Şimdi Ara

Arkadaşımla kavga ettim mahkemeye verdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ilk postum direk konuya geçicem.sınıfta hoplamalı zıplamalı oyun oynarken arkadaşıma sert 1 hamlede bulundum o anda pek farkında değildim sonrasında o arkadaş canı acıdığı için olsa gerek bana yumruk atmaya çalıstı bende kendımi koruyup yumruk attım devamında birbirimizi kilite aldık yere düştük yere düştüğümüzde sınıftakiler kollarımı felan tuttugu için sinirden yüzünü ısırdım.çünkü sınıftakiler ben yerdeyken ayırmak için sözde vuruyorlardı çantayla vs.Sonrasnda o arkadaş hastahaneye gidip darp raporu almış durumu çok kötü değil hiçbi kalıcı hasar almamışyaraları 3 4 günde iyileşmişti ama velisi beni karakola verdi şikayet mahkeme açıldı kendisiyle 2 ay önce barıştık ama velisi mahkemeyyi geri çekmedi yarın davamız var 16 yaşındayım ceza alma ihtimalım varmı?

• 15-18 yaş için ceza verilir ama indirime gidilir , aldığın ceza adli para cezasına dönüştürülür hapis yatmazsın,

TCK 50 ve 86/2

İlerde sicilinde adli para cezası veya tedbir kararı verilir ve yerine getirirsen hapis olarak gözükmez memurluğuna vs engel teşkil etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 21 Haziran 2017; 19:52:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    peki tahmini olarak ne kadar para cezası olur
  • Orasını bilemem belki hükmün açıllanması geriye bırakılır hiç ceza gelmez , ceza usul hukukunu görmedik o kısmında net bilgiler sunamam.

Zaten hemen sonuçlanmayacak bu dava size avukat atanacak yaşın küçük olduğu için ayrıntılı bilgisini ailenle orda öğrenirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raporda ne yazdığı da önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.