Şimdi Ara

Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elit almak istiyor kendisi,Teknosa Mediamarkt gibi yerlerde telefonu sorduk hepsi kötüledi,tabi bunların bazıları Samsug personeliydi,

Kafasında G2 ve Elite var.G2 internette ucuz paralel olduğu için,teknoloji marketlerinde ise 32gb olan versiyo hala 1800TL,16gb lik versiyonu almak istemiyor zaten telefonda fazlaca oyun oynayacak.

Teknoloji marketlerindeki çoğu eleman NOTE 2 tavsiye ediyor.

Dediğim gibi hafıza önemli 16gb depo ve hafıza kart desteği olmayan telefon alıp çöp olmasını istemiyor.

Bütçesi maksimum 1500 TL

Fikirleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 25 Mayıs 2014; 11:10:55 >

• discoveryde on kamera ve sarj soketi sorunu vardi elitede noldu bilmiyorum note 2 alcagina s4 alsin dahah iyi gecis telefonu s4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 alınır 32 GB 1250-1300 civarlarına,z1 compact alınır 1450'ye birde z1 var 1600'e bunlar fiyatına göre en iyileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z1 compact
  • ssleri atayım gm çöpüne para vermeyin.sürünmeyin samsungcular haklı tamam samsung note serileri hariç çöptüüür.ama en iyi servis hizmeti veren yaygın müşterisini düşünen.talpa gibi müşterisini dolandıran servis anlayışı yok samsung servislerinde ben samsung bu konuda tebrik ederim g2 kulanıyorum.lg servislerinden sony servislerinden ne bilim akıllı tlfn bazında en iyi servis samsung.aksini idda eden var sa ben burdayım.daha çok ss var ama bu kadar yeterlidir diye düşünüyorum.
     Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım... Arkadaşım Elite almak istiyor,yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 25 Mayıs 2014; 13:15:25 >

• tavsiye z1c var g2 var hangisini alsan pişman olmazsın
  • aynen usttekı arkadasa katılıyorum,o para o tlefona yazık olur,kalıte olmadıgı gıbı bataryada oyun ıcın cok zayıf kalıyor.G2 nın fıyatı bu kadar dusmusken kacmaz,eger ılla buyuk ekran sevdasıda yok Z1C alınıp 2-3 yıl oyunları gayet akıcı oynayabılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elite Lite 900 liraya varsa alınır ama Elite'ye 1000 TL üzeri verilmez.G2 16 GB kesmez diyorsa ya 32'liğini alacak ya da donanım olarak düşük seviye bir telefon alacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.