Şimdi Ara

arkadaşlar 2 dakikanızı ayırırmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bikaç sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim...

1.ipod touch 8 gb il ipod clssic 80 gb arasında kaldım gb olarak ikisi arasında kalmam komıkk gelebilir ama bu soruyu şöyle yöneltsem daha iyi olur sanırım 8 gb lık ipod touch aldığımda kaç dakikalık film atabilirim içine ortalama bir değer verebilirmisiniz izleyemediğim dizileri izlemek istiyorumda

2.bu ipodun pili 3 sene fln gider sora biter diyorlar şimdi biz kalkıp buna o kdr para vermişiz sadece 3 sene mi kullanabilicez bu aleti?sanırım değiştirmek istersek bi ipod parası daha istiyorlarmış bu konudaki fikriniz nedir?

3.son sorum:) 3 senedir kullandığım güzelim creativ mp3 üm hiç bir prizden şarz aletiyle şarz olmadı bu yuzden hiç bir yazımı muzık dinleyerek geçiremedim ipod touch alırsam şarz aleti vbar mı şarz aletini almaya kalksam ne kadar öderim?

zaman ayırıp cvplarınız için şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar herkese kolay gelsin

• bak sen le 2. soruda aynı fikirdeyim bende aynı şekilde düşünüyorum 2 gün sonra ipod nano alcam 3 sene bana da az geliyo ama o üç sene beni götürsün sorunsuz o yeter sende öle düşün bence

sen ilk sorun sen sadece fim-dizi izlecekesen 8 gb ye 1.5-2 saatlik (sanırım bak pek emin değilim) 4 tane koyabilirsin.

son sorunda ipod usb den şarj olayı var hep ama ayrıca alacağın alet 30-40$ (amerika fiyatı ,türkiyeden fazla farkı olmaz) eyer diyosan çok bu fiyat biraz araştır dandik şarz cihazları var 10-15 ytl ye bulursun ama sorun çıkarmı bilmem dandikleri hiç denemedim ben

• 1- forumda arkadaşlar biri tek şarjla 2film izleyebildiğini yazmıştı. ayrıca 8gb'ye kaça tane film atabileceğin de biraz sana bağlı. eğer filmler dvd rip kalitesindeyse adet azalır ama kalite düştükçe adet de artar.

2-bak bunu alırken hiç düşünmemiştim :D ama şöyle söyleyebilirim. teknolojinin bu kadar hızla yükseldiği bi çağda sen touch'ı 3 sene sonra kullanmak istemeyeceksin. şöyle bi düşün bakalım 3 sene önce kullandığın teknolojik aletlerden kaçını bugün hala kullanmaktasın?

3- aynı sorun bende de vardı. laptopum olmadığı için touchın şarjı sorun yaratıyordu. sonuçta masa üstü pc'mi yanımda her gittiğim yere götüremiyorum. ama bunun da çok kolay ve ucuz bir yolu var. teknosa,bimex,teknolojix,denix gibi mağazalarda usb şarjlı aygıtları pirizden şarj edebilmek için aparatlar satılıyor. markasına göre değişiar fiyatları. ben ATABA markalı aparatı 14 ytlye aldım. çok kullanışlı..

• ya ben film değilde dizi atıcam biliyosunuzdur lost,preasonbreak falan filan :D öss dolayısıyla bir dönem boyunca kaçırdım hepsini ee şimdide yazlığa gidicem malum bu pazar öss var sonra istanbulda olamıyıcam bilgisayarımda benimle olmıyıcak bi dizinin kaç sezonu atyıılır peki o konuda bilginiz var mı?

evet 3 sene once kullandıgım mp3 um var kendisi creative bataryasını değiştirsem hiç b,ir sorun yok ama fazla özelliği yok o yuzden değiştiriyorum ama itouch oyle mi istemediğin kdr :D o yuzden onu 3 sene sonra değiştitirceğimi sanmıyorum bununla 3 sene gewçirdiysem onla sonsuza kdr gider diorum kendimce şaka bir yana cvp için sağolun zaman ayırdınız
  • arkadaşım git lost film dosyası üzerine sağ yıkla özellikler de bak bakalım kaç mb'miş. sonra başlat/donatılar/hesap makinası yolunu izle. hesapmakinasına 1024x8 yap çıkan sonucu lost dizisnin bir filminin megabayt cinsinden değerine böl. çıkan sonuç sana atabileceğin film sayısını verir. hem öss öncesi sana bir problem alıştırması olmuş olur :D
  • ya ben o kdr anlamam mb, 350 mb yazıyo ben gene sizden yardım istiyicem ama?
  • ooo birader sen daha bu problemi çözemiyosan öss de napıcan :D 1024x8=8192 8192/350=yaklaşık 23 film atabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabikide dedğiniz gibi çözüp sonucu buldum ama yinede emin olmak istedim yoksa bunu yapamasaydım öss ye girmezdim zaten neyse teşekkürler cvp için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaspery -- 12 Haziran 2008; 13:00:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaspery

tabikide dedğiniz gibi çözüp sonucu buldum ama yinede emin olmak istedim yoksa bunu yapamasaydım öss ye girmezdim zaten neyse teşekkürler cvp için

Bnde almayı düşünüyorum,cihazdan memnun msn ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

Bnde almayı düşünüyorum,cihazdan memnun msn ?

cihaz bende de yok o yuzden almak üzere oldugum için sorular sordum bende malesef ama cihaza sahip 100 lerce arkadaş var forumda onlara sorabilirsiniz memnun olup olmadıklarını
  • kesinlikle ipod touch öneririm daha önce bir sürü mp 3 player kullandım buna mp3 player demek garip geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 12 Haziran 2008; 16:09:21 >
  • peki 8 gb lığın doğubank fiyatı nedir 380-400 liraya bulunabilirmi
  • lost un mp4 leri 150-200 mb boyutlarında buda tüm bir sezonu ipoda atabbilirsin demek zaten bu sezon çok kısa sürdü. yani hay haydi atabilirsin. film boyutlarını da converter ile ortalama 400 mb boyutlarında ayarlarsan yine yeterince film atabilirsin. ayrıca izlediğin bir filmin ipod da durmaya devam etmesi biraz anlamsız gibi. tabi sevgiline izletmeyeceksen . ayrıca ekran ayarını biraz kısarsan 2 filmi çok rahat izlersin hatta şarjı daha kalır.
    ÖSS için Allah zihin açıklığı versin. çektiğin sıkıntıları anlayabiliyorum.
  • hem cvp için hemde iyi dileklerin için sağol
    quote:

Orjinalden alıntı: afterburner27

lost un mp4 leri 150-200 mb boyutlarında buda tüm bir sezonu ipoda atabbilirsin demek zaten bu sezon çok kısa sürdü. yani hay haydi atabilirsin. film boyutlarını da converter ile ortalama 400 mb boyutlarında ayarlarsan yine yeterince film atabilirsin. ayrıca izlediğin bir filmin ipod da durmaya devam etmesi biraz anlamsız gibi. tabi sevgiline izletmeyeceksen . ayrıca ekran ayarını biraz kısarsan 2 filmi çok rahat izlersin hatta şarjı daha kalır.
    ÖSS için Allah zihin açıklığı versin. çektiğin sıkıntıları anlayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaspery -- 12 Haziran 2008; 19:36:06 >

• Touch kullanıyorum 8 gb 2 filmden aşşağı olmuyor içinde.Tavsiye ederim.
  • 8 GB'lık bir Touch'ın gerçek depolama kapasitesi 7,3 GB'a denk gelmektedir. Bunun 1 GB'ını diğer ıvır zıvırlar için ayırırsanız size 6,3 GB kalır ki bu da 6450 MB civarı bir alana eşittir. Dizilerin her bölümünü 350 MB'tan hesaplayacak olursan 6450 MB'lık bir alanda 18 bölüm depolanacağı kolaylıkla hesaplanabilir. Bu da sözkonusu Lost ise dizinin bir sezonunun tüm bölümlerini iPod'a atamayacaksın demektir.
  • Lütfen Böyle Konu Başlığı Açmayınız!
    Bknz. Kurallar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.