Şimdi Ara

Arkadaş su bile 75 kuruş oldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamlanmayan bi kalmıştı artık o da oldu. Fakirlikten değil de mecbur olmadıkça almayın 75 kuruş nedir yarım litrelik suya arkadaş.. Bildiğin ayakta kazıklıyolar bizi.

Yakında nefes alma vergisi de gelir. Aha yazıyorum şuraya eğer de bu konu 30-40 sene sonra bulunursa çok öncelerden yazmış adam dersiniz.

• tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede 75 kuruş hocam bizim kantindede 75 kuruş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada 50 kuruş
  • Fakirlik sınırı 3000 lira asgari ücret 800 lira daha ne diyeyim ben...

• Su 75 kurus. 20 gun okula gidiyorsun.
    Suyunu evden getirsen; 15TL eder.
    Sinema bileti parasi. Iyi seyirler simdiden

Bu tur ufak tefek tasarruflar aslinda toplamda cok buyuk para yapiyor.
    Mesela burada ofisin onune her sabah sandvic arabasi geliyor. Firindan yeni yapilmis sandvicler. Tanesi 3 pound ile 4 pound arasi.
    20 dilim esmer ekmek 1 pound. 10 gun sandvic ekmegi demek.
    1 kutu ton baligi 1 pound. Konserve misir 50p. Mayonezin maliyeti yok neredeyse. Bu malzemeden de 2 sandvic cikiyor. 85p'ye doyuyorsun yani gunluk (ogle yemeginde). Ayda 20 gun calisiyorum. 10 gun arabadan yemek yerine bunu yaparsam eger; 26.5 pound ediyor. Neredeyse 100TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 25 Eylül 2014; 18:32:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Su 75 kurus. 20 gun okula gidiyorsun.

Mesela burada ofisin onune her sabah sandvic arabasi geliyor. Firindan yeni yapilmis sandvicler. Tanesi 3 pound ile 4 pound arasi.
    1 kutu ton baligi 1 pound. Konserve misir 50p. Mayonezin maliyeti yok neredeyse. Bu malzemeden de 2 sandvic cikiyor. 85p'ye doyuyorsun yani gunluk (ogle yemeginde). Ayda 20 gun calisiyorum. 10 gun arabadan yemek yerine bunu yaparsam eger; 26.5 pound ediyor. Neredeyse 100TL

Hocam ingiltere ile türkiyeyi kıyaslamışsın. Bu şahinle ferrariyi yarıştırmak gibi

Burada fiyat belli, maaş belli ayrıca gevrek bile lüks burada sizin deyişinizle simit sen kendi paranla 85kuruşa doyuyorsun ama burada bırak 85kuruşu tl bazındaki parayla bile anca doyuyorsun su kısmı ise gezerken ve ya dısarıdayken almak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bimden al kardeş o zaman sende 25 kuruş
  • al bimden dostum başka care yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cesmeye agzini daya mis

• Bimde şuan kaça epeydir uğramadım
  • Bizim kantinde 75 kr otomatta 50 kr. Degisiklik gosteriyor.

• Bimde 25 krş
  • Bizim burdaki marketlerde karacakaya su 20 krş

• Hergün su alıyosan o parayı öde,git bitane şişe al hergün musluktan doldur doldur iç
  • Suya para harcamam kolay kolay, okuldaysam gider lavaboya ağzımı dayar içerim, dışardaysam en yakın caminin abdesthanesine giderim, mutluyum böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 25 Eylül 2014; 20:13:40 >
  • amönyak A kullanıcısına yanıt
    alıcan ordan satıcan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esgun

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Su 75 kurus. 20 gun okula gidiyorsun.

Hocam ingiltere ile türkiyeyi kıyaslamışsın. Bu şahinle ferrariyi yarıştırmak gibi

Burada fiyat belli, maaş belli ayrıca gevrek bile lüks burada sizin deyişinizle simit sen kendi paranla 85kuruşa doyuyorsun ama burada bırak 85kuruşu tl bazındaki parayla bile anca doyuyorsun su kısmı ise gezerken ve ya dısarıdayken almak

Burada ben buranın parası üzerinden yaptığım tasarrufu anlatıyorum. Siz orada onun üzerinden yapacaksınız.
    Sondaki 100TL'ye takıldıysan bakma ona, sadece rakamı göstermek içindi o. Daha evrensel konuşmak gerekirse, 27 pound barda 10 bira eder.
    10 gün evde hazırladığın sandviç sana her haftasonu +3 bira olarak geri dönüyor

• Okulda yarim litre 75 kurus bim de 1.5 lt 50 kurus ayni marka su.

• Su 0.25Kr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.