Şimdi Ara

Arkadaslar 500 Ytl cpu+gpu+mb+ram+hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oncelıkle merhaba.Cok yakın bır akrabaya karne mevzusu olarak bır pc toplamak ıstıyoruz.Butce max 500.
    Oncelıkle Kasa Var [Thermaltake matrix psu su ile 430 w ] + dvd-rw + hdd var Bunları hesaba katmadan bu butceye gore en ıyı oyun konfıgurasyonu olusturmak ıstıyorum.Yardımcı olursanız sevınırım.Cpu nun İntel Olması Daha cazıp olur cunku oc. edıp te teslım edebılırım bır mıktar ama oyunlarda bu fıyata gore en ıyı performansı alıcak bır sıstem gereklı.Sımdıden saolun.Esen Kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derhce -- 12 Haziran 2008; 18:20:33 >

• AMD ile daha uygun fiyata olur bence

CPU AMD Athlon X2 4400+ AM2 2.3GHz, 1024K, AM2 BOX İşlemci 69 $
    ANAKART ASUS M3A AMD770, AMD 770, DDR2, PCIExp, Socket 940 AM2 95 $
    BELLEK - RAM HI-LEVEL 1024 MB DDR2 800 MHZ RAM (SOGUTUCULU) 23 $
    HDD SAMSUNG 160 GB HDD SATA II 8 MB 46 $
    EKRAN KARTI ASUS EN8600GT 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 128 bit, 540/1400 107 $

515 YTL

İkinci el bölöümünde daha iyi bir sistemi daha uygun fiyata ayarlayabilirsin
    Birde bu sisteme XP kursan daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berocan -- 12 Haziran 2008; 12:44:04 >
  • P5K SE P35 DDR2 1066Mhz 1333FSB KATI KAPASITOR ANAKART...........156 ytl
    Core2 Duo E7200, 2.53Ghz, 64 Bit, 3 MB L2 Cache 45 Nm......................226 ytl
    KINGSTON 1 GB DDR2 800 6400 RAM...................................................37 ytl
    SAPPHIRE X1650 512MB GDDR2 EKRAN KARTI.......................................76 ytl
    SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200RPM HARDDİSK.................................73 ytl

568 ytl kdv dahildir
  • Arkadaslar ıkınızede cok tesekkur ederım fakat soyle bırsey oldu hdd yede gerek kalmadı sımdı 500 ytl ye anakart + ram + cpu + gpu tavsıyesı ıstıyorum hdd yı hesaba katmaz ısek neler yapılabılır ?
  • CPU

INTEL E7200 Core2 DUO 2.53 GHz Socket 775 3MB, 1066 MHz, 45nm

133 $
    ANAKART

ASUS P5KPL-VM, G31 ,DDR2 ,S+V+GL, PCIx 775p

72 $
    BELLEK - RAM

OEM 2 GB (2 x 1GB) DDR2 800 Mhz RAM

38 $
    EKRAN KARTI

SAPPHIRE HD2400XT 256 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 128 bit, 700/1400

51 $

TOPLAM :

294 $
    KDV :

52,92 $
    TOPLAM FİYAT - PEŞİN :

346,92 $
    NAKİT / HAVALE : 443,71 YTL
  • Al bunu çok uygun bence ;

CPU AMD Athlon X2 5000+ AM2 2.6GHz, 1024K, AM2 BOX İşlemci 93 $
    ANAKART ASUS M3A AMD770, AMD 770, DDR2, PCIExp, Socket 940 AM2 95 $
    BELLEK - RAM OEM 2 GB (2 x 1GB) DDR2 800 Mhz RAM 38 $
    EKRAN KARTI ASUS EAH3650 SILENT, 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR2, 128 bit, 725/1400 103 $

500 YTL KDV dahil
  • Arkadaslar hepınıze tesekkur ederım sımdı benım elımde olan hdd 40 gb samsung ıde :S Bu hdd pek tatmın etmez senı dıyolar bende dıyorum kı hdd+ tabı sız daha ıyısını bılırsınız ama overclock ta yaparım e2180 alsak da ekran kartına dahada yuklensek cunku oyun ıcın alıncak ta pc yanı nasl desem crysısı dusuk ayarlarda oynatabılsın yada orta sewıyelerde veya pro street de sorun cıkartmasın . Sımdıden tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amd sistem baya mantıklı bu bütçe için

x2 4400+
    biostar ta770a2+
    veritech 2gb
    hd3850
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

amd sistem baya mantıklı bu bütçe için

x2 4400+
    biostar ta770a2+
    veritech 2gb
    hd3850

Erdem abicim cok tesekkur ederım ekran kartına baktımda suan ıcın de sanırsam bırcok oyunun ustesınden gelır degılmı ama dusuk sewıyede ama orta sewıyede.Ozman bu pc yı cıddı cıddı dusunucem.ıslemcının overclock kapasıtesı varmıdır acaba ? sole bı 3ghz falan olurmu zalman cnp fanla ? Sımdıden tesekkurler.ESen Kalın
  • tekrardan merhabalar
    dün anakartla gereken testlerimi bitirdim şimdi yayına hazırlıyorum
    3.12ghz yaptım ve herşey auto ayarlarda ht link düşürmeden
    anakart gayet iyi

ekran kartına gelince, şimdilik iyi sayılır hocam, ilerden sadece ekran kartı ve işlemci değişimi gerekebilir
  • quote:

tekrardan merhabalar
    dün anakartla gereken testlerimi bitirdim şimdi yayına hazırlıyorum
    3.12ghz yaptım ve herşey auto ayarlarda ht link düşürmeden
    anakart gayet iyi

ekran kartına gelince, şimdilik iyi sayılır hocam, ilerden sadece ekran kartı ve işlemci değişimi gerekebilir

Erdem abicim şimdi ben senin dediğin anakartla ılgılı yorumlara baktımda xp acılırkene donup kalıyomus cozum ıcınde ethernet kartı drıverı ve bıos update lazımmıs ve bırde 12 v atx gırısı asırı guc cekıyomus bunun ıcın en az 500 w gercek psu gereklıymıs sende acaba bole bı sorun yasadınmı yada asus yerıne bıostar & gıgabyte mı tercıh edılmelı.
    Bu arada acaba 3.12 hangı ıslemcı ıle yaptım valla ben 3 yapsam yeter stabıl olsun ıstıyorum
  • windsor 90nm 5200+ ile yaptım
    ben windows kurulumdan sonra direk bios update yaptım ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım stok bios ile de...
    kartı fsp 700 ile kullandım, aşırı güç nereye kadar çekebilirki...
  • quote:

windsor 90nm 5200+ ile yaptım
    ben windows kurulumdan sonra direk bios update yaptım ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım stok bios ile de...
    kartı fsp 700 ile kullandım, aşırı güç nereye kadar çekebilirki...

Evet haklısınız.Pekı para hazır her an gıdıp alabılırım acaba 690 & 770 & 780 chıpsetlerı arasında ne fark vardır ?Hangısı oyunlarda daha ıyıdır onu merak ettım.
  • hocam 780g çipsetinde ekstradan onboard ekran kartı mevcut, buda biraz da olsa hız aştırma kabiliyetini düşürebiliyor
    690g eski bir çipset onu direk eleyelelim
  • quote:

hocam 780g çipsetinde ekstradan onboard ekran kartı mevcut, buda biraz da olsa hız aştırma kabiliyetini düşürebiliyor
    690g eski bir çipset onu direk eleyelelim

Arkadasım yardımların ıcın cok tesekkur ederım ozman amd ile 770 chıpset kullanıcaz.
    Bırde dıyorumkı acaba e2180 falan alsam overclock yapsam 4400+ dan daha ıyı olurmu yada olmazmı ? Yanı bılıyorum fıyat kısıtlı ama ben amd & ıntelde kullandımda performansı ıntelde buldum diyim zaten bu sıstemde cok yakın akraba ıcın kucuk kuzen ıcın ..Babası dedıde bu fıyata kadar dıer ekran + mouse + fare + ses sıtemı + kasa + psu. falan mevcut.
    Acaba bu fıyata bırde ıntel sıstem cıkartabılırmısın hdd de dahıl ..
  • derhce
    intel derseniz
    e2180
    dfi blood iron ikilisi ile çok iyi bir performans alabilirsiniz
  • Bence HD 4850 al 3850 yerine.
  • quote:

derhce
    intel derseniz
    e2180
    dfi blood iron ikilisi ile çok iyi bir performans alabilirsiniz

Erdem abı pekı tam bı sıstem yazmak gerekırse tablo nasıl olur e2180 + dfi dedıgın mb dıer meretlerı nelerden secelım bu aksam alıp yarın karne sonrası kuzene hedıye edılcek te cocuk 10 yasında ama oyun canavarı xD her oyuna merakı var..Bu arada tesekkur ederım yardımların ıcın
  • rica ederim, eğerki makinaya hız aştırma yapacaksanız
    e2180
    dfi blood iron
    veritech 2gb 800
    3850 gibi düşünün

düz kullanıcaksanız
    4400+
    biostar ta770a2+
    veritech 2gb800
    3850

kasa olarak asus ta9a1 iş görür hocam
    düzeltme:
    cooler master rc690 çok daha iyi olur
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

rica ederim, eğerki makinaya hız aştırma yapacaksanız
    e2180
    dfi blood iron
    veritech 2gb 800
    3850 gibi düşünün

düz kullanıcaksanız
    4400+
    biostar ta770a2+
    veritech 2gb800
    3850

kasa olarak asus ta9a1 iş görür hocam
    düzeltme:
    cooler master rc690 çok daha iyi olur

Abi yardımların için Allah senden razı olsun.Tüm arkadaslardanda razı olsun.Simdi sole soyleyeyım suan kı e7200 umu 3.6 da stabıl sekılde gunluk kullanıyorum.3.8 le actım bır ara ama pek stabıl degıldı.Yanı overclock ısınden anlarım.Sımdı zaten bızım küçük kuzen tum oyunlara meraklı yerı gelıyo mario oynuyo yeri geliyo tetris yeri geliyo crysis i tutturuyo yarınada hedıye etcez karnesını getırdıgınde.Sabahtan alıcaz pc yı dayımla.Sımdı demek ıstedıgım oyun performansı en max hangısınde olucaksa o olsun.İntel hem performans hemde stabilite acısından daha ıyı gelıyo ama sız daha ıyı bılırsınız.Sımdı zahmet olmaz ise bana tam bir liste çıkartırmısınz acaba kusura bakmayın sizide urastırıyoz ama.Birde fıyatlar ve nerden oldukları olursa ıyı olur malum adam maaşından giderinden kısıp oglunu sevındırıcek olmusken ıyı bısey olsun ıstıyo e oda haklı.Sımdıden tesekur ederım.Esen Kalın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.