Bildirim
Arkadaslar a101 den aldıgım tablet 4.gununde bozuldu lutfen bı konuya gelın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet0ahmet
Arkadaslar ben a101 den hı level hlv-t707 tablet aldım android yazısında takıldı kalıyor tablette ses acma kısma tusları felanda yok sadece acma/kapama tusu mevcut lutfen bana yardımcı olun
Hocam geri goturun fisle birlikte acilmiyo bu diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tablet bı anda laucher durdulurdu yazdı sonra bende yenıde baslatayım dedım oylece kaldı kac gun ıcınde goturmelıyım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet0ahmet
tablet bı anda laucher durdulurdu yazdı sonra bende yenıde baslatayım dedım oylece kaldı kac gun ıcınde goturmelıyım ?
En kisa surede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yardımcı oldugunuz ıcın cok tesekkur ederım ıcıme kurt dustu 4 gune tablet nasıl bozuldu hala anlamıs degılım -
yazılım yuklem moduna geçmek için power tuşuna hızlı hızlı 10-15 kez basıp çekin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- windows emulator for android
- en iyi kuranı kerim uygulaması
- tablet tavsiye
- en iyi tablet
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- en çok satan tablet
- red magic tablet
- oneplus pad pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X