Şiledeyim ben annemle konuştum Ümraniye migrosa gidiyorum yarın bunu almaya dedim güldü kadın manyak mısın diyor
Anne ben ciddiyim dedim tamam bakarız dedi alıcam abi başka yolu yok 2 şişe
bende bi şişe var arkadaşlar isteyen varsa satabilirim
Bu arada yaş 18 ama doldurmadım sorun çıkar mı?
baileys candır , kandır
quote:
Orijinalden alıntı: 34
anca alkol satılan büyük marketlerde bulabilirsin de o kadar paraya kıyacaksan çak ballantines+beyaz çikolatayı ne gerek var hatun içkilerine.
Bu nasıl bir damak tadıdır yahu?Viskinin kardeşi,halası,bacısı,amcası,dedesi,torunu,babası bitter çikolatadır.Şerefe.
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
anca alkol satılan büyük marketlerde bulabilirsin de o kadar paraya kıyacaksan çak ballantines+beyaz çikolatayı ne gerek var hatun içkilerine.
Bu nasıl bir damak tadıdır yahu?Viskinin kardeşi,halası,bacısı,amcası,dedesi,torunu,babası bitter çikolatadır.Şerefe.
her türlü viski ile beyaz çikolata yerim. bitter çikolatayı zaten sade olarak ta sevmiyorum ki ondan belki de.
Valla sende kendimi gördüm diyebilirim bitter hiç sevmem beyaz milka çikolata dışında çikolata yemem arada bir karamelli yada çilekli milka yerim işte.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
her türlü viski ile beyaz çikolata yerim. bitter çikolatayı zaten sade olarak ta sevmiyorum ki ondan belki de.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme