Beyler ocak 19da teskereyı alıp ıkıncı el bır arac alıcam. Arac 2.el olucak Benzın Aracı maksımum 2 yıl kullanırım. Tekrar sattıgımda elimden kolay cıkabılecek Acemılıgımı ustumden atabılecegım Spor gorunumlu sedan veya Hb 4 kişinin rahat binebileceği Kliması olan bir araç istiyorum.. Fiyat olarak ise maksımum 16 bin falan verebılırım herseyıyle. Marka ve model onerısınde bulunursanız tesekkur ederım.
Hocam şimdiden hayırlı uğurlu olsun, ben de asker dönüşü hemen bir araba alacağım.
HB Focus 1999-2001 bütün ihtiyaçlarını karşılar. GHIA donanım alırsan klimanın yanında; kadife koltuk, çelik jant, ahşap ön göğüs, metalik renkte iç kapı kolları gibi özelliklerle çok da şık bir araç olur.
Kullanması rahat, ikinci eli kuvvetli, yol tutuşu harika bir araç.
Accent Era al, şahin kadar kolay satarsın.. Kullanırken de en az benim kadar memnun olursun..
Ayrıca madem acemisin far, stop, tampon fiyatlarının ucuz oluşu da senin işine yarayacaktır..
Dostum genel olarak 2 araç yazılacak bu başlığına 99-01 arası focus ve honda civic.
Focusu bilmiyorum. 2000 model honda civic 1.4 is aracım var. Elinden çıkarması zor değildir ikisini de. Zira focuslarda iyi satılıyor hala. Benim aracımı ise her gören soruyor henüz yeni 100.000km olduğundan. şu an için elden çıkarmayı düşünmüyorum yanlış anlaşımlmasın. Honda civic 1.4 veya 1.6 düşün bence. Yakıtı güncel araçlardan iyi bana kalırsa (istersen değerlerimi paylaşabilirim). Araba sıfırdan beri bizde. ve çok şükür bir problem çıkarmadı. 1.4 te klima var (manuel), abs var, airbag yok, sony marka teyp var (fabrika çıkışından) 1.6 da ek olarak airbag var bildiğim kadarı ile.
Bu araçla ilgili aklına takılan bişeyler olursa bildiğim kadarı ile cevaplarım. 15bin civarına bulunabileceği kanaatindeyim. 17-18bin yazan saçma ilanlara aldanma.
FocusI,GolfIV,Bora,Astra G,Toledo,Leon...Alırsan pişman olmayacağın araçlar.Civic bakarsan 2002-2005 ve arası modellere bak.Eski kasa Civic'ler Tr'nin saçma piyasasından dolayı bu saydığım araçlarla aynı seviyeymiş gibi görünüyor.Corolla için de aynı şey geçerli.Eski kasa Corolla 1998-2002 olanların doannım bakımından pek kıtlığı olmasa da piyasası kötü.Eski Civic'in ise hiçbir artısı yok,donanımlısını zor bulursun.Kaliteli değil bu saydıklarım kadar,verilen paraya yazık.
Beyler bu dedıgınız aracları ben mı bulamıorum yoksa cıdden yok mu bu fıyatta o dedıgınız araclar? Sahıbınden araba.coma bakıorum bulamadım bır turlu..
Hele bi sen teskereyi aladur! O zamana düşecek fiyatlar inşallah