak K550i, W810i den 2 kat hizli bir tel diyebiliriz:)
muzık telefonu al geç w810i
Müzik telefonu alıp geçmekten ziyade verdiğim parayı sonuna kadar hakkeden bi telefon almayı tercih ettim.
Yorumlarınız için bir kez daha teşekkür ederim herkese angelmax için ayrıca..
Bu arada Dikkatimi TFT ve TFD ekran tipi çekti. K550i TFD w810i TFT ekran kullanıyo hangisi daha üstün acaba?
Bİr de şu flash tema olayı var.. K550i bu imkanı sunuyomu?
quote:
Müzik telefonu alıp geçmekten ziyade verdiğim parayı sonuna kadar hakkeden bi telefon almayı tercih ettim.
Yorumlarınız için bir kez daha teşekkür ederim herkese angelmax için ayrıca..
Bu arada Dikkatimi TFT ve TFD ekran tipi çekti. K550i TFD w810i TFT ekran kullanıyo hangisi daha üstün acaba?
Bİr de şu flash tema olayı var.. K550i bu imkanı sunuyomu?
Rica ederim arkadasim, gorevimiz:) W810i nin ses kalitesi (o da sadece kulaklikta) ve kutu icerigi disinda K550i den ustun bir yani yok..ancak K550i saydigim artilari barindiriyor..bu yuzden israrla W810i diyen arkadaslara aldirma, secimini kendin yap derim.. diger sorularina gelince..ikisi arasinda tabi ki TFT ekran daha iyidir..TFD ye gore daha parlak, canli, kaliteli bir goruntu sunar..TFD nin de daha dusuk batarya tuketimi gibi bir artisi var..goruntu kalitesi de TFT ye cok yakindir..yine de K550i nin ekrani yeterince kalitelidir, bu konuda endisen olmasin.. Flash menu ve tema ozelligi maalesef K550i de yok dostum..
peki arkadaşım sen sadece kameradan faydalanmak istiyorsan tabiki k550i'yi alabilirsin yalnız şunuda belirtmek isterimki telefondaki işlemcileri telefonun üzerindeki yazılıma göre farklıklar gösterdiğini bilmelisin k550i'de cybershot yazılımı mevcuttur w810i'den hızlı olabilir ama o kadarda abartılı şekilde değil ama sen bilirsin sadece kamera dersen k550i, kamera ile walkman istersen w810i şunuda eklemek isterimki w810i'nin bir eski sürümü ses olarak başarılıdır ayrıca acustik ile yüksek sesler elde edebilirsin