Şimdi Ara

arkadaşlar 3 numara 5 numara saç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar saçla urasmaktan sıkıldım fön sprey jöle makasla iyice kısalttırıyımı makine izi istemiyorum 3 numara mı yaptırıyım makasla komple kökünden aldırsam 5 numa ra icin makine kafamdan geçmiyorr

• Makasla 3 numara nasil olacak ? Ben saclari hep 1 numara kestiririm kafam rahat urasmiyorum hic biseyle ama biraz seyrek ve dik ciktigi icin kisa tutmaya baslamistim. Suanda memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumincalik

Makasla 3 numara nasil olacak ? Ben saclari hep 1 numara kestiririm kafam rahat urasmiyorum hic biseyle ama biraz seyrek ve dik ciktigi icin kisa tutmaya baslamistim. Suanda memnunum

5 numara yaptırdım hocam zaten sıkılmıstım fön jöle vs gibi uzaması dert 1 aya uzar napıyım daha kısaya insem daha sıkıntı artık kısmetse seneye
  • Foto felan atabilir misin bizim.berber 5 numara kesiyorum diyor ama millet 5 numara kestirince saclari benimkinden uzun oluyor. Benimki 1 numara gibi duruyor.

Ben de uzun zamandir kisa sac tercih ediyorum hem ugrastirmiyor hem ayri bi havasi var sakalla birlikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hit Adam

Foto felan atabilir misin bizim.berber 5 numara kesiyorum diyor ama millet 5 numara kestirince saclari benimkinden uzun oluyor. Benimki 1 numara gibi duruyor.

Ben de uzun zamandir kisa sac tercih ediyorum hem ugrastirmiyor hem ayri bi havasi var sakalla birlikte.

kardeşim bende burak ozcivit gibi bir hava var benim model sole kendi fotomu atınca ss dalga geçiliyor. sen nap biliyormusun berbere makinayla al deme sadece makasla hepsini kısalt de yeter ki makasla alsın saçı makina olunca iyi olmuyor makina izi sevmem de ben ülkücü değilm bıyıklarım oınun gibi usta

• Makasi da denedim herif yapamiyor demek ki.
    Sağol dostum

• Orijinalden alıntı: gutikarizma

Foto felan atabilir misin bizim.berber 5 numara kesiyorum diyor ama millet 5 numara kestirince saclari benimkinden uzun oluyor. Benimki 1 numara gibi duruyor.

kardeşim bende burak ozcivit gibi bir hava var benim model sole kendi fotomu atınca ss dalga geçiliyor. sen nap biliyormusun berbere makinayla al deme sadece makasla hepsini kısalt de yeter ki makasla alsın saçı makina olunca iyi olmuyor makina izi sevmem de ben ülkücü değilm bıyıklarım oınun gibi ama ucları kısa usta

kardeşim bende burak ozcivit gibi bir hava var benim model sole kendi fotomu atınca ss dalga geçiliyor. sen nap biliyormusun berbere makinayla al deme sadece makasla hepsini kısalt de yeter ki makasla alsın saçı makina olunca iyi olmuyor makina izi sevmem de ben ülkücü değilm bıyıklarım oınun gibi ama ucları kısa usta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 numara saç photoshopu yardım.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Makasi da denedim herif yapamiyor demek ki.
    Sağol dostum

ne demek kardeşim bu havalarda 1 2 3 yapmayın 5 numara yapın makasla bütün saçlarınızı aldırın düzelttirin o fotodaki modelli resim cıktı alıp gosterebilrsn en iyi model 1 ayda uzar ben sıkıldım fön jöle gibi şeylerden bıktım artık
  • quote:

Makasi da denedim herif yapamiyor demek ki.
    Sağol dostum

bazı berberle kazulet ya birde fiyat kakalamaya iyi kakalıyorlar müsteri beğenisi berberiniz değiştirin mutlaka ucuz amele yerlere gitmeyin pfotosyonel yerlere gidin ya ucuz yerlere gidince kasap traşı oluyoruz maalesef usta bıyık bırakırsın kirli sakal bu saçla iyi gider uzadımı sana kalmıs ya başlarsın fön jöle yeniden yada 5 numara takılırsın 5 numara bir yere kadar her modeli denemek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.