Şimdi Ara

arkadaşla küçük çaplı atolye kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hazırlık okuyoruz ve hayatımız tamamen boş geçtii bu dönemlerde küçük çaplı atolye ve takılacak bi yer ayarlamak istiyoruz. sacma sapan projelerimizi gerçeklestirmek boş gecen zamanları düşünmeye ve yaratıcılıgımızı arttırmaya yönelik deneme yanılma aklımızdaki ufak tefek projeleri gerçeklestirmek ve zamanı degerlendirmek için boş bir alana ihtiyacımız var beyler cat katı bodrum gibi bi yer bile olabilir ama bulamıyoruz zaten cok kucuk caplı bir sey olacak aha önce böyle bişeye kalkısan varmı böyle bi alan icin nereleri arastırmamızı önerirsiniz sehir konya oturdugumuz yerlerde garaj vesaire bulunmamakta bodrum çinde apartman sakinleri haddinden fazla pimpirikli hayatta izin verilmez en son boş bi konteynır ulup boş bi tarlaya cekmeyi bile dusunduk aranızda daha önce böyle birseye kalkısan var mı fikri olan bu fikri geliştirmemize yardım olan olurssa cok makbule gecer atolye derken aletler bilmemneler filan koyacak maddi dururmumuz yok malum ogrenciler olarak. mumları birlleştirme renklendirme sekillendirme kilden heykel el ile ağac yontma aliminyum folyo ile tek kullanımlık vesire kül tablası yapma gibi fikirler var sadece suan tek sorunumuz uygun boş alan konya insanı böyle seylere sıcak bakmaz gidip yöneticiye kendimizi anlatmaya calıssak hayatta izin verilmez tek amacımız bişeyler üretmeye calısmak geliştirmeye calısmak kendi capımzıda kucuk seyler tasarlamak yaratıcılıgımızı geliştirmek vaki çok boş geciyordan bu fikre kadar baya zorlandık bunu gerçeklestirmemiz lazım kitap bile okuyamayacak duruma geldik ciddi anlamda düşünemeyen yaratıklara döndüğümüzü fark ettik su an 2 arkadasız fikir vesaire hertürlü yardıma öneriye açığım eğer birşeyler yapmayı basarabilirsek ss lerle olusum sürecini herseyi forumda bir konu altında paylaşmayı düşünüyorum belki iyi birseyler becerebiliriz

• Ben elektronik islemrim için çalışma masanın bir köşesini kullanıyorum

Bodrum olmaz demissiniz? Sordunuz mu?

Olmadı yöneticiye sizin aletlerinizide tamir etmeye çalışırız felan dersin.

Bu arada bence kül tablası felan boşver hobi olarak elektronik bence fazla yer istemez bi havya bi avometre birazda eleman PCB felan tamamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence de gidin bi konuşun ; konuşmadan bilemezsin....

karşı binada bakkal var hemen yanında da çook çok küçük dükkan tarzı bir yer :D hani 3-4 metre kare bile zor gelecek tipten :D

çocuk 25-30 yaş arasında.... ahşapla ilgili geliyor orda çalışıyor.... tamamen zevk için... o geldi aklıma sen böyle yazınca :D
  • Oha konuyu görünce çok şaşırdım şuan da arkadaş yapmaya çalıştığımız şey bu bizim hatta arkadaş mı açtı acaba demedim değil. Biz de elektrik elektronik ve bilgisayar konusunda bi şeyler yapmak istiyoruz malzeme az çok var ama atölye tutcak filan sermaye yok bodrumu düşündüm fakat olmayacağına karar verdim. Binadan gıcık birisi çıkıp bişey derse bi anlamı kalmaz. Hangi il bu arada tayfaya adam da arıyoruz da :) Hatta arkadaşıma dün akşam demiştim adam bulalım diye. Aynı il ise bakarsınız birlikte çalışırız ;)

Edit: Konya olduğunu görmedim pardon :)

Birde tavsiyem daha iyi işlere yönelmeniz tabi bu zevk meselesi de kül tablası filan biraz boş iş bence. Mesela ben dün havadan elektrik geçirme projemi yaptım atölye olursa da bu tarz şeyler yapacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multicaglar -- 24 Ekim 2014; 11:22:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakti zamanında kendime davul prova odası kurmak için apartman yönetimine sığınakta küçük bir alan kiralamayı bile önerdim, ayda 50 lira kira vereyim, millet eşyasını koyuyor beş kuruş para vermiyor; ben parayla tutmak istiyorum dedim herifler gene de kabul etmedi... Bu ülkeden neden büyük müzik grupları çıkmadığını şimdi daha iyi anlıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediseven

Vakti zamanında kendime davul prova odası kurmak için apartman yönetimine sığınakta küçük bir alan kiralamayı bile önerdim, ayda 50 lira kira vereyim, millet eşyasını koyuyor beş kuruş para vermiyor; ben parayla tutmak istiyorum dedim herifler gene de kabul etmedi... Bu ülkeden neden büyük müzik grupları çıkmadığını şimdi daha iyi anlıyorum...

Aynen ya bizde kullansak kesin uyuzun biri gelir karşı çıkar o zaman da bi zevki kalmaz.

• multicaglar M kullanıcısına yanıt
    Her binada var böyle işgüzar dallamalar... Genelde emekli başçavuş, emekli banka müdürü oluyorlar kendileri.... Ulan bodrum kat milletin pisliğinden b*kundan geçilmez, senin atölyenin iki avuç süprüntüsü göze batar ama.... "Abawww mühendis çocuklar bodrumu mahvettiler, hemen atalım apartmandan" La sizin pisliğinizin içinde memleket için proje üretecez, belki de ilk yerli araba projesini biz yapacaz Tayyip amca plaket verecek... Şaka bi yana, bu imkansızlık memleketin nice beyinlerini yeteneklerini köreltti... Bu komşuların b*kuna ben müziği, davul çalmayı bıraktım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediseven

Her binada var böyle işgüzar dallamalar... Genelde emekli başçavuş, emekli banka müdürü oluyorlar kendileri.... Ulan bodrum kat milletin pisliğinden b*kundan geçilmez, senin atölyenin iki avuç süprüntüsü göze batar ama.... "Abawww mühendis çocuklar bodrumu mahvettiler, hemen atalım apartmandan" La sizin pisliğinizin içinde memleket için proje üretecez, belki de ilk yerli araba projesini biz yapacaz Tayyip amca plaket verecek... Şaka bi yana, bu imkansızlık memleketin nice beyinlerini yeteneklerini köreltti... Bu komşuların b*kuna ben müziği, davul çalmayı bıraktım...

Aynen ha hep gericiler yüzünden millet o kadar alışmış ki her şeyi hazır almaya

• Bide elektrik elektronikle uğraşcaz yarın bir gün elektrik kesilse bizden bilcekler

• quote:

Orijinalden alıntı: multicaglar

Oha konuyu görünce çok şaşırdım şuan da arkadaş yapmaya çalıştığımız şey bu bizim hatta arkadaş mı açtı acaba demedim değil. Biz de elektrik elektronik ve bilgisayar konusunda bi şeyler yapmak istiyoruz malzeme az çok var ama atölye tutcak filan sermaye yok bodrumu düşündüm fakat olmayacağına karar verdim. Binadan gıcık birisi çıkıp bişey derse bi anlamı kalmaz. Hangi il bu arada tayfaya adam da arıyoruz da :) Hatta arkadaşıma dün akşam demiştim adam bulalım diye. Aynı il ise bakarsınız birlikte çalışırız ;)

Birde tavsiyem daha iyi işlere yönelmeniz tabi bu zevk meselesi de kül tablası filan biraz boş iş bence. Mesela ben dün havadan elektrik geçirme projemi yaptım atölye olursa da bu tarz şeyler yapacağız

havadan elektrik geçirme nedir arkadaş :)
    Tesla bobini felan mı yaptın?
    Ona elektriği kablosuz iletme diyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: klfatih

quote:

Oha konuyu görünce çok şaşırdım şuan da arkadaş yapmaya çalıştığımız şey bu bizim hatta arkadaş mı açtı acaba demedim değil. Biz de elektrik elektronik ve bilgisayar konusunda bi şeyler yapmak istiyoruz malzeme az çok var ama atölye tutcak filan sermaye yok bodrumu düşündüm fakat olmayacağına karar verdim. Binadan gıcık birisi çıkıp bişey derse bi anlamı kalmaz. Hangi il bu arada tayfaya adam da arıyoruz da :) Hatta arkadaşıma dün akşam demiştim adam bulalım diye. Aynı il ise bakarsınız birlikte çalışırız ;)

Onlar öyle diyorsa bende böyle diyorum sorun nedir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: klfatih

quote:

Onlar öyle diyorsa bende böyle diyorum sorun nedir?

• tüm cevaplar için saolun kül taqblası vesaire üzerinde durulacask pek bişey değil zaten ufaktan kilden heykeller mumla calısmaları cok severim onlarla ugrasabilicegimiz ufak caplı tahta oyma ve tavsiyeniz üzerine birazda elektrik gibi şeylerde dediğim gibi ufak caplı calısmalar yapıcaz izinvermöezlker dediğim halde gidip konusmak istedik ama bodruma ocak kucuk tarzda toprak fırın mı bişeyler kurmuşlar izin vermediler aramalarımız sürüyor
  • yer bulma konusunda yardımlarınızı bekliyoruz konya nsanı böyle olaylara pek sıcak bakmadıgı için işimiz biraz sor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.