Şimdi Ara

arkadaslar acil 250 liraya kadar monitor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aradaslar bi arkadasıma monitor alacagızda hdmi olmassa cok mu magdur oluruz asusun bıtane 234tl ye var suan ama hdmi si yokmus
    daha ıyı bı alternatif varsa yollarmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

aradaslar bi arkadasıma monitor alacagızda hdmi olmassa cok mu magdur oluruz asusun bıtane 234tl ye var suan ama hdmi si yokmus

HDMi ın olması tabi ki iyidir olsa iyi olur ancak olmazsa da en azından dv-i olmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazard98

quote:

aradaslar bi arkadasıma monitor alacagızda hdmi olmassa cok mu magdur oluruz asusun bıtane 234tl ye var suan ama hdmi si yokmus

HDMi ın olması tabi ki iyidir olsa iyi olur ancak olmazsa da en azından dv-i olmalıdır.

valla bıtane 18.5 monitor aldım analog herhalde yeter 1366x768 cozunurluge sıkıntı cıkarmaz galiba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hazard98

quote:

valla bıtane 18.5 monitor aldım analog herhalde yeter 1366x768 cozunurluge sıkıntı cıkarmaz galiba?

O paraya aldıysanız yazık olmuş. 273 liraya full hd 1920x1080 monitör var kardeşim http://www.vatanbilgisayar.com/Monitör/aoc-e2262vw-215-e2262vw-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64858

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tatmin edermi bilmem ama Fukitsı L20-T öneririm iyidir idare eder en azından 20" olmasıda iyi bişi tabiki
  • Hocam naptın o paraya 21.5 inç full hd monitör alırdın :S
  • hocam 190 liraya 18.5 1366x768 aldım ilk once full hd aldım ama
    kardeşimin pc cok vasat oldugu ıcın onu kaldırma potansiyelni taşımıyor iade ettim
    asus 18.5 aldım 189 liraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.