Şimdi Ara

Arkadaşın Çayına Hap Attım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşın evindeyiz şimdi yedik içtik sonra da çay demledi bize. Dedim ben çay seven insan değilim yürü git sahlep yap bana. Gitti yazık sahlep yapmaya arkadaşın çayını ayırdık falan benimde cebimde uyku hapı vardı koydum çayına lıkır lıkır içiyor afiyetle. Kaç dk. sonra gider tahminen?

mesaj mobil sürümden atılmamıştır.>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 24 Kasım 2010; 23:55:54 >

• Sen kesin bardakları karıştırmışsındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Arkadaşın evindeyiz şimdi yedik içtik sonra da çay demledi bize. Dedim ben çay seven insan değilim yürü git sahlep yap bana. Gitti yazık sahlep yapmaya arkadaşın çayını ayırdık falan benimde cebimde uyku hapı vardı koydum çayına lıkır lıkır içiyor afiyetle. Kaç dk. sonra gider tahminen?

<Bu mesaj mobil sürümden atılmıştır.>

neden böyle şeyler yapıyorsun
  • quote:

Arkadaşın evindeyiz şimdi yedik içtik sonra da çay demledi bize. Dedim ben çay seven insan değilim yürü git sahlep yap bana. Gitti yazık sahlep yapmaya arkadaşın çayını ayırdık falan benimde cebimde uyku hapı vardı koydum çayına lıkır lıkır içiyor afiyetle. Kaç dk. sonra gider tahminen?

kim önce gitcek sen mi o mu
  • quote:

<Bu mesaj telekinezi yoluyla atılmıştır.>

Ben çayı içmedim ki.

Oğlum wireless'ımı ne kullanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yerbay. -- 24 Kasım 2010; 23:53:20 >

• suanda su dakıkada kım bılır senın basına neler gelıyordur :D
  • bari fontu küçük yapsaydın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o değilde inandırıcı olması için en azından "imza ekle" şıkkını kaldırsaydın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.