Şimdi Ara

arkadasın artızlık yerıne yere dustugu an

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bügun ayıptır söylemesi pikniğe gittik arkadaş piknik analyışını defile diye anlamış saçı jolelmiş çocuk giyinmiş işte.şimdi giderken topu kromponları felan topladık ılk yemek yıyıp sonra mac yapcaz ucundada kupa var ıste bız yemeğimizi yedik arkadaşla top sürmeye gitcez biraz paşlazcaz.bizim yaşıtımız güzel kızlar var köşede onlar da bize bakınıyor benim arkında haberi yok çocuğa lan bak kızlar senı kesıyo ıkı hareket yap dedim şakasına kız deyince çocuk heycanlandı aldı topu sektıyo felan bişeyler yaperken bi düştü görseniz gülmekten ölürsünüz

SİZ NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ BU KONUDA??

beyler benden size tavsiye sakın kızlara hava atmaya çalışmayın olduğunuz gibi kalın bir kız eğerki dış görünüşü sevicekse hiç sevmessin daha iyi

bundanda bu ders çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moja -- 19 Haziran 2006; 1:20:49 >

• alkış.gif
  • zuahahahaa koptum
  • çocukta bişey yok muş gibi kalktı ama öyle bişey yoktiki sanki güneşin altında 4 gün oturmuş gibi rengi var dı
  • evet bunlar olağan artist durumları ARTİST GEÇİNEN ODUNARIN DÜŞTÜKLERİ KOmİK durumlaR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 19 Haziran 2006; 1:36:38 >
  • ben ışıklarda duruyorum, önümde bir şahin taksi var. neyse kaldırımdan sevgilim geçiyor. tabi küsüs. ışığa baktım yeşil yanıyor. taktım vitese tabi hala gözüm kızda. öndeki araba stop etmiş kalkarken çarpıyoduk durduk yere. aşk adamı kör ediyor.
  • bende bişi anlatıyım yaşımız küçüktü o zmn 16 yaşlarındayız bzm aprkın orda kızlar duruyor arkadaşta artislik yapmak içn çıkardı telini artis artis konuşuo gibi yapıyor yok hallederiz merak etme sen bize güven onların işi bitti gibi geyikler ağar abi yerine koyuyor kendini tam kızların önündeyken cebimden aradım onu konuşuo numarası yaparken cebi bi çaldı kızlar gülmekten ölüyor tabi koptum bende benm aradığımı görünce beni kovalamaya başladı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

bende bişi anlatıyım yaşımız küçüktü o zmn 16 yaşlarındayız bzm aprkın orda kızlar duruyor arkadaşta artislik yapmak içn çıkardı telini artis artis konuşuo gibi yapıyor yok hallederiz merak etme sen bize güven onların işi bitti gibi geyikler ağar abi yerine koyuyor kendini tam kızların önündeyken cebimden aradım onu konuşuo numarası yaparken cebi bi çaldı kızlar gülmekten ölüyor tabi koptum bende benm aradığımı görünce beni kovalamaya başladı

ama sende az pust degılmıssın

• quote:

Orjinalden alıntı: onur19031

quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

bende bişi anlatıyım yaşımız küçüktü o zmn 16 yaşlarındayız bzm aprkın orda kızlar duruyor arkadaşta artislik yapmak içn çıkardı telini artis artis konuşuo gibi yapıyor yok hallederiz merak etme sen bize güven onların işi bitti gibi geyikler ağar abi yerine koyuyor kendini tam kızların önündeyken cebimden aradım onu konuşuo numarası yaparken cebi bi çaldı kızlar gülmekten ölüyor tabi koptum bende benm aradığımı görünce beni kovalamaya başladı

ama sende az pust degılmıssın

valla yine olsa gene yapardım az gülmemiştm

• bu sefer yakarlarsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.