Şimdi Ara

arkadaşımın e72 si bu fiyata iyi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşım 300 tl ye e 72 beyaz modelini bana satmak istiyor bende tam bir fikir sahibi olmadım yenisi 599 tl bu da garantili çizik yok kullanmadım.Kullanan arkadaşalr bir fikir verirse çok sevinirim.Yada artık devir dokunmatikten yana mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theyapici -- 22 Şubat 2012; 1:33:04 >

• Ben yaklaşık bir ay önce 549 Liraya almıştım Satürn'den. Bütçeni biraz zorlayıp sıfır alma şansı da yakalayabilirsin belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Ben yaklaşık bir ay önce 549 Liraya almıştım Satürn'den. Bütçeni biraz zorlayıp sıfır alma şansı da yakalayabilirsin belki...

ben zaten bütçemi zorlasam e72 almam saedece e72 nin avantajları nelerdir ve 300 tl ye herşeyi tam 6 ay kullanılmış çizik bile yok iyi midir onu soruyorum sar değeri 1.31 kullananlarda kafa ısınması gibi bir sorun oluyor mu yada kulaklıkla kullanımda sar değeri aşılır mı
  • Tereddütün varsa zaten hiç bakma, ben olsam aklıma yatmayan bir cihazı ne sorarım ne de ikinci eline para veririm...

quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Ben yaklaşık bir ay önce 549 Liraya almıştım Satürn'den. Bütçeni biraz zorlayıp sıfır alma şansı da yakalayabilirsin belki...

ben zaten bütçemi zorlasam e72 almam saedece e72 nin avantajları nelerdir ve 300 tl ye herşeyi tam 6 ay kullanılmış çizik bile yok iyi midir onu soruyorum sar değeri 1.31 kullananlarda kafa ısınması gibi bir sorun oluyor mu yada kulaklıkla kullanımda sar değeri aşılır mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.